Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen korunmuyorsun değil mi ? Allah gönlüne göre versin inşallah. Pıhtılaşma falan var mı sende
yok canım ben evlendiğimden beri hiç korunmadım zaten korunmaya kalksam afallarım ben test yaptırmadım canım doktor gerek duymadı

Aminn kuzum sende nasıl durumlar bebiş var mı?
yok ben 28şubatta kürtaj olmuştum 12+3 te kalbi durduğu için doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bir nisanda adet gördüm normalde 29-30günde gelir adetim ama hemotom oluşmuştu kürtaj sonrası ondan 32.gün geldi adet şimdi bitti adetim ovülasyon testi yapmaya başladım inşallah yumurtlama bekliyorum

İnşallah olur kuzumm güzel haberler veririz birbirimize

Keşke ben de cesaret edebilsem

Benim de 2 gün kaldı bakalım bekliyorum gelmesini...Hemen gebe kalıp kalmayacagimizin garantisi yok ki..Benim de kafam cok karışık, gebe olup ağır geçirenleri de duydukça insan korkuyor eşim de çok korkuyor uzatsak mı demeye başladık.Adet gelince oturup konuşacağız tekrar.Sana tavsiyem muayenehanesi olan bir doktor bulup ona git eger olur da cabuk gebe kalirsan

Keşke ben de cesaret edebilsem
Beklemek çok yıpratıcı brn öyle düşünüyorum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz demeseydi aklımı oynatıcaktım Allah korusun o yüzden böyle iyi olucam

Yeni bi topik açtım kızlar mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelsin

Ben bugün gittim hastaneye poliklinik ler hep boş giden yok stres yapma boşuna acile gitmedikten sonra

Bence çok sıkıntı yapmayın geçen hafta ben gittim özel hastaneye kadın doğuma katlat bomboş hasta yok hiç sıra beklemedim randevu almadan muane oldum insanlar zorda kalmadıkça gitmiyolar bugünde kulak burun boğaza gittim başka hastaneye orası da bomboştu katlar

Ben kararszdm bebek konusunda. Şimdi böyle bir süreç olunca erteledim. Doktora gitmek zor. Ayrıca gebelik bağışıklık sistemini zayıflatyor.ayrıca Allah muhafaza bir tedavi gerektiğinde gebelikte ilaç kullanmak zor olacak.ben bikaç bekleyecem. Bu süreçte kilo da verirsem çok iyi olur.

Allah seni bu Azze kim diyorum hangi ara bu topiğe yazdım meğer bizim ellibeş55mişben dün itibariyle 2.regl oldum. Ve bugünde otlara başladım.
Mayıs ayında inşallah isteyen herkese nasip olsun. Gelem o topiğede
kullanıcı adını değişcem değişcem değişemiyom sonra baktım artık oluyo hemen değiştim hadi gel kuzum ordan devammm

Ben de senin gibi düşünüyorum. Birkaç ay daha beklemenin bir zararı olmaz evet zor ama her boyutunu düşünmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…