• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah gerek kalmaz benim lekeler bitti gibi eğer gelmezse gitmeyeceğim
Çok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum ::D gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.

Ben 120'ye aldım internetten eczanede 150'ydi balık yağı hani omega-3 içeriyorya
bide içersinde Q10 var bunlar yumurta kalitesini arttırıyomuş doktor söyledi bana
Canım ben dün adet aoldum nihayet allahıma şükür. İnşallah bundan sonra rahat hamile kalabilrim. Gerçş bu ortammda da hamile kalmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum

Beb
Çok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum ::KK70: gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
Benimde kürtajdan sonra ilk adetimi yaşıyorum şuan bir nisanda başladı eskiye nazaran daha çok kanama bide benim hep ağrısızdı bu daha sancılı ama çok şükür olduk ya merak etme İnternette kürtajdan sonra böyle gelebileceğini okudum😉 karadenizkizi1982 karadenizkizi1982

Beb

Benimde kürtajdan sonra ilk adetimi yaşıyorum şuan bir nisanda başladı eskiye nazaran daha çok kanama bide benim hep ağrısızdı bu daha sancılı ama çok şükür olduk ya merak etme İnternette kürtajdan sonra böyle gelebileceğini okudum😉 karadenizkizi1982 karadenizkizi1982
Güzümüz aydın olsun canım o zaman.

İnşallah canım. Bu ortamda bilmiyoprum hamile kalmak ne kadar sağlıklı olacak. Offf diyorum ya....
Benim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorum😊😊😊

Canım ben dün adet aoldum nihayet allahıma şükür. İnşallah bundan sonra rahat hamile kalabilrim. Gerçş bu ortammda da hamile kalmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum

Gözün aydın canım rahatlamışsındır iyi oldu
Ben diyodum zaten 40 güne kadar normal kabul ediliyo korunup korunmamak konusunda karar vermek hepimiz için zor dediğin gibi 😔 ben bu ayda devam ettim Allah'tan hayırlı olanı dileyerek hakkımda hayırlı değilse bu ay nasip etmesin diye diledim

Çok mutluyum dün öğleden sonra adet oldum ::KK70: gerek klamadı hastaneye gitmeme inşallah. Ama kanama çok şuan belki ilk adet operasyon sonrası ondan yada ben yaklaşık 2 haftadır civan perçemi içiyordum ondan da olabilir. Artık bıraktım adet bitince yine başlayacağım civar perçemi ve hayıt otu çayına.
Haydi hayırlı olsun darısı başıma 😂🙏🏼

Regl gelen arkadaşlar gözünüz aydın regl geldiği gibi bebişte gelir inşallah :KK36: ben 2.regl bekliyorum 3.gelmeden bebiş gelir inşallah:anneadayı::KK51:
Senle regl dönemimiz aynıydı bence benimki 5 nisan nasıl durumun belirti varmı gerçi belirtilere artık inanmıyoruz ama test yaptın mı hiç

Gözün aydın canım rahatlamışsındır iyi oldu
Ben diyodum zaten 40 güne kadar normal kabul ediliyo korunup korunmamak konusunda karar vermek hepimiz için zor dediğin gibi 😔 ben bu ayda devam ettim Allah'tan hayırlı olanı dileyerek hakkımda hayırlı değilse bu ay nasip etmesin diye diledim
Hayırlısı olsun hepimiz için canım.

Regl gelen arkadaşlar gözünüz aydın regl geldiği gibi bebişte gelir inşallah :KK36: ben 2.regl bekliyorum 3.gelmeden bebiş gelir inşallah:anneadayı::KK51:
Hadi inşallah diyelim. Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah bebişler. Sağlıklı bir şekilde de kucaklarımıza alırız.

Benim de ilki çok kanamalı ve ağrısız olmuştu 😀 Şimdi ikinciyi bekliyorum 🤷‍♀️
Benim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorum😊😊😊
Ben de aynı fikirdeyim 🤷‍♀️

Operasyon sonrası çok oluyor parçalı pıhtılı oluyor

Back
X