- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
tamam yani dediğin yerden gidince orası tüp bebemk merkezi ve Hilmi bey de orda.A blok yangın ünitesinin oradan merdiven den aşağı ineceksin direk karşında kalıyor. Hilmi bey tüp bebek merkezine geçmiş canım . Artık normal muayene yapmıyor. Benim doktorum oydu
Evet oradan sekreter arkadaşlar var onlar a söylersin hemşire ebeler bilgi alır senden . Merkezde misintamam yani dediğin yerden gidince orası tüp bebemk merkezi ve Hilmi bey de orda.
Daha yeni olduğu için bir de o kadar yıl beklemişsin ondan alışmakta zorluk çekiyorsun canım alışırsın çok mutlu olurum dua eder Sen çok sağ ol Çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağına almadan nasip etsin inşallah❤ isteyen herkese nasip etEderim canım etmez miyim ben kendimi hala hamile gibi hissetmeyi başaramadım ama ediyorum inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırız hepimiz.
Amin canım . Çok aminDaha yeni olduğu için bir de o kadar yıl beklemişsin ondan alışmakta zorluk çekiyorsun canım alışırsın çok mutlu olurum dua eder Sen çok sağ ol Çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağına almadan nasip etsin inşallah❤ isteyen herkese nasip et
40 yaş sınırı yok muydu devletteevet. ileri yaş. bakalım nasıl olacak. hep il dışına gittik geldik aracımızda yok artık. maddi manevi tükendik.
Canım benımmCanım mesajını okuyunca ağlamak geldi içimden. Çok mutlu oldum İnan. 7 yıl sonunda gelen mucizem oldu gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hiç anne olamayacağım diye düşünüyordm hep kucağıma almadan heyecanını yaşadm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim
Benim yaşım 29 ama AMh 0.52 FSH 20 LH 10 ne yazık ki tüp bebek önerdiler. İlk etapta İbrahim Saraçoğlunun erken menopoz için olan kürünü kullanmaya başladım. FSHı düşürüp o şekilde tedaviye başlamayı düşünüyorum. Erken menopoz küründe hayıt tohumu çörekotu yağı aslan pençesi çayı ve çeşitli bitkilerin olduğu bir karışım çayı var daha 2 hafta oldu başlayalı sonucu yazacağım 1.5 ay sonra kür sonunda yani kan verip sonucu buraya yazacağım
29 yaş erken menopoz ve tüp bebek tanisi konuldu .amh 0,01 değerinde . Doktorumun tavsiyesi ile biosteron DHeA ve teatrio kullandım .aynı zamanda bal polen arı sütü karışımı. 3 ayın sonunda şükür doğal yolla gebe kaldım . umudunuzu asla kaybetmeyin . Benim durumumda olup doğal yolla hamile kalan çok fazla kişi var .
Selam herkese
Daha önceden bahsetmiştim opu da yumurtalar boş çıkmıştı, sonrasında da eşit büyümedikleri için iptal olmuştu sürecim, prp önerilmişti kararsızdım. Başka bir hastane dr önerisi gelmişti benim de aklımda kalmasın diye gittim. Şartları koşulları bana hiç uymadı, öncelikle çok bekletiyyorlar işten çok zor izin alıyorum ve en erken randevuları 9 da başlıyor, muayene de dr polip olabilir rahmimde yine de yeni rahim filmi isterim dedi (mevcut film günceldi kanul etmedi) sonrasında bakarız dedi vs o hastaneden vazgeçtim. Yine mevcut dr umla devam ettim prp için gittim 5 eşit yumurta gördük sevinçle başladık yeniden 3 tanesiyle opu oldum, 2 si dolu çıktı, teki büyüdü 4. Gün morula evresinde transfer oldum. Benim için öyle güzel ve umut dolu süreçler oldu ki hiç bu aşamaya gelememiştim. Bugün test günümde ama kızlar maalesef olmadı, hissetmiştim olmadığını nedense, bugün için moralsizim ama yarın yeniden başlayacağım güne umurla. Moral bozmak yok, hepimiz çiçek açacağızbenim için yumurta toplanması dolu çıkması bile mucizeydi. Sayu az olmasa dondursak yine transfer olsam çok iyi olacaktı ama sil baştan başlıyoruz. Bu kez olacak inanıyorum..
Amh 0.7Merhaba insalah bu sefer olur amh değeriniz kaç?
