Evet bu konuda çok haklısın canım beta çok önemli bende düşmedi ve histereskopi olmak zorunda kaldım
Canım bugün 12 gün oldu benim pazartesi gününe kadar bekleyip başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktorum da normal dedi amaCanım çok geçmiş olsun. allah kolaylık versin. Burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. kürtaj malesef hepimizi derinden etkiledi. Senin kürtaj ne zaman oldu. Soruyorum çünkü benim kürtajdan sonra lekelenmelerim uzun bir süre geçmedi hep günlük ped kulllanıyordum. Ve bana da usg de herşey normal denilmişti.
Korkuyorum. Benim en başından beri çok olmadı kanamam hep az ve kırmızı leke şeklinde bugün daha az gibi bakalım biraz bekleyeceğim.Çok teşekkürler
Evet hatta 14. Haftaya yakındıCanım endişelenme. Daha yeni senin kürtaj. Birde 13 haftalık olmuşsun bebek büyük sürebilir 15/20 gün lekelenme bitmezse sıkıntı. Beta değerini olcturr iki günde bir düşüyorsa belli periyotla sıkıntı yoktur
Doktor da bana doğum kontrol hapı verdi düzene girsin diye57. günde oldum ben adetimi.
100 TL diyor. ama bu balık yapı ya ne alakymış onu anlamadım.
Bencede baktır canım içerde parça kalmasın allah korusunEvet hatta 14. Haftaya yakındıBetama hiç baktırmadım. Pazartesiye kadar geçmezse lekelenme gidip baktıracağım
Canım en çok 8.000 küsür İstanbul sonra İzmir ardından Ankara geliyor şu an vaka olmayan il yokmuşVaka sayısı açıklanıyor kızlar gördünüz mü illerde kaç vaka var söylüyor
Canım hastaneye gitmeye çok korkuyorum son haberlerden sonra pazartesi ye kadar bekleyip geçmezse gideceğimBencede baktır canım içerde parça kalmasın allah korusun
Özel hastaneler de poliklinik lerde çok hasta yok galiba bugün bomboştuCanım hastaneye gitmeye çok korkuyorum son haberlerden sonra pazartesi ye kadar bekleyip geçmezse gideceğim
Pazartesi geçmezse mecbur gidicem canım ama azalma var gibi bugünÖzel hastaneler de poliklinik lerde çok hasta yok galiba bugün bomboştu
Zor olmuş senin n için. Vardr bir vakti inş kendiliğinden olur. Alkah en kısa zamanda kucağını doldursun.merhaba hanımlar,
aynı şeyleri 3 defa yaşadım.. 3 defa kürtaj oldum hepsi de kalp ve gelişimi durdu.ilk ikisini 8 haftalıkken hiç kalbi atmadı.sonrasında genetik test yapıldı eşim ve bende bi sorun çıkmadı ama çok az kan pıhtılaşması ve ben de bi tane kromozon bozukluğu(genetik doktoru bir parmağıın eğri olması gibi ama sağlığına bi zararı olmayan düşüğe etkisi olmaz demişti)çıkmıştı.sonra bi olay oldu aşırı ağladım üzüldüm günlerce ve o ay adetim 15 gün gecikti ilk defa stresin reglime etki ettiğini gördüm.sonra doktora tabi..hormon testleri yapıldı ve bir şok daha yumurta rezervimin azaldığını normal gebeliiğin artık zor olduğunu söyledi amh 0.21.aşılama tedavisine başladı çatlatma iğnesi yapmadan ilişki önerdi ve gebelik oldu.progestan, oksapar iğne folik asit coraspirin hepsini kullandm 6+5 günlükken kalbini duyduk çok şükür..ancak 1 hafta sonra tam göbek ortasında öğlen vaktinden ertesi günü sabaha kadar şiddetli ağrım oldu kesilmeksizin.sonra 1 hafta sonra kontrole gittik ve kalbi durmuş gelişimi durmuş en son kontrolden sonra hiç değişmemiş yani öylece kalmş.bir yıkım daha.sonra yine kürtaj..arkasından 35 gün sonra geldi reglim. ve bi sonraki ay yine 9 gün gecikti yine hamilemiyim değilmiyim diye kalbim pıt pıt. ve yine doktor ve bir yumurta gözüktü ve vakit kaybetmeden tüp bebek ayrıca pgt li inceleme ve artı erken menepoz belki 3 ay belki 1 yıl belki 3 sene..ve ben öleyim dedim artık eve gel günlerce ağlamaktan düşünmekten helak ol.verdiği ilaç da reglimi 2 gün sonra gelir gibi ama aşırı yok gibi bi lekelenme olarak 4 gün sürdü..sonra koyverdim kendimi en güzelini rabbim bilir dedim bana düşen çok dua ve beslenmeme dikkat edip olacakları beklemek dedim ve ilacın bittiği 2.gün normal adetim geldi şükürler olsun..ancak tüp bebek virüs nedeniyle ertelendi..bunda da vardır bi hayır diyorum..hep hayırlısını diledim istedim nasip kısmet herşey...çok uzun oldu hakkınızı helal edinn..
