Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet hatta 14. Haftaya yakındı Betama hiç baktırmadım. Pazartesiye kadar geçmezse lekelenme gidip baktıracağım

Vaka sayısı açıklanıyor kızlar gördünüz mü illerde kaç vaka var söylüyor

Zor olmuş senin n için. Vardr bir vakti inş kendiliğinden olur. Alkah en kısa zamanda kucağını doldursun.

Benim de uzun sürmüştü. Lekelenmeyke 2 haftayı buldu. Sanrm normal rahim temizleniyor.jendini toparlıyor. Benim 2.adetm 13.gğn. Bugün hala az az lekelenmem var. Geçen ayın niktarı d as ga fazlaydı.

Olsa bir dert olmasa bir dert oluyor kadın olmak zor
Sorma canım çok zor Allah yardımcımız olsun gerçekten yorucu şimdi de regl olacak gibi hissediyorum bir şişkinlik göğüslerimde hassasiyet falan anlamadım gitti benim hormonlar kafayı yedi progestandan iğneden herhalde

Benim de uzun sürmüştü. Lekelenmeyke 2 haftayı buldu. Sanrm normal rahim temizleniyor.jendini toparlıyor. Benim 2.adetm 13.gğn. Bugün hala az az lekelenmem var. Geçen ayın niktarı d as ga fazlaydı.
Benim en başından beri lekelenme şeklinde oldu hiç yoğun olmadı kanamam bakalım adet ne zaman gelecek

inşallah yaa ümit hep vardır..içimden bi his bu defa olacakk ALLAH n izniyle hem de çok güzel olacak gibi geliyor :)

Canım inşallah gerek kalmaz benim lekeler bitti gibi eğer gelmezse gitmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…