Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç kanama olmadı ama kesesi küçüktü o yüzden aklım çıkıyordu kalp atışını 2 kere duydum oh be dedim düzeldi derken 9 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Allahım hiç birimize bir daha yaşatmasın
Güzel günlerimizi konuşalım hep.

Önlem aldım maske ve eldiven taktım gelince duşa girdim telefon Maske taktım eldiven taktım gelince duşa girdim telefonu kolonya ile sildim sağ tarafımda kist varmış rahim duvarın ince dedi tarlusal versem adet olamazsın dedi en iyisi yasmin vereyim dedi 21 gün kullan dedi kan verdim sonuca göre arıyacam doktoru başla derse başlıcam çok canım sıkıldı nisan hayallerim suya düştüdoğum kontrol hapı korur uzun süre

Selam hanımlar kadın doğum doktoru ma whatsap tan yazdım adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastaneye gitmeye
Benim bugün kürtaj sonrası 32.günüm bu sabah adet oldum zaten doktor 9nisana kadar olmazsan sıkıntı vardır demişti geçen hafta beta ölçtürdüm sekiz di şimdi sıfırlandı oldum demekki sizde ultrasondan önce sağlık ocağın da beta hcg ölçtürün eğer sekiz on gibi bir değerse kısa zaman sonra adetiniz gelir hcg değerinin düşmemesi problem

Tamam canım adını verirsen çok sevinirim. İlaç mı nedir? Bir de ilaçsa kafama göre alamam ki :/

Canım bu takviye olarak satılıyor vitamin yani reçeteye gerek yok ben 2.kutumu internetten sipariş edip aldım çünkü eczanede daha pahalı
zaten birebir aynısı geldi
İşte bu takviye çok iyiymiş doktor bana 3 ay devam et buna dedi

Soğan kürü kiste iyi geliyor ama rahmi inceltir mi onu bilmiyorum bir araştır istersen canım

Kan verdim doktor istedi prolaktin ve betahcg değerine bakacak benim 37 gün oldu kendi düştü kürtaj olmadım onla ilgili bişey demedi ama kist varmış gerçi kistede bişey demedi anlamadım

Kan verdim doktor istedi prolaktin ve betahcg değerine bakacak benim 37 gün oldu kendi düştü kürtaj olmadım onla ilgili bişey demedi ama kist varmış gerçi kistede bişey demedi anlamadım
Soğan suyu iç kistlere birebir iyi geliyor temizliyor betan dediğim gibi düşük çıkarsa bikaç güne bir haftaya adet olursun

Soğan suyu iç kistlere birebir iyi geliyor temizliyor betan dediğim gibi düşük çıkarsa bikaç güne bir haftaya adet olursun
Beta 1.20 negatif çıktı prolaktin 15 doktor ilaca başla dedi soğan suyu denicem normalde soğan yiyemem ama bi deneyim

Çok geçmiş olsun arkadaşım benim de öğrendikten üç dört gün sonra hafif kanama başladı azaldı çoğaldı derken hep bir korku hep bir tehlike. Nasipte bunları yaşamak da varmış hepsi bir sınav. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı Güzel günler görelim artık

Amin bitanem benim. Hele 2. Adeti olayım bakayım ama eşim çok pimpirkli bu sıkıntıda hastaneye gidemezsin iğne de vurunacaksın diyo. Bilemiyorum

kaç tl canım bu bakayım hemen ya bende içeriği falan deymiş bir araçtırayım. Doktor ii geliyor dediyse vardır birsebebi

Benimde kürtaj bir gün sürdü olalı aular geçti ama hala etkisini atamadım. 19 Aralıkta kürtaj oldum. 27 Şubatta histereskopi oldum kürtaja bağlı olarak. Ve şuandada adet olmayı bekliyorum. Gelemdi. Haftaya tekrar randevu aldım doktordan muayene olucam neden olmadım hala adet diye.

100 TL diyor. ama bu balık yapı ya ne alakymış onu anlamadım.

Canım çok geçmiş olsun. allah kolaylık versin. Burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. kürtaj malesef hepimizi derinden etkiledi. Senin kürtaj ne zaman oldu. Soruyorum çünkü benim kürtajdan sonra lekelenmelerim uzun bir süre geçmedi hep günlük ped kulllanıyordum. Ve bana da usg de herşey normal denilmişti.

Evet bu konuda çok haklısın canım beta çok önemli bende düşmedi ve histereskopi olmak zorunda kaldım

Canım endişelenme. Daha yeni senin kürtaj. Birde 13 haftalık olmuşsun bebek büyük sürebilir 15/20 gün lekelenme bitmezse sıkıntı. Beta değerini olcturr iki günde bir düşüyorsa belli periyotla sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…