- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Benim hiç kanama olmadı ama kesesi küçüktü o yüzden aklım çıkıyordu kalp atışını 2 kere duydum oh be dedim düzeldi derken 9 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldımİnşallah canım hamileliğim en başından beri kanamalı geçti üç ay düştü düşecek korkusu tam her şey güzel gidiyor üçüncü ayı atlattık derken 13. haftada düşük düşükten sonra kürtaj vs şimdi de kanamanın bitmemesi gerçekten çok yıprandım Allah beterinden saklasınİnşallah güzel günler gelsin artık çok ihtiyacım var
Maske taktım eldiven taktım gelince duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi en iyisi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan verdim sonuca göre arıyacam doktoru başla derse başlıcam çok canım sıkıldı nisan hayallerim suya düştüBen bir kere yaşadım hala toparlanamadım siz 3 defa yaşamışsınız Allah sabır versin.
Benim de yumurta rezervim azalmış ve kalitesi iyi değil. Kaliteyi arttırmaya çalışıyorum ben.
Siz de yemenize içmenize dikkat edin belli olmaz belki tüp bebeğe gerek kalmaz
51 gün beklemiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Beklemek çok zor....
Kürtaj sonrası bir gün sürdü
İki hafta sonra falan leke geldi o da bir gün
Ama herkesin bünyesi aynı değildir canoö
İyice önlemlerini al öyle git canım
Benim bugün kürtaj sonrası 32.günüm bu sabah adet oldum zaten doktor 9nisana kadar olmazsan sıkıntı vardır demişti geçen hafta beta ölçtürdüm sekiz di şimdi sıfırlandı oldum demekki sizde ultrasondan önce sağlık ocağın da beta hcg ölçtürün eğer sekiz on gibi bir değerse kısa zaman sonra adetiniz gelir hcg değerinin düşmemesi problemSelam hanımlar kadın doğum doktoru ma whatsap tan yazdım adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastaneye gitmeye
Tamam canım adını verirsen çok sevinirim. İlaç mı nedir? Bir de ilaçsa kafama göre alamam ki :/
Soğan kürü kiste iyi geliyor ama rahmi inceltir mi onu bilmiyorum bir araştır istersen canımÖnlem aldım maske ve eldiven taktım gelince duşa girdim telefon
Maske taktım eldiven taktım gelince duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi en iyisi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan verdim sonuca göre arıyacam doktoru başla derse başlıcam çok canım sıkıldı nisan hayallerim suya düştüdoğum kontrol hapı korur uzun süre
Tamam bi araştırıyımSoğan kürü kiste iyi geliyor ama rahmi inceltir mi onu bilmiyorum bir araştır istersen canım
Kan verdim doktor istedi prolaktin ve betahcg değerine bakacak benim 37 gün oldu kendi düştü kürtaj olmadım onla ilgili bişey demedi ama kist varmış gerçi kistede bişey demedi anlamadımBenim bugün kürtaj sonrası 32.günüm bu sabah adet oldum zaten doktor 9nisana kadar olmazsan sıkıntı vardır demişti geçen hafta beta ölçtürdüm sekiz di şimdi sıfırlandı oldum demekki sizde ultrasondan önce sağlık ocağın da beta hcg ölçtürün eğer sekiz on gibi bir değerse kısa zaman sonra adetiniz gelir hcg değerinin düşmemesi problem
Soğan suyu iç kistlere birebir iyi geliyor temizliyor betan dediğim gibi düşük çıkarsa bikaç güne bir haftaya adet olursunKan verdim doktor istedi prolaktin ve betahcg değerine bakacak benim 37 gün oldu kendi düştü kürtaj olmadım onla ilgili bişey demedi ama kist varmış gerçi kistede bişey demedi anlamadım
Beta 1.20 negatif çıktı prolaktin 15 doktor ilaca başla dedi soğan suyu denicem normalde soğan yiyemem ama bi deneyimSoğan suyu iç kistlere birebir iyi geliyor temizliyor betan dediğim gibi düşük çıkarsa bikaç güne bir haftaya adet olursun
Deneyin fayda göreceksinizBeta 1.20 negatif çıktı prolaktin 15 doktor ilaca başla dedi soğan suyu denicem normalde soğan yiyemem ama bi deneyim
Çok geçmiş olsun arkadaşım benim de öğrendikten üç dört gün sonra hafif kanama başladı azaldı çoğaldı derken hep bir korku hep bir tehlike. Nasipte bunları yaşamak da varmış hepsi bir sınav. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıBenim hiç kanama olmadı ama kesesi küçüktü o yüzden aklım çıkıyordu kalp atışını 2 kere duydum oh be dedim düzeldi derken 9 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Allahım hiç birimize bir daha yaşatmasın
Güzel günlerimizi konuşalım hep.
