Canım benim doktorum psikolojik olarak iyi hissettirecekse al demişti, ama çok da ümit bağlama demişti. Ben almadım. Başka takviyeler kullandım.
Hangi takviyeleri kullandınız işe yaradı mı pekiCanım benim doktorum psikolojik olarak iyi hissettirecekse al demişti, ama çok da ümit bağlama demişti. Ben almadım. Başka takviyeler kullandım.
Benim amh düşük değil infertilite olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum yani belirsiz herşey o sürekli karşıma çıkıyor hocaya da sordum paket önerdi ama emin olamıyorumMerhaba ben bir aydır mfk kullanıyorum. Başka yerde test yaptırdım amh 0.33 den 0.78 yükselmis. Fsh 18 iken 6 olmus. Sadece mfk mi üniversite sonuçları daha farklı çıkıyormuş o da etkili olabiliyor ama bu amh için geçerli. Fsh mfk sayesinde yükseldiğini düşünüyorum.
Polen arı sütü karışımını nerden bulabilirim29 yaş erken menopoz ve tüp bebek tanisi konuldu .amh 0,01 değerinde . Doktorumun tavsiyesi ile biosteron DHeA ve teatrio kullandım .aynı zamanda bal polen arı sütü karışımı. 3 ayın sonunda şükür doğal yolla gebe kaldım . umudunuzu asla kaybetmeyin . Benim durumumda olup doğal yolla hamile kalan çok fazla kişi var .
Canım ilk sayfada ilk yorumda hangi takviyeleri aldığım detaylıca yazıyor. İşe yarayıp yaramadığını bilemiyorum esasen. Daha önce bir embriyom çıkıyordu. İki embriyom oldu. Onu diyebilirim. Ama takviyelerle mi oldu bilemiyorum. Farklı protokol uygulandı. Onun da etkisi oldu bence.Hangi takviyeleri kullandınız işe yaradı mı peki
Cok cok guzel bir haber rabbim bu guzel ayda guzel saglikli haberler versin sana canim arkadasim, son transferin olsun buradan kurtulup Anne gruplarina gir artikArkadaşlarım doktor randevum vardı bugün. Rahim kalınlığım 8 mm
Adetimin 10. Günü bugün.
Cuma 5 nisan transferim var❤ dualarınıza çok ihtiyacım var
İnşallah kuzumCok cok guzel bir haber rabbim bu guzel ayda guzel saglikli haberler versin sana canim arkadasim, son transferin olsun buradan kurtulup Anne gruplarina gir artik
Dualarım seninle emin olİnşallah kuzum❤ hayırla sağlıkla gelsin bebişlerim umut olayım sizlere de. Psikolojim baya etkileniyor artık ❤ Allah hayırlı sonuçlari nasip etsin
Aktarlardan bulabilirsinizPolen arı sütü karışımını nerden bulabilirim
Prp den nekadar süre sonra hamile kaldınız amh kaçt
Onları hatırlamıyorum şu an .en son geçen yıl sadece amh baktık ve USG bakti doktorum .Peki sizin Fsh ve e2 değeriniz neydi acaba
Bu umut en iyi ilaç Allah çabanı anne olmana vesile etsin canımSelam herkese
Daha önceden bahsetmiştim opu da yumurtalar boş çıkmıştı, sonrasında da eşit büyümedikleri için iptal olmuştu sürecim, prp önerilmişti kararsızdım. Başka bir hastane dr önerisi gelmişti benim de aklımda kalmasın diye gittim. Şartları koşulları bana hiç uymadı, öncelikle çok bekletiyyorlar işten çok zor izin alıyorum ve en erken randevuları 9 da başlıyor, muayene de dr polip olabilir rahmimde yine de yeni rahim filmi isterim dedi (mevcut film günceldi kanul etmedi) sonrasında bakarız dedi vs o hastaneden vazgeçtim. Yine mevcut dr umla devam ettim prp için gittim 5 eşit yumurta gördük sevinçle başladık yeniden 3 tanesiyle opu oldum, 2 si dolu çıktı, teki büyüdü 4. Gün morula evresinde transfer oldum. Benