- 4 Kasım 2017
- 1.694
- 525
- 34
Amin inşallah cnm haklısın 1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsunCanım tek yumurta olsun bizim olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnm haklısın 1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsunCanım tek yumurta olsun bizim olsun inşallah.
Öyle evet çok şükür bir evlâdım var o abla olmayı çok istiyor bende çok istiyorum tekrar anne olmayı ama herşey isteyince olmuyor Allah ol derse olacak dediğin gibi tej yumurta ve sperm başka gerekli bişey yok ol derse olur. Yine bir umut bekliyorumCanım evladın varmış Rabbim onu size bağışlasın. Ne güzel . Olacak olduğunda tek yumurta ve sperm yetiyor zaten. Yeter ki zamanı gelsin.
Ederim canım etmez miyim ben kendimi hala hamile gibi hissetmeyi başaramadım ama ediyorum inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırız hepimiz.Evet çok tuhaf bir histir cnm bende olsam inanamam. Hep diyorum çift çizgiyi bir gün görürsem kesin inanmam o kadar çok test yaptım kan verdim ki. Umarım bir gün bende görebilirim adına çok ama çok sevindim
Benim amh düşük fsh çok yüksekti dediğim gibi 35 e indi bu ay yumirta kalitesi icin diyetisyenden beslenme programi aldin ona gore yiyip iciyirum hep saglikli seyler zararli hic bisey yok pek umudum yok gerçekten yok amh. CÜnkü 003 ten 001 e düşmüş artık. Benim şanssızlığım durumumu amh düşüklüğümu öğrenmem çok geç oldu. Böyle bi durumdan haberim olsa yıllar önce birakirdik korunmayı 1 sene 3 aydır korunuyoruz düzensiz ilişki oldu gebe kalamadım. Nasip bir evlâdım var doğal yolla o yüzden ikincide olur dedik yaşımız genç ben 32 eşim 34 fakat bir gün adetim 68 günde olunca doktora gittin hormon testi yaptı o şekilde ortaya çıktı durumum 7 ay oldu öğreneli. Amh yı de yeni öğrendim tüp bebeğe yönlendirildim. Amacım fsh düşürüp öyle tüp bebeğe başlamakti ama olmadı daha da yükseldi kullandigim şeyler yüzünden artık her şeyi bırakıp diyetisyenle başladım ve doktorun verdiği doğum kontrol hapı ile biosteron filan vitamin kullandım. Çok korkuyorum ultrasonda yumurtam görünüyor hem sağda hem solda var ama amh çok çok düşmüş artık bilmiyorum nasıl olcak. Allah herkesin de benimde yardımcım olsun. Hamilesin bana da dua edersen çok sevinirim cnm cok ihtiyacim var.
Hayır ben canlı yanına katılıyorum oradan sordum önerdiMerhaba mfk hoca illa muayeneye cagırıyormu
Merhaba mfk hoca illa muayeneye cagırıyormu
Özel de mi yaptırdınızBiz şehir hastanesinde ki tüp bebek merkezi ile görüşmeye gitmiştik ilk 32 bin demişlerdi bize. Doktor amh düşük ama denemek istiyorum size aşılama dedi öyle oldu. Yani aslında aşılamayı bayrama kadar boş kalmayalım diye yaptırdık tuhaf ya umutsuz olma lütfen
Yok şehir hastanesi tüp bebek merkezindeÖzel de mi yaptırdınız
merhaba. balıkesir şehir hastanesinde mi tüp bebek ile ilgili bölüm açılmış. doktor ismi nedir aceba?Yok Balıkesir . Ekim ayında açılmış yeni. Amin canım inşallah. 7 yıldır olmayınca hala şaka gibi geliyor sürekli test yapmak istiyorum sanki 2. Çizgiyi biri alıp gidecek gibi hissediyorum testten tuhaf bir his. Rabbim ben dahil tüm isteyen herkese nasip etsin güzel bir gebelik haberi
Evet şehir hastanesinde. Hilmi mutlu idi doktorumun ismimerhaba. balıkesir şehir hastanesinde mi tüp bebek ile ilgili bölüm açılmış. doktor ismi nedir aceba?
