Ben telefonla öğrenecekmişim çıkıp çıkmadığını, 1.5 ay sonra bir sorun dediler ama 1 ay dolunca soracağım, 15 gün oldu benim kan vereli
Ben yeni dün verdim ama bana da tek tek genetik,biyokimya,mikrobiyolojiye gidip sonuçlarını elden alıp bize getireceksin dediler. Sen hangi siteden bakıyorsun ki?
Hey maşallah çok hızlı olmuş...ilki kendiliğindenmi düşüktü yoksa kürtajmı?15 temmuzda hamile kaldığında neoldu devam ettimi.çok hızlı olmuş ama zaten düşük sonrası hamile kalmış çoğu kişiE nabıza siz sorunca baktım. Kendim düşük yaparken 12 haziranda 189'muş beta hcg hamileliğimi öğrendiğim test bu. 19 unda düşük başlayınca ölçtürmüşüm 135'e gerilemiş. En son 6 temmuzda sıfırlanmış canım. Yani 17 günde sıfırlanmış. Ve ben bunun üstüne 15 temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim
Hala ağrım var tabi ki. Sezaryan kadar ameliyat oldum. Hala uyurken sağıma soluma dönemyrm. Ve sızlıyor dersindeki dikişlerDikişlerin nasıl şuan iyileşti mi
Amin Allah tekrarından korusun. Bir dahakine inş kucağıma alacağım bebeğim olurYaa çok zor geçmiş gerçekten. Çok geçmiş olsun. Inşallah böyle bir seyi yaşamazsın tekrardan
Rabbim yardımcın olsunHala ağrım var tabi ki. Sezaryan kadar ameliyat oldum. Hala uyurken sağıma soluma dönemyrm. Ve sızlıyor dersindeki dikişler
Bu değerlerini yazdığımı kendim düşürdüm. Kürtaj olmadı. 15 temmuzdaki hamileligimde o gece trafik kazası geçirdim, ameliyat oldum ve yaklaşık 10 gün sonra düşük yaptım tekrar.Hey maşallah çok hızlı olmuş...ilki kendiliğindenmi düşüktü yoksa kürtajmı?15 temmuzda hamile kaldığında neoldu devam ettimi.çok hızlı olmuş ama zaten düşük sonrası hamile kalmış çoğu kişi
Geçmiş olsun. Çok beklemeden tekrar hamile kalmışsın ama sonuç yine aynı. Rabbim sabır versinBende 2 düşük yaşadım kızlar biri ağustos bayramda kürtaj oldum ikincide 2 ay sonra hamile kaldım oda aralıkta kürtaj oldum.İlkinde yıkıldım ikincisinde daha metanetliydim.Ama abi yinede çok üzüldüm.
Eşim ve benden kromozom gen testi benden ayrıyetten pıhtılaşma testi istendi.10martta arayın dediler benim ki için.Eşim daha sonra kan verdi onun nisanda.Çok merak ediyorum..
Kromozomlarda sıkıntı varsa neyapıcaz tüp bebek mi tek şansoda kesin değil.Bu arada benim bebeklerim de hiç kalp atışı alınamadı gelişimleri durdu aynı haftada geride kaldı.Sizlerin ki nasıl oldu kalp atışı aldıktan sonra mı kaybettiniz almadan önce mi bu çok önemli detay çünkü ?
Geçmiş olsun canm. İnş kucağına alacağın bebeğin olur. Sen kalp atışlarını duymuş muydun? Kuzenim ard arda 2 düşük yaptı kslp atışlarını da duymuştu. Biri ikizdi katbetti sonradan sağlıklı bir oğlu doğdu. Sonra yine düşük ve s as ğlıjlı da Bi kızı doğdu. Benimki karışık biraz. Benim dış gebelikti kese görünmeden düşmesi için ilaç verildi.Bende 2 düşük yaşadım kızlar biri ağustos bayramda kürtaj oldum ikincide 2 ay sonra hamile kaldım oda aralıkta kürtaj oldum.İlkinde yıkıldım ikincisinde daha metanetliydim.Ama abi yinede çok üzüldüm.
Eşim ve benden kromozom gen testi benden ayrıyetten pıhtılaşma testi istendi.10martta arayın dediler benim ki için.Eşim daha sonra kan verdi onun nisanda.Çok merak ediyorum..
Kromozomlarda sıkıntı varsa neyapıcaz tüp bebek mi tek şansoda kesin değil.Bu arada benim bebeklerim de hiç kalp atışı alınamadı gelişimleri durdu aynı haftada geride kaldı.Sizlerin ki nasıl oldu kalp atışı aldıktan sonra mı kaybettiniz almadan önce mi bu çok önemli detay çünkü ?
Canım sanada geçmiş olsun.Ve forumda bebeğini kaybeden tüm kızlara tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin Allah.Geçmiş olsun. Çok beklemeden tekrar hamile kalmışsın ama sonuç yine aynı. Rabbim sabır versinbenim 5 haftalık dediler daha çok yeniydi. İlk düşük oldugu içinde araştırmıyorlar. Normal kabul ediyorlar şuanlık tekrarlamadığı sürece.Sana korunma verdi mi ilk düşüğünden sonra ?
Canım ben hiç duyamadım kalp atışı 5+6 da kalıyor hep gelişimleri.Bir profosöre danıştım sizde pıhtılaşma sorunu olmadığını düşünüyorum sizinki kromozom sorunu gibi görünüyor dedi bunun nedenide kalp atışlarını hiç alamamış olmam ve genelde 6haftadan küçük olmalarıymış.Kalp atışı alındıktan sonra kaybedilen gebelikler pıhtılaşma kaynaklı olurmuş genelde kromozomsal sıkıntı ihtimali düşük olurmuş.Geçmiş olsun canm. İnş kucağına alacağın bebeğin olur. Sen kalp atışlarını duymuş muydun? Kuzenim ard arda 2 düşük yaptı kslp atışlarını da duymuştu. Biri ikizdi katbetti sonradan sağlıklı bir oğlu doğdu. Sonra yine düşük ve s as ğlıjlı da Bi kızı doğdu. Benimki karışık biraz. Benim dış gebelikti kese görünmeden düşmesi için ilaç verildi.