Olsa bir dert olmasa bir dert oluyor kadın olmak zorPazartesi geçmezse mecbur gidicem canım ama azalma var gibi bugün
Benim de uzun sürmüştü. Lekelenmeyke 2 haftayı buldu. Sanrm normal rahim temizleniyor.jendini toparlıyor. Benim 2.adetm 13.gğn. Bugün hala az az lekelenmem var. Geçen ayın niktarı d as ga fazlaydı.Günaydın kızlar kürtaj sonrası kanama kaçıncı gün bitti? Benim bugün 12. gün en başından beri şok az leke şeklinde geldi hiç çok gelmedi ama ne zaman bitecek bu? 8. gün kontrole de gittim doktor her şey normal dedi. İki hafta sürebilir dedi ama endişelenmeye başladım ne zaman bitecek bu kanama? 13. haftada düşüğüm ardından kürtaj olmuştum.
Sorma canım çok zor Allah yardımcımız olsun gerçekten yorucuOlsa bir dert olmasa bir dert oluyor kadın olmak zor
Benim en başından beri lekelenme şeklinde oldu hiç yoğun olmadı kanamam bakalım adet ne zaman gelecekBenim de uzun sürmüştü. Lekelenmeyke 2 haftayı buldu. Sanrm normal rahim temizleniyor.jendini toparlıyor. Benim 2.adetm 13.gğn. Bugün hala az az lekelenmem var. Geçen ayın niktarı d as ga fazlaydı.
inşallah yaa ümit hep vardır..içimden bi his bu defa olacakk ALLAH n izniyle hem de çok güzel olacak gibi geliyor :)Ben bir kere yaşadım hala toparlanamadım siz 3 defa yaşamışsınız Allah sabır versin.
Benim de yumurta rezervim azalmış ve kalitesi iyi değil. Kaliteyi arttırmaya çalışıyorum ben.
Siz de yemenize içmenize dikkat edin belli olmaz belki tüp bebeğe gerek kalmaz
51 gün beklemiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Beklemek çok zor....
Kürtaj sonrası bir gün sürdü
İki hafta sonra falan leke geldi o da bir gün
Ama herkesin bünyesi aynı değildir canoö
İyice önlemlerini al öyle git canım
Hormon iğneleri bozuyor malesefSorma canım çok zor Allah yardımcımız olsun gerçekten yorucuşimdi de regl olacak gibi hissediyorum bir şişkinlik göğüslerimde hassasiyet falan anlamadım gitti benim hormonlar kafayı yedi progestandan iğneden herhalde
Evet maalesef ancak kendine geliyor vücudumHormon iğneleri bozuyor malesef
Ben Zeynep Kanile gidiyorum düşünün artık. Haftaya çarşambaya aldım randevumu. İnşallah o güne kadar adet olurum da gerek kalmaz gitmeme. Randevuyu da ssat 15:30 a aldım. Öğleden sonra kalabalık kalmıyor genelde.Pazartesi geçmezse mecbur gidicem canım ama azalma var gibi bugün
Canım inşallah gerek kalmaz benim lekeler bitti gibi eğer gelmezse gitmeyeceğimBen Zeynep Kanile gidiyorum düşünün artık. Haftaya çarşambaya aldım randevumu. İnşallah o güne kadar adet olurum da gerek kalmaz gitmeme. Randevuyu da ssat 15:30 a aldım. Öğleden sonra kalabalık kalmıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?