Canımmm gözün aydın ikinci tüp bebekte sanırım pozitif oldu şu an benim de ikinci inşallah olur inşallah iki yumurtam var ama biri 20 mm biri 15 16 dedi umarım ikisi de iyi gider çok korkuyorum bir negatif daha kaldırır mıyım bilmiyorum ben de bol avokado yiyorum dikkat ediyorum bakalım az yumurta olması çok üzücü ama doktor kalite önemli dedi eşinizde problem var mıydıDüşük amhli arkadaşlar haydi toplanalım
Canımmm gözün aydın ikinci tüp bebekte sanırım pozitif oldu şu an benim de ikinci inşallah olur inşallah iki yumurtam var ama biri 20 mm biri 15 16 dedi umarım ikisi de iyi gider çok korkuyorum bir negatif daha kaldırır mıyım bilmiyorum ben de bol avokado yiyorum dikkat ediyorum bakalım az yumurta olması çok üzücü ama doktor kalite önemli dedi eşinizde problem var mıydıDüşük amhli arkadaşlar haydi toplanalım
Merhaba çok iyi yumurta toplanmış maşallah benim de Amh 0.48 cok az yumurta çıkıyor sebebi ne olabilir merak ediyorum iğnelerle anca iki tane toplanıyor ne yapacağım bilmiyorumAmh 0.67 fsh 5 ile 16 yumurtam toplandı
İlk yumurta geliştirmem de tek yumurta olduğu için toplanmadı bile canım. Üç yumurta geliştirme, iki transfer oldum diyebilirim. Eşimin sperimi ileri hızı normalin altındaydı ama bu tüp bebekte bir sorun olarak görünmüyor canım. Morfolojisi falan iyi olduğu sürece bir sperm de yetiyor.Canımmm gözün aydın ikinci tüp bebekte sanırım pozitif oldu şu an benim de ikinci inşallah olur inşallah iki yumurtam var ama biri 20 mm biri 15 16 dedi umarım ikisi de iyi gider çok korkuyorum bir negatif daha kaldırır mıyım bilmiyorum ben de bol avokado yiyorum dikkat ediyorum bakalım az yumurta olması çok üzücü ama doktor kalite önemli dedi eşinizde problem var mıydı
İnşallah güzel olur her şey sizin içinnnn su an durumunuz ne tek yumurta neden toplanmıyor anlamadım geliştiyse toplamaları lazımdı .İlk yumurta geliştirmem de tek yumurta olduğu için toplanmadı bile canım. Üç yumurta geliştirme, iki transfer oldum diyebilirim. Eşimin sperimi ileri hızı normalin altındaydı ama bu tüp bebekte bir sorun olarak görünmüyor canım. Morfolojisi falan iyi olduğu sürece bir sperm de yetiyor.
Ben ve doktorum ortak karar alarak toplanmadı canım. Tek yumurtayı ben de doktorum da toplatmak istemedik. Hamileyim şuan.İnşallah güzel olur her şey sizin içinnnn su an durumunuz ne tek yumurta neden toplanmıyor anlamadım geliştiyse toplamaları lazımdı .
Yaaaaaa adınıza çok sevindim hem deeee çok Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin yazdığınız süreçte yazıyor nasıl olduğu hepsi değil mi? İnsallah ben de bu mutlu haberi size yazarım inşallah 2 yumurta olması canımı sıksa da inşallah biri benim bebeğim olur maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz karşılıksız kalmaz inşallahBen ve doktorum ortak karar alarak toplanmadı canım. Tek yumurtayı ben de doktorum da toplatmak istemedik. Hamileyim şuan.
Bu arada hangi klinik hangi doktor Türkiye’de değilim ben Allah korusun olumsuz bie durum olursa burdakinde aklımda olsunBen ve doktorum ortak karar alarak toplanmadı canım. Tek yumurtayı ben de doktorum da toplatmak istemedik. Hamileyim şuan.
Evet canım sürecim yazıyor zaten sayfanın başındaki ilk yorumda. İki yumurta da yeter merak etme.Yaaaaaa adınıza çok sevindim hem deeee çok Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin yazdığınız süreçte yazıyor nasıl olduğu hepsi değil mi? İnsallah ben de bu mutlu haberi size yazarım inşallah 2 yumurta olması canımı sıksa da inşallah biri benim bebeğim olur maddi manevi çok fedakarlık yapıyoruz karşılıksız kalmaz inşallah
Ankara novaart ahmet erdemBu arada hangi klinik hangi doktor Türkiye’de değilim ben Allah korusun olumsuz bie durum olursa burdakinde aklımda olsun
Canım bişey sormak istiyorum hiç yumurta gelismeme gibi bi durumla karşılaştın mi acaba ? Benim ignelerle yumurtam gelişmedi klomenlede istenilen büyüklükte olmamış ama ignelerle gelişmedi denilip iptal edilen tedavimin ardından ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm adet olunca doktora gittim ve yumurtalar büyüyüp kist olmuş dedi kist operasyonu oldum içleri boşaltıldı. Yani tedavi sırasında neden bilmiyorum büyümüyor ama doğal akışında yumurtlama görüyorum büyüyor garip bi şekilde. Acaba başına hiç yumurta büyüleme durumu geldi mi tedavi zamanında cnm seninBen ve doktorum ortak karar alarak toplanmadı canım. Tek yumurtayı ben de doktorum da toplatmak istemedik. Hamileyim şuan.
