Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 53 17,7%
  • 2

OY: 74 24,7%
  • 3

OY: 35 11,7%
  • 4

OY: 41 13,7%
  • 5

OY: 27 9,0%
  • 6

OY: 21 7,0%
  • 7

OY: 14 4,7%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 6,0%

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şuan hamile olduğumu öğrendim tüm bunlara rağmen. Sağlıkla ilerleyecek mi ona bakılacak artık. Rabbim ol diyince oluyor. Şuan mesajımı okuyunca sonucu yazmak istedim.

Doğal yoldan mi hamile kaldın cnm hayırlı olsun maşallah. Benimde fsh 74 tü çok yükselmişti şimdi 35 e düştü ama amh 003 tü o da düşmüş 001 olmuş gebe kalamadım şansım da kalmadı tüp bebekle dahi Çok coj zor artık ama böyle düşük amh ile hamile kalanları gördükçe hem umut oluyor hem coj mutlu oluyorum

İnan zor diye bir şey yok. Rabbim isterse olur. Aşılama yapıldı ilk defa 20 martta. İlk de pozitif oldu 7 yıldır olmadı hiç çocuğum eşimin sperm testi 15 milyon bile değildi hızı düşüktü . Tek tüpüm tıkalıydı. Ama döllenme oldu embriyo oluştu tutundu . Şimdi sıra daha çok dua etmekte. Rabbim ol dediğinde kalbini duyacağım inşallah. her şey Allah dan sakın umutsuz olma.

Çok cok mutlu oldum benim esimin speem problemi yok hormonları da çok düzgün. Dediginiz gibi ol deyince oluyor demekki o kadar sene sonra olmus sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasip olur inşallah. Çok coj sevindim. Ultrasonda kaç yumurta görünüyordu acaba?

Ultrason da 3 yumurta vardı 16 17 22 . Pazartesi gördü yumurtaları akşam 5 de gonalf 150 lik son kez vur akşam 11 de çatlatma iğnesi vurulmuş olacaksın demişti. İnşallah canım amin

Kızlar şuan hamile olduğumu öğrendim tüm bunlara rağmen. Sağlıkla ilerleyecek mi ona bakılacak artık. Rabbim ol diyince oluyor. Şuan mesajımı okuyunca sonucu yazmak istedim.
Ay çok güzel haber aşılaman tuttu inşallah kuzum ❤ bizi mutlaka haberdar et. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤

Aşılama düşük sperm sayısında çok etkili kuzum bence oldu bu iş. İnşallah sağlıkla ilerler.

Ay çok güzel haber aşılaman tuttu inşallah kuzum ❤ bizi mutlaka haberdar et. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤
Teşekkür ederim inşallah. Aşılama 12. Günde 11 idi beta bugün yine test yaptım artık fotoğraf da çıkacak kadar koyu önceden sadece ben görüyordum beta 11 iken demin yapmıştım bunu nasıl sence

Eklentiler

• 20240403_092229.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim inşallah. Aşılama 12. Günde 11 idi beta bugün yine test yaptım artık fotoğraf da çıkacak kadar koyu önceden sadece ben görüyordum beta 11 iken demin yapmıştım bunu nasıl sence
Canım iki günde bir kan verseydin? Kanı ne zaman verdin? Bir de sabah idrarıyla yap. Test koyulaştıkça sağlıkla ilerliyor demektir. Eskisine göre daha koyuysa bu iyi birşey

Canım iki günde bir kan verseydin? Kanı ne zaman verdin? Bir de sabah idrarıyla yap. Test koyulaştıkça sağlıkla ilerliyor demektir. Eskisine göre daha koyuysa bu iyi birşey
Yarın kontrole çağırdı canım doktor gideceğiz inşallah.. çizgi görünmüyordu ışıkta zor görüyordum canım. Şimdi pembe çizgiyi görüyorum bari

Ultrason da 3 yumurta vardı 16 17 22 . Pazartesi gördü yumurtaları akşam 5 de gonalf 150 lik son kez vur akşam 11 de çatlatma iğnesi vurulmuş olacaksın demişti. İnşallah canım amin
Ne güzel cnm maşallah nasibin bu şekilde olacakmış demekki. Çok sevindim senin adına. Benim ultrasonda 3 tane görünüyor fakat rezervim çok düşük ve fsh da çok yüksek olduğu için tüp bebeğe başlayacaktık fiyat coj cıktı havuz sistemi olunca o yüzden erteledim bu surede de amh düşmüş 001 e Allah hepimizin yardımcısı olsun coj üzülüyorum ama kader nasip

Biz şehir hastanesinde ki tüp bebek merkezi ile görüşmeye gitmiştik ilk 32 bin demişlerdi bize. Doktor amh düşük ama denemek istiyorum size aşılama dedi öyle oldu. Yani aslında aşılamayı bayrama kadar boş kalmayalım diye yaptırdık tuhaf ya umutsuz olma lütfen

Gerçekten nasip galiba benjm arkadaşım da denedi onun fsh fikan normal ama olmadı. Herşey nasip kısmet sizin nasip olmuş sağlıcakla büyüsün doğsun inşallah.
Hangi şehir hastanesi acaba ankara mi ?

Gerçekten nasip galiba benjm arkadaşım da denedi onun fsh fikan normal ama olmadı. Herşey nasip kısmet sizin nasip olmuş sağlıcakla büyüsün doğsun inşallah.
Hangi şehir hastanesi acaba ankara mi ?
Yok Balıkesir . Ekim ayında açılmış yeni. Amin canım inşallah. 7 yıldır olmayınca hala şaka gibi geliyor sürekli test yapmak istiyorum sanki 2. Çizgiyi biri alıp gidecek gibi hissediyorum testten tuhaf bir his. Rabbim ben dahil tüm isteyen herkese nasip etsin güzel bir gebelik haberi

Maşallah ne kadar çok çıkmış umarım pozitif alırsınız. Ilk denemenizde 4 yumurta toplanmış şimdi 19 tane. Ilk denemenize göre acaba amh düşüklüğümü diye düşündüm ama 19 u duyunca yok dedim. umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Evet çok tuhaf bir histir cnm bende olsam inanamam. Hep diyorum çift çizgiyi bir gün görürsem kesin inanmam o kadar çok test yaptım kan verdim ki. Umarım bir gün bende görebilirim adına çok ama çok sevindim
Benim amh düşük fsh çok yüksekti dediğim gibi 35 e indi bu ay yumirta kalitesi icin diyetisyenden beslenme programi aldin ona gore yiyip iciyirum hep saglikli seyler zararli hic bisey yok pek umudum yok gerçekten yok amh. CÜnkü 003 ten 001 e düşmüş artık. Benim şanssızlığım durumumu amh düşüklüğümu öğrenmem çok geç oldu. Böyle bi durumdan haberim olsa yıllar önce birakirdik korunmayı 1 sene 3 aydır korunuyoruz düzensiz ilişki oldu gebe kalamadım. Nasip bir evlâdım var doğal yolla o yüzden ikincide olur dedik yaşımız genç ben 32 eşim 34 fakat bir gün adetim 68 günde olunca doktora gittin hormon testi yaptı o şekilde ortaya çıktı durumum 7 ay oldu öğreneli. Amh yı de yeni öğrendim tüp bebeğe yönlendirildim. Amacım fsh düşürüp öyle tüp bebeğe başlamakti ama olmadı daha da yükseldi kullandigim şeyler yüzünden artık her şeyi bırakıp diyetisyenle başladım ve doktorun verdiği doğum kontrol hapı ile biosteron filan vitamin kullandım. Çok korkuyorum ultrasonda yumurtam görünüyor hem sağda hem solda var ama amh çok çok düşmüş artık bilmiyorum nasıl olcak. Allah herkesin de benimde yardımcım olsun. Hamilesin bana da dua edersen çok sevinirim cnm cok ihtiyacim var.

Canım evladın varmış Rabbim onu size bağışlasın. Ne güzel . Olacak olduğunda tek yumurta ve sperm yetiyor zaten. Yeter ki zamanı gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…