Amin bitanem benim. Hele 2. Adeti olayım bakayım ama eşim çok pimpirkli bu sıkıntıda hastaneye gidemezsin iğne de vurunacaksın diyo. BilemiyorumBenim yaklaşık iki hafta cok az gunde birkac damla leke şeklinde sürdü, doktorum normal demişti
Yaaaa gerçekten mi S StorycanAllah cennette kavuştursun sizi inşallah... Benbu kadar stresin yorgunlugun altında ve yaştan da dolayı hemen olacağını düşünmediğimden korunmayacağım, Allah vakti geldiğinde hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.....hep dua ediyorum
kaç tl canım bu bakayım hemen ya bende içeriği falan deymiş bir araçtırayım. Doktor ii geliyor dediyse vardır birsebebiCanım bu takviye olarak satılıyor vitamin yani reçeteye gerek yok ben 2.kutumu internetten sipariş edip aldım çünkü eczanede daha pahalı
zaten birebir aynısı geldi
İşte bu takviye çok iyiymişdoktor bana 3 ay devam et buna dedi
Eki Görüntüle 2612315
Benimde kürtaj bir gün sürdü olalı aular geçti ama hala etkisini atamadım. 19 Aralıkta kürtaj oldum. 27 Şubatta histereskopi oldum kürtaja bağlı olarak. Ve şuandada adet olmayı bekliyorum. Gelemdi. Haftaya tekrar randevu aldım doktordan muayene olucam neden olmadım hala adet diye.Önlem aldım maske ve eldiven taktım gelince duşa girdim telefon
Maske taktım eldiven taktım gelince duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi en iyisi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan verdim sonuca göre arıyacam doktoru başla derse başlıcam çok canım sıkıldı nisan hayallerim suya düştüdoğum kontrol hapı korur uzun süre
100 TL diyor. ama bu balık yapı ya ne alakymış onu anlamadım.Canım bu takviye olarak satılıyor vitamin yani reçeteye gerek yok ben 2.kutumu internetten sipariş edip aldım çünkü eczanede daha pahalı
zaten birebir aynısı geldi
İşte bu takviye çok iyiymişdoktor bana 3 ay devam et buna dedi
Eki Görüntüle 2612315
Canım çok geçmiş olsun. allah kolaylık versin. Burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. kürtaj malesef hepimizi derinden etkiledi. Senin kürtaj ne zaman oldu. Soruyorum çünkü benim kürtajdan sonra lekelenmelerim uzun bir süre geçmedi hep günlük ped kulllanıyordum. Ve bana da usg de herşey normal denilmişti.İnşallah canım hamileliğim en başından beri kanamalı geçti üç ay düştü düşecek korkusu tam her şey güzel gidiyor üçüncü ayı atlattık derken 13. haftada düşük düşükten sonra kürtaj vs şimdi de kanamanın bitmemesi gerçekten çok yıprandım Allah beterinden saklasınİnşallah güzel günler gelsin artık çok ihtiyacım var
57. günde oldum ben adetimi.Günaydın hanımlar 35 gün oldu hala adet olamadım çok can sıkıcı böyle beklemek
Balık yağı ve q10 var hamilelik öncesi kullanılırsa yumurta kalitesini arttırıyor canım100 TL diyor. ama bu balık yapı ya ne alakymış onu anlamadım.
Evet bu konuda çok haklısın canım beta çok önemli bende düşmedi ve histereskopi olmak zorunda kaldımBenim bugün kürtaj sonrası 32.günüm bu sabah adet oldum zaten doktor 9nisana kadar olmazsan sıkıntı vardır demişti geçen hafta beta ölçtürdüm sekiz di şimdi sıfırlandı oldum demekki sizde ultrasondan önce sağlık ocağın da beta hcg ölçtürün eğer sekiz on gibi bir değerse kısa zaman sonra adetiniz gelir hcg değerinin düşmemesi problem
Canım endişelenme. Daha yeni senin kürtaj. Birde 13 haftalık olmuşsun bebek büyük sürebilir 15/20 gün lekelenme bitmezse sıkıntı. Beta değerini olcturr iki günde bir düşüyorsa belli periyotla sıkıntı yokturGünaydın kızlar kürtaj sonrası kanama kaçıncı gün bitti? Benim bugün 12. gün en başından beri şok az leke şeklinde geldi hiç çok gelmedi ama ne zaman bitecek bu? 8. gün kontrole de gittim doktor her şey normal dedi. İki hafta sürebilir dedi ama endişelenmeye başladım ne zaman bitecek bu kanama? 13. haftada düşüğüm ardından kürtaj olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?