Peki nerede bu tüp bebek merkezi. sanırım şehir hastanesinden farklı bir yerde. nasıl randevu alınıyor. fiyat nedir. yardımcı olursanız çok mutlu olurumEvet şehir hastanesinde. Hilmi mutlu idi doktorumun ismi
Şehir hastanesinde altt katında. Direk hastaneye gelin görüşmeyi yapın ilgileniyor hemşireler sizinle. tüp bebek sanırım Ekim de 32 bine yakındı şimdi kaç olmuştur bilmiyorum. Aşılama da bini buldu . BizimPeki nerede bu tüp bebek merkezi. sanırım şehir hastanesinden farklı bir yerde. nasıl randevu alınıyor. fiyat nedir. yardımcı olursanız çok mutlu olurum
6 bini diyecektim pardonŞehir hastanesinde altt katında. Direk hastaneye gelin görüşmeyi yapın ilgileniyor hemşireler sizinle. tüp bebek sanırım Ekim de 32 bine yakındı şimdi kaç olmuştur bilmiyorum. Aşılama da bini buldu . Bizim
Canın sabah idrar testi yaptın mı nasıl koyulaşıyor mu? Bize de atarsana kuzum bakalım testine6 bini diyecektim pardon
1 Nisan 11Canın sabah idrar testi yaptın mı nasıl koyulaşıyor mu? Bize de atarsana kuzum bakalım testine
Tabiki çok güzel kuzum ❤ maşallah hiç idrar testine gerek kalmamış mucizen seninle Allahın izniyle. Sanki burda konuşurken, konuşmaya devam ederken aramızdan ilk hamile çıkan sen oldun ❤ başka var mıydı hatırlayamadım. Genelde yumurta geliştirmekle Cebelleştiğimiz için bebik aşamasına gelemedi çoğumuz. SEn ve bebeğin umudumuzsunuz ❤ maşallah size. Sağlıkla ilerlesin inş'ALLAH1 Nisan 11
3 nisan 28
4 Nisan 71
beta artışı güzel dedi doktorum . Tekrar test yapmadım bugün kan verdiğim için. Sanırm iyi gibi canım dimi insan başkasına yorum yaparken böyle olmuyor
Canım mesajını okuyunca ağlamak geldi içimden. Çok mutlu oldum İnan. 7 yıl sonunda gelen mucizem oldu gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hiç anne olamayacağım diye düşünüyordm hep kucağıma almadan heyecanını yaşadm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederimTabiki çok güzel kuzum ❤ maşallah hiç idrar testine gerek kalmamış mucizen seninle Allahın izniyle. Sanki burda konuşurken, konuşmaya devam ederken aramızdan ilk hamile çıkan sen oldun ❤ başka var mıydı hatırlayamadım. Genelde yumurta geliştirmekle Cebelleştiğimiz için bebik aşamasına gelemedi çoğumuz. SEn ve bebeğin umudumuzsunuz ❤ maşallah size. Sağlıkla ilerlesin inş'ALLAH
Bu topikte organik şampuan, pamuklu zıbın konuşalım. O günler gelsin. Bende iki yigen var tüm tecrübemi aktarabilirim:) Hayırlısı ile kucağına al sizde ona hayırlı anne baba olmayı naip etsin Allah'ım.Canım mesajını okuyunca ağlamak geldi içimden. Çok mutlu oldum İnan. 7 yıl sonunda gelen mucizem oldu gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hiç anne olamayacağım diye düşünüyordm hep kucağıma almadan heyecanını yaşadm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim
Tamam canım inşallah kucağıma alayım onları araştırmaya başlarım inşallah 4 aya kadarBu topikte organik şampuan, pamuklu zıbın konuşalım. O günler gelsin. Bende iki yigen var tüm tecrübemi aktarabilirim:) Hayırlısı ile kucağına al sizde ona hayırlı anne baba olmayı naip etsin Allah'ım.
normal poliklinik kısmına gideceğim ordan mı yönlendirecekler. çünkü basında çok farklı yer gibi görünüyor tüp bebek merkezi. öte yandan Hilmi bey de kadın doğum doktoru şehir hastanesinde.Şehir hastanesinde altt katında. Direk hastaneye gelin görüşmeyi yapın ilgileniyor hemşireler sizinle. tüp bebek sanırım Ekim de 32 bine yakındı şimdi kaç olmuştur bilmiyorum. Aşılama da bini buldu . Bizim
A blok yangın ünitesinin oradan merdiven den aşağı ineceksin direk karşında kalıyor. Hilmi bey tüp bebek merkezine geçmiş canım . Artık normal muayene yapmıyor. Benim doktorum oydunormal poliklinik kısmına gideceğim ordan mı yönlendirecekler. çünkü basında çok farklı yer gibi görünüyor tüp bebek merkezi. öte yandan Hilmi bey de kadın doğum doktoru şehir hastanesinde.