Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin kuzum. Bayramdan sonrası da bayram olsun sizin ve tüm bekleyen arkadaşlarımız için. Çok sevindim .Kızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Aminnnn canım.Yaaaa ☺ biliyor musun sessiz takip edenleri o kadar hissediyorum ki ❤ biliyorum ki burda konuştuğumuz dostlarımız kadar bir de Konuşmadığımız sessiz kalan dostlarımız da var. Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ❤umarım ışığımız sönmez, birbirimiz için bu yolu aydınlatırız ve hep birlikte eksiksizce bebeklerimize kavuşuruz amin.
Tebrik ederim canım, hayırlı olsun transferin. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah ikisi de güzel güzel tutunur ve çok sağlıklı bir kızın bir oğlun olur:) Allah gönlüne göre versin. Darısı isteyen, dileyen herkesin başına.Kızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Kalbinin temizliğinin mükâfatını alacaksın inşallah. Yavruların seninle kalsın. Yüzün gülsün. Sabırsızlıkla bekliyoruzKızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Sağol kuzumRabbim güzel haberleri almayı nasip etsin kuzum. Bayramdan sonrası da bayram olsun sizin ve tüm bekleyen arkadaşlarımız için. Çok sevindim .
Amin amin amin çok isterim bir kız bir erkek olsun, tabi hiç fark etmez ama olursa da hayır dememTebrik ederim canım, hayırlı olsun transferin. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah ikisi de güzel güzel tutunur ve çok sağlıklı bir kızın bir oğlun olur:) Allah gönlüne göre versin. Darısı isteyen, dileyen herkesin başına.
Ah güzel arkadaşım çok teşekkür ederimKalbinin temizliğinin mükâfatını alacaksın inşallah. Yavruların seninle kalsın. Yüzün gülsün. Sabırsızlıkla bekliyoruz
Bugün günlerden cumartesi. Belki muayene olacak doktor bulursunuz. Bir doktora görünseniz bayram boyunca içiniz rahat olurkızlar prp den sonra adet gecikmesi yaşanır mı doktora işlem günü sordum ama olmaz dedi. günümde de olmadım. amh çok düşük ondan yaptırmıştım korktum baya şimdi de..
prp yaptırmıştım canım regl olmayı bekliyorum doktorum mayısta başlarız ama nisanda da kontrol edicem dedi. 1 ay oldu prp yaptıralıSağol kuzumamin inşallah bayramdan sonra da bayram olur inşallah bize kuşum senin nasıl gidiyor? Keseyi ne zaman görecekmişsin
Amin amin amin çok isterim bir kız bir erkek olsun, tabi hiç fark etmez ama olursa da hayır dememçok sağol canımm. İnşallah bir kaç ay içinde hepimiz hamile çıkarız burdan beklemeye hiçbirimizin gücü kalmadı biliyorum
Ah güzel arkadaşım çok teşekkür ederimamin amin inşallah öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizinle de. Bir kaç ay içinde hepimiz hamile kalacağız inşallah. Sen gürgan'da devam ediyor musun? Son durumun ne oldu kuzum?
kliniğim bayram boyunca açık aslında. yani böyle olabiliyomuş diye okudum işlemden dolayı ama bilemedimBugün günlerden cumartesi. Belki muayene olacak doktor bulursunuz. Bir doktora görünseniz bayram boyunca içiniz rahat olur
Bayramdan sonra inşallah canım. Beta takibi yapıyoruz yarın tekrar kan vereceğim. Annelik doğurmadan başlıyor kuzum. Rabbim hepimize anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin:)Sağol kuzumamin inşallah bayramdan sonra da bayram olur inşallah bize kuşum senin nasıl gidiyor? Keseyi ne zaman görecekmişsin
Amin amin amin çok isterim bir kız bir erkek olsun, tabi hiç fark etmez ama olursa da hayır dememçok sağol canımm. İnşallah bir kaç ay içinde hepimiz hamile çıkarız burdan beklemeye hiçbirimizin gücü kalmadı biliyorum
Ah güzel arkadaşım çok teşekkür ederimamin amin inşallah öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizinle de. Bir kaç ay içinde hepimiz hamile kalacağız inşallah. Sen gürgan'da devam ediyor musun? Son durumun ne oldu kuzum?
Ay hadi inşallah yumurta sayın arttsın kuzumprp yaptırmıştım canım regl olmayı bekliyorum doktorum mayısta başlarız ama nisanda da kontrol edicem dedi. 1 ay oldu prp yaptıralı
Bende olmustu canim 1 hafta gecikme yasamistim prp den sonra, acibademde yaptirmistim doktorum normal demisti hic korkma bencekızlar prp den sonra adet gecikmesi yaşanır mı doktora işlem günü sordum ama olmaz dedi. günümde de olmadım. amh çok düşük ondan yaptırmıştım korktum baya şimdi de...
Amin Amin AmiiiiiiinnKızlar bu mübarek günde transferimi oldum. İki tane iyi kaliteli embriyom göbüşümde. Allah bu mübarek günde edilen tüm duaları kabul etsin. Bu topikte yazan, yazamayan, sadece okuyan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun, kimseyi bebeksiz bırakmasın. Umutlarımız yeşersin. Artık yumurtam oldu olmadı değil, "hamileyim" msjlarıyla dolsun taşsın buralar. Hepimiz yaza kadar hamiş olalım. Hamiş göbeklerimizle denize gidelim, elbiseler giyelim❤ Dualarım hepimiz için ❤
Umarım normaldir amh da düşük olunca acaba tamamen mi kesildi bitti mi diye korkular kaplıyo içimi her ayBende olmustu canim 1 hafta gecikme yasamistim prp den sonra, acibademde yaptirmistim doktorum normal demisti hic korkma bence
çok eminim diyeceğimizdenOy maşallah arkadaşına kuzum ❤sana da maşallah ne güzel bir arkadaşsın arkadaşına destek olmuşsun evet inşallah ben de bir gün öyle laflar edebilirim, ay bakıcı bile bulamıyoruz ayol derim sağol çiçeğim
39 yaş o. 39 u doldurunca sgk desteği yok.40 yaş sınırı yok muydu devlette(
İnternette 23 e 40 yaş ve 3 sene evlilik şartı yazıyor.her türlü sağlamıyorum zaten39 yaş o. 39 u doldurunca sgk desteği yok.
Umarım normaldir amh da düşük olunca acaba tamamen mi kesildi
Doktorlar da soyler hep rezerv ne kadar dusuk olsa da bir anda adet kesilip menapoza girilmez korkma hele ki prp yaptirdin hic endiselenme lütfen.Umarım normaldir amh da düşük olunca acaba tamamen mi kesildi bitti mi diye korkular kaplıyo içimi her ay