Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 53 17,7%
  • 2

OY: 74 24,7%
  • 3

OY: 35 11,7%
  • 4

OY: 41 13,7%
  • 5

OY: 27 9,0%
  • 6

OY: 21 7,0%
  • 7

OY: 14 4,7%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 6,0%

• Ankete Katılan
    300
Canım evladın varmış Rabbim onu size bağışlasın. Ne güzel . Olacak olduğunda tek yumurta ve sperm yetiyor zaten. Yeter ki zamanı gelsin.
Öyle evet çok şükür bir evlâdım var o abla olmayı çok istiyor bende çok istiyorum tekrar anne olmayı ama herşey isteyince olmuyor Allah ol derse olacak dediğin gibi tej yumurta ve sperm başka gerekli bişey yok ol derse olur. Yine bir umut bekliyorum

Ederim canım etmez miyim ben kendimi hala hamile gibi hissetmeyi başaramadım ama ediyorum inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırız hepimiz.

Özel de mi yaptırdınız

merhaba. balıkesir şehir hastanesinde mi tüp bebek ile ilgili bölüm açılmış. doktor ismi nedir aceba?

Peki nerede bu tüp bebek merkezi. sanırım şehir hastanesinden farklı bir yerde. nasıl randevu alınıyor. fiyat nedir. yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Şehir hastanesinde altt katında. Direk hastaneye gelin görüşmeyi yapın ilgileniyor hemşireler sizinle. tüp bebek sanırım Ekim de 32 bine yakındı şimdi kaç olmuştur bilmiyorum. Aşılama da bini buldu . Bizim

Canın sabah idrar testi yaptın mı nasıl koyulaşıyor mu? Bize de atarsana kuzum bakalım testine
1 Nisan 11
3 nisan 28
4 Nisan 71
beta artışı güzel dedi doktorum . Tekrar test yapmadım bugün kan verdiğim için. Sanırm iyi gibi canım dimi insan başkasına yorum yaparken böyle olmuyor

1 Nisan 11
3 nisan 28
4 Nisan 71
beta artışı güzel dedi doktorum . Tekrar test yapmadım bugün kan verdiğim için. Sanırm iyi gibi canım dimi insan başkasına yorum yaparken böyle olmuyor
Tabiki çok güzel kuzum ❤ maşallah hiç idrar testine gerek kalmamış mucizen seninle Allahın izniyle. Sanki burda konuşurken, konuşmaya devam ederken aramızdan ilk hamile çıkan sen oldun ❤ başka var mıydı hatırlayamadım. Genelde yumurta geliştirmekle Cebelleştiğimiz için bebik aşamasına gelemedi çoğumuz. SEn ve bebeğin umudumuzsunuz ❤ maşallah size. Sağlıkla ilerlesin inş'ALLAH

Canım mesajını okuyunca ağlamak geldi içimden. Çok mutlu oldum İnan. 7 yıl sonunda gelen mucizem oldu gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hiç anne olamayacağım diye düşünüyordm hep kucağıma almadan heyecanını yaşadm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim

Bu topikte organik şampuan, pamuklu zıbın konuşalım. O günler gelsin. Bende iki yigen var tüm tecrübemi aktarabilirim:) Hayırlısı ile kucağına al sizde ona hayırlı anne baba olmayı naip etsin Allah'ım.

Tamam canım inşallah kucağıma alayım onları araştırmaya başlarım inşallah 4 aya kadar

normal poliklinik kısmına gideceğim ordan mı yönlendirecekler. çünkü basında çok farklı yer gibi görünüyor tüp bebek merkezi. öte yandan Hilmi bey de kadın doğum doktoru şehir hastanesinde.

normal poliklinik kısmına gideceğim ordan mı yönlendirecekler. çünkü basında çok farklı yer gibi görünüyor tüp bebek merkezi. öte yandan Hilmi bey de kadın doğum doktoru şehir hastanesinde.
A blok yangın ünitesinin oradan merdiven den aşağı ineceksin direk karşında kalıyor. Hilmi bey tüp bebek merkezine geçmiş canım . Artık normal muayene yapmıyor. Benim doktorum oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…