Çok geçmiş olsun...Kromozomda sorun çıkarsa tüp bebek yapılıyormuş..Inşallah çıkmazBende 2 düşük yaşadım kızlar biri ağustos bayramda kürtaj oldum ikincide 2 ay sonra hamile kaldım oda aralıkta kürtaj oldum.İlkinde yıkıldım ikincisinde daha metanetliydim.Ama yinede çok üzüldüm.
Sizede geçmiş olsun.Aynı zamanda çıkacak sanırım sonuçlarımız sizinle.Muhtemelen sizinki pıhtılaşma benim genetik gibiÇok geçmiş olsun...Kromozomda sorun çıkarsa tüp bebek yapılıyormuş..Inşallah çıkmazBen de 10 mart gibi belki sonuçlarımı alacağım, benim bebeğin gelişimi ve kalp atışı durdu 6. haftadan sonra...
Birşey çıksa da çıkmasa da kan sulandırıcı isteyeceğim doktorumdan...
Sağol canım. İnşallah hepimiz için son acı tecrübe olsun. İllaki bi sebebi vardır o zamn ikiside aynı zamanlarda düşük olmuş çünkü gelişimlerini engelleyen bi sebep var demekki. İnşallah kötü bişe çıkmaz tabi. Ama en azından nedenini öğrenmiş olursun. Bana doktorum 3 ay dedi. Dediğin gibi doktordan doktora çok görüş farkı var.Canım sanada geçmiş olsun.Ve forumda bebeğini kaybeden tüm kızlara tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin Allah.
Doktorların bu konuda fikir ayrılıkları var.Kendi doktorum hemen kalabilirsin dedi.Başka doktor 6ay dedi bir diğeri ise 2adet görmen yeterli dedi.Ben o kadar araştırdım ki hemen kalıp sağlıklı doğuranlarıda gördüm 6 ay 1sene sonra kalıp yüne düşük yapanlarıda gördüm.Tabi bunların tam tersinide.Piskolojik olarak yıprandığım ve enfeksiyon kapmamak açısından kürtajdan sonra ilk ay ilişki yaşamadık.2.de eşim hastalandı yumurtlamayı kaçırdım.3.de hamile kaldım ve onuda kaybettim kalp atışı duymaya gideceğim zaman bebeğim gelişimi duruyor geride kalıyorkalp atışları alınamıyor hep.
Insallah kimsede ciddi bir sıkıntı çıkmazSizede geçmiş olsun.Aynı zamanda çıkacak sanırım sonuçlarımız sizinle.Muhtemeken sizinki pıhtılaşma benim genetik gibiBelkide hiçsorun çıkmıcak öyle bir durumda doktorlar sağlıklı olana kadar deneyin diyormuş.Oda sıkıntı
İnşallah kızlar.Yıpratıcı bir süreç.İlk düşüğünü yapanlar mutlaka gen ve pıhtılaşma testi yaptırsınlar.Ben2den sonra yaptırdım keşke ilkinde yaptırsaydım yine aynı acı,zaman kaybı,psikolojik ve fiziksel olarak çok yıpratıcı.Gidin 2düşük diyin yada 3kimse sorgulamıyor zaten.Insallah kimsede ciddi bir sıkıntı çıkmazDoktorum 2 ay korunun dedi, sonuçlar çıkana kadar 2 ay dolmuş olacak.Inşallah bir daha yaşamayız ve sağlıklı bebeklerimiz olur
Benim 5 haftalıktı kan pıhtılaşmasından olabilir mi kiİnşallah kızlar.Yıpratıcı bir süreç.İlk düşüğünü yapanlar mutlaka gen ve pıhtılaşma testi yaptırsınlar.Ben2den sonra yaptırdım keşke ilkinde yaptırsaydım yine aynı acı,zaman kaybı,psikolojik ve fiziksel olarak çok yıpratıcı.Gidin 2düşük diyin yada 3kimse sorgulamıyor zaten.
Canım şimdi şöyle bir şey kesin diyemezler ihtimal düşüyor sadece.Pıhtılaşmada olabilir,kromozomsal da olabilir veyahut hiç sorun çıkmayabilirde.Benim 5 haftalıktı kan pıhtılaşmasından olabilir mi ki
Anladım canım sağol. Aslında yinede araştırma yaptırmak gerekiyor. Ben devlete gidiyorum orda zaten ilk düşükte yapmıyorlar. Doktorum da bu çok normal ilk gebelikte olabiliyor dedi. İllaki çevrende de örnekleri vardır dedi. Bende şuan kötü düşünmek istemiyorum. Ama biz eşimle akrabayız. Doktor da sordu akrabamısınız diye bende evet ama yakın değil dedim. Doktorum da zaten onla ilgili oldugunu düşünmüyorum dedi. İnşallah da değildir. Benim kürtajdan 2 hafta sonra ilk ilişkim oldu 15.günde korumasız. Hakkımda hayırlısı inşallah aynı şeyleri yaşamam.Canım şimdi şöyle bir şey kesin diyemezler ihtimal düşüyor sadece.Pıhtılaşmada olabilir,kromozomsal da olabilir veyahut hiç sorun çıkmayabilirde.
İlk gebeliklerde olabiliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?