İnstagram da ovulasyon sayfalarına bakıyorum millet çatır çatır hamile kalıyor korkan yok virüsten biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım inşallah sağsağlim atlatırız bu günleriBenim amh düşük olduğu için zaten zor olur canım. Şu an nasıl dikkat ediyorsam kendime o zaman da dikkat edeceğim. Benden önce hamile olanların canı yok mu doğum yapanların vs diye kendimi motive ediyorum
Haklısın canım böyle düşünmekte fayda var.
Benim de ilki çok kanamalı ve ağrısız olmuştuŞimdi ikinciyi bekliyorum
Ben de aynı fikirdeyim
Kesinlikle kızlar moralimizi yüksek tutalımİnstagram da ovulasyon sayfalarına bakıyorum millet çatır çatır hamile kalıyor korkan yok virüsten biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım inşallah sağsağlim atlatırız bu günleri
yok canım geçen ay çok belirtim vardı hamile değildim bu ay hiç belirti yok zatenSenle regl dönemimiz aynıydı bence benimki 5 nisan nasıl durumun belirti varmı gerçi belirtilere artık inanmıyoruz ama test yaptın mı hiç
amin aminn inşallah çok zor dönemlerden geçiyoruz inşallah atlatırız bu zamanları da stressiz hamilelikler yaşarızHadi inşallah diyelim. Sağlıklı bir şekilde gelir inşallah bebişler. Sağlıklı bir şekilde de kucaklarımıza alırız.
Evet canım aynı fikirdeyim tamamen psikolojik benim de geçen ay belirtilerim vardı bi baktım adet oldum bıktım artık belirti aramaktanyok canım geçen ay çok belirtim vardı hamile değildim bu ay hiç belirti yok zatensadece çok uykum geliyo ama onuda havalardan diye düşünüyorum. Belirtiler kesinlikle psikolojik artık buna inanıyorum sende ne var ne yok belirti felan var mı
çok sinir bozucu bişe resmen vücudumuz bizle oynuyoEvet canım aynı fikirdeyim tamamen psikolojik benim de geçen ay belirtilerim vardı bi baktım adet oldum bıktım artık belirti aramaktanbu ay hiç belirtim yok adeti bekliyorum kesin gelecek gelmese keşke hakkımızda hayırlısı olsun sabredelim elbet yüzümüz gülecek
En iyisi hiç takmamak ama çok zor ya aklım hep orda, bakıyorum da takan kişilerin de hemen tutuyor gebeliği keşke bizimki de öyle olsa deli gibi stres yapıp gebe kalsakçok sinir bozucu bişe resmen vücudumuz bizle oynuyoben zaten hep regl beklicem bundan sonra hem belirtin olmuyo hemde boşuna umutlanmıyosun. Olursa da çok güzel süpriz olur bizim için daha güzel öyle keşke gelmese ama şu durumda hamile olsam nasıl sevinirim diye bile düşünüyorum
Takmayanların hemen oluyo asıl miss gibi aklımda bebek yok bebek geliyoEn iyisi hiç takmamak ama çok zor ya aklım hep orda, bakıyorum da takan kişilerin de hemen tutuyor gebeliği keşke bizimki de öyle olsa deli gibi stres yapıp gebe kalsakbenimki bir gün erken geldi umutlar diğer aya kaldı
Hayırlısı canım en iyisini yapıyorsunTakmayanların hemen oluyo asıl miss gibi aklımda bebek yok bebek geliyoolsun canım benim de 2 gün felan var ondan sonra benimde bidaha ki aya hayırlısı artık bebek diye kendimi parçalamak istemiyorumm
Benimde erkenden geldi regl sağolsun bekletmeden geldiHayırlısı canım en iyisini yapıyorsun
Aman gecikmesin de erken gelmesine razıyız hadi gözün aydın bir daha ki aya gelmemesini umuyoruzBenimde erkenden geldi regl sağolsun bekletmeden geldi
aynen valla gecikse hamilemiyiz diye düşünürdük. İnşallah kuzum sabır düşüyo bizeAman gecikmesin de erken gelmesine razıyız hadi gözün aydın bir daha ki aya gelmemesini umuyoruz
Hayırlı kandiller amin inşallahKızlar hayırlı kandiller. Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günün hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
selam canım ben iyiyim sen nasılsın? Doktorun özel muayanesi felan varsa sorun olmaz bence ama bilemedim. Geçen haberde hamile kadının virüs kaptıgını bebeğininde kendininde vefat ettiğini duydum çok acıSelam kızlar nasılsınız? 2 aylık korunma sürecinin 2. Adetini de olmuş bulunmaktayım. Ama sanırım biraz daha bekleyeceğim doktor iğneye başkayacqğız hamile kalınca demişti. Şimdi bu sıkıntılı süreçte doktora da gidilmez. Ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana
İyiyim ben de kuzum sağol. Dediğin gibi sanki korunmayı bırakınca hemen kalacağımın garantisi yok ilki bile 6 ay sonra olmuştu. Ama sakınıyorum ya bir de kalırsam naparımselam canım ben iyiyim sen nasılsın? Doktorun özel muayanesi felan varsa sorun olmaz bence ama bilemedim. Geçen haberde hamile kadının virüs kaptıgını bebeğininde kendininde vefat ettiğini duydum çok acıbeni biliyosun 2 aydır korunmadıgım halde kalamadım o yüzden yine korunmayı düşünmüyorum zaten ama sana desem ki korunma sonra problem olur bilemedim
Valla kalınmıyo keşke kalınsa benimde ilkinde 3.ayımda öğrendim hamile oldugumu inşallah bu seferde 3.ayımda öğrenirim Rabbim büyüktürİyiyim ben de kuzum sağol. Dediğin gibi sanki korunmayı bırakınca hemen kalacağımın garantisi yok ilki bile 6 ay sonra olmuştu. Ama sakınıyorum ya bir de kalırsam naparımdoktorum özel hastanede başka muayenesi yok diye biliyorum. Şu meret bi bitseydi yaaa.
Sen korunmuyorsun değil mi ? Allah gönlüne göre versin inşallah. Pıhtılaşma falan var mı sendeValla kalınmıyo keşke kalınsa benimde ilkinde 3.ayımda öğrendim hamile oldugumu inşallah bu seferde 3.ayımda öğrenirim Rabbim büyüktürne zaman bitcek hiç bilmiyorum umarım çok kötüye gitmeden atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?