Bana da doktor prp ve havuz sistemi yapacağını söyledi maddi olarak bizi çok yapacağı için 2 ay etrledik malesef. Ultrasonda 2 yumurtam görünüyor 3.soru işareti dedi doktor
Fsh bu ay 35 e düştü daha yüksekti
Amh im coj çok düşük 003 tü şimdi 001 e kadar gerilemis
Çok teşekkür ederim motive ettiğiniz için. Çok saolun. Maşallah rabbim şu mübarek günde herkese en kısa zamanda hayırlı haberi alabilmek nasip etsin. 2 aylık bi bekleme süresi istedik biz sonrasında tekrar gideceğim inşallah bana da isteyen herkese de nasip olur. Doktor bana da boş cikabilcegini söyledi yumurtaların o yüzden prp ve havuz sistemi ile yapmayı önerdi. O beni hem maddi hem manevi yıpratacak diye bekliyoruz 2 ay. 2 ay sağlıklı beslenecegim gerçi araliktan beri cok dikkat ediyorum tatli vs yememeye hamur işi vs arada bir iki ufak kaçamak dışında. Stresimi yönetemedim ama onu da bssrcam inşallah. Umarım güzel haberler alırız hepimiz 2 ay sonrasında tekrar gideceğim benim için geç olmaz inşallahAmh 0.7
Birkaç ay 3 tü benimde yumurta sayım sonra 5 göründü, değişiyor. Üzülmeyin sağlıklı beslenin stres yapmayın. Benim opu da yumurtalar boş çıkınca hiç yumurtam olmayacak sandım, ama stres yapmadan gittiğim ay hem yumurta topladık hem transfere kadar götürdük süreci. Bu arada ek bilgi amh değerine bazı dr lar hiç bakmıyor bile. Değerlere de takılmayın kendinizi güvendiğiniz bir dr a teslim edin ve sıkıntı etmeyin, sevgiler
inşallah tutunurlar sana sımsıkı benim tüp bebek sürecim olmadı ama çok ama çok yakın arkadaşımla birebir yaşadım bu süreciKızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Can canim, epey zamandir bu kurdugun sayfada senin sayende heyecanlarimizi, kaygilarimizi, sonsuz gibi gelen beklentilerimizi ve deneyimlerimizi paylasiyoruz, hepimizin duasi sana ugurlu gelsin bu güzel gecedeKızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Bende sessiz takip edenlerdenim. Öncelikle sana çok teşekkür ederim. Çok üzgün olduğum umutsuzluğa kapildigim kendimi sucladigim bir dönemde bana ışık oldun. Çok teşekkür ederim.Kızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Oy maşallah arkadaşına kuzum ❤inşallah tutunurlar sana sımsıkı benim tüp bebek sürecim olmadı ama çok ama çok yakın arkadaşımla birebir yaşadım bu süreciçok zor çok meşakkatli bir yol ama sonu hayırlı inşallah hiç bir şekilde ayağı kalkma kabız olmamaya dikkat et yeşilliklerden uzak dur sadece tuvalete kalk ve yavaş hareket et ben arkadışıma bakmıştım herşeyiyle birebir ilgileniyordum banyo bile yapmamıştı ilk 3 ay çok çok önemli sonrası su gibi geçiyor 2 defa tüp bebekle çocuk sahibi oldu ilk kızı da iki embriyo konulmuştu biri tuttu 7 sene sonra ikinci tüp bebeği oldu 2 embriyonun ikiside tuttu şimdi ikiz oğulları var inşallah sana da nasip eder bir sonraki konuşmalar ikiz çok zormuş ya falan gibilerinden yaparız
Ah canım arkadaşım benim ❤ gözüm doldu okurken yazdıklarınıCan canim, epey zamandir bu kurdugun sayfada senin sayende heyecanlarimizi, kaygilarimizi, sonsuz gibi gelen beklentilerimizi ve deneyimlerimizi paylasiyoruz, hepimizin duasi sana ugurlu gelsin bu güzel gecede
Artik hamileyimmmm diye bize yazacagin vakitler yakindir insallah
Zaten bilinci guzel bir kadinsin ve bu konuda farkindaligi yuksek bir kadinsin, sana bir sey demeyecegim soyle boyle yap diyefakat Netflixte ya da youtube de sevdigin, seni güldürecek ozellilkle de gunumzden uzakta flimler izle ve kahkaha at sana bol sarilmali çabucak gecen bir transfer sureci diliyorum guzelim
Yaaaa ☺ biliyor musun sessiz takip edenleri o kadar hissediyorum ki ❤ biliyorum ki burda konuştuğumuz dostlarımız kadar bir de Konuşmadığımız sessiz kalan dostlarımız da var. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ❤Bende sessiz takip edenlerdenim. Öncelikle sana çok teşekkür ederim. Çok üzgün olduğum umutsuzluğa kapildigim kendimi sucladigim bir dönemde bana ışık oldun. Çok teşekkür ederim.İki miniğin de sana sımsıkı tutunsun. Hamilelik haberini canı gönülden bekliyorum. Allah'ım bu mübarek gecede benim gibi bizim gibi bekleyiste olan isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Hepimizin dualarını kabul etsin canım.