Canım ovulasyon testiyle takip ettiğin yumurtaya güvenme. O büyümüş demek değil. Orda çok başka bizim bilmediğimiz durumlar var. Mesela ovulasyonla çatladım sanırsın ama aslında kist olmuştur. Doktorlar daha iyi açıklar bunu. Benim ilk denemede, iki yumurta vardı, biri önden gitti, diğeri de büyümedi, önden giden de kist oldu. Tam kisti alalım dedikleri gün çok şükür adet olmuştum. Gerek kalmamıştı.Canım bişey sormak istiyorum hiç yumurta gelismeme gibi bi durumla karşılaştın mi acaba ? Benim ignelerle yumurtam gelişmedi klomenlede istenilen büyüklükte olmamış ama ignelerle gelişmedi denilip iptal edilen tedavimin ardından ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm adet olunca doktora gittim ve yumurtalar büyüyüp kist olmuş dedi kist operasyonu oldum içleri boşaltıldı. Yani tedavi sırasında neden bilmiyorum büyümüyor ama doğal akışında yumurtlama görüyorum büyüyor garip bi şekilde. Acaba başına hiç yumurta büyüleme durumu geldi mi tedavi zamanında cnm senin
Bende aynı hocada takipteyim, ne güzel sonuç almışsınızEvet canım sürecim yazıyor zaten sayfanın başındaki ilk yorumda. İki yumurta da yeter merak etme.
Ankara novaart ahmet erdem
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım. Ben 5 ayda 3 kez yumurta geliştirmeye çalıştığım ve 2 kez transfer olduğum için yan etki yaşadım. Ama ilkinde birşey anlamamıştım. Yan etkisine odaklanma zaten, o işin basit kısmıBende aynı hocada takipteyim, ne güzel sonuç almışsınızsalı günü transfer olacağım bende, ilaçların yan etkisini yaşadınız mı acaba
Bugün ilk kez progestanlara başladım, uyku hali ve aşırı duygusal hissediyorum kendimi bilmiyorum onlar mı etkiledi amaUmarım güzel sonuçlar alırsın canım. Ben 5 ayda 3 kez yumurta geliştirmeye çalıştığım ve 2 kez transfer olduğum için yan etki yaşadım. Ama ilkinde birşey anlamamıştım. Yan etkisine odaklanma zaten, o işin basit kısmı
Canım bir kez kullanmaya birşey olmaz. Plasebo etkisidir o. Ben ilk kullandığımda yan etkisi olduğunu bile bilmiyordum, bence sen bildiğin için böyle hissediyorsun. Tabi her bünye farklıdır bunu da göz ardı edemeyiz. 8 aylığız şuanBugün ilk kez progestanlara başladım, uyku hali ve aşırı duygusal hissediyorum kendimi bilmiyorum onlar mı etkiledi amaşuan kaç aylık gebesiniz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım bir kez kullanmaya birşey olmaz. Plasebo etkisidir o. Ben ilk kullandığımda yan etkisi olduğunu bile bilmiyordum, bence sen bildiğin için böyle hissediyorsun. Tabi her bünye farklıdır bunu da göz ardı edemeyiz. 8 aylığız şuan
Benimdr amh düşük ilk tedavim Haziran ayında 1 embriyo gelişti opu ile aldılar sonraki gün aradılar ne heyacanla o telefonu açtım ama maalesef yumurta dejenere olmuş çok üzüldüm dediğin gibi şiş şiş oldu gozlerim daha sonra Eylül ayında tekrardan başlayalim diyip bismillah dedik bu sefer 3 yumurta gelişti çok şaşırdım çok sevindim sonraki gün eşime açtırdim telefonu çok şükür biri boş ikisi iyi kaliteymis ve taze transfer için haber verdiler gittik çocuklarımizi aldık geldik ama maalesef bu da negatifle sonuclandi. Merkezi degistirdik yine 3 yumurta toplandı ikisi boş biri iyi dediler ancak dün arayip embriyonun gelişiminin geriden geldiğini söyledi çok üzüldüm ama yaoacak birşey yok pes etmek yok evet çok zor cidden çok zor hele cevrende böyle yavrum canımmmmm diyip evlatlarını sevenler olunca dahada bir zor ama Rabbim rahimdir Kerim'dir yardım edecektir. Hepimize kolaylıkla sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin aylar günler sonra hepimiz hamileyiz diye yazarız inşallah ölmediğimiz sürece umut var devam