- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Çok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum :Canım inşallah gerek kalmaz benim lekeler bitti gibi eğer gelmezse gitmeyeceğim
Canım ben dün adet aoldum nihayet allahıma şükür. İnşallah bundan sonra rahat hamile kalabilrim. Gerçş bu ortammda da hamile kalmak ne kadar doğru onu da bilmiyorumBen 120'ye aldım internetten eczanede 150'ydi balık yağı hani omega-3 içeriyorya
bide içersinde Q10 var bunlar yumurta kalitesini arttırıyomuş doktor söyledi bana
Benimde kürtajdan sonra ilk adetimi yaşıyorum şuan bir nisanda başladı eskiye nazaran daha çok kanama bide benim hep ağrısızdı bu daha sancılı ama çok şükür olduk ya merak etme İnternette kürtajdan sonra böyle gelebileceğini okudumÇok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum :gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
Güzümüz aydın olsun canım o zaman.Beb
Benimde kürtajdan sonra ilk adetimi yaşıyorum şuan bir nisanda başladı eskiye nazaran daha çok kanama bide benim hep ağrısızdı bu daha sancılı ama çok şükür olduk ya merak etme İnternette kürtajdan sonra böyle gelebileceğini okudumkaradenizkizi1982
Sağol bebem
Sağolasıın teşekkürlerSağol bebem
İnşallah 6 nisanda da ben 2.regl olurum da denemelere başlarımSağol bebem
Teşekkür ederiz
İnşallah canım. Bu ortamda bilmiyoprum hamile kalmak ne kadar sağlıklı olacak. Offf diyorum ya....İnşallah 6 nisanda da ben 2.regl olurum da denemelere başlarım
Benim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorumİnşallah canım. Bu ortamda bilmiyoprum hamile kalmak ne kadar sağlıklı olacak. Offf diyorum ya....
Canım ben dün adet aoldum nihayet allahıma şükür. İnşallah bundan sonra rahat hamile kalabilrim. Gerçş bu ortammda da hamile kalmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum
Haydi hayırlı olsun darısı başımaÇok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum :gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
Senle regl dönemimiz aynıydı bence benimki 5 nisan nasıl durumun belirti varmı gerçi belirtilere artık inanmıyoruz ama test yaptın mı hiçRegl gelen arkadaşlar gözünüz aydın regl geldiği gibi bebişte gelir inşallahben 2.regl bekliyorum 3.gelmeden bebiş gelir inşallah
Haklısın canım böyle düşünmekte fayda var.Benim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorum
Hayırlısı olsun hepimiz için canım.Gözün aydın canım rahatlamışsındır iyi oldu
Ben diyodum zaten 40 güne kadar normal kabul ediliyo korunup korunmamak konusunda karar vermek hepimiz için zor dediğin gibiben bu ayda devam ettim Allah'tan hayırlı olanı dileyerek hakkımda hayırlı değilse bu ay nasip etmesin diye diledim
Hadi inşallah diyelim. Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah bebişler. Sağlıklı bir şekilde de kucaklarımıza alırız.Regl gelen arkadaşlar gözünüz aydın regl geldiği gibi bebişte gelir inşallahben 2.regl bekliyorum 3.gelmeden bebiş gelir inşallah
Benim de ilki çok kanamalı ve ağrısız olmuştuÇok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum :gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
Ben de aynı fikirdeyimBenim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorum
Operasyon sonrası çok oluyor parçalı pıhtılı oluyorÇok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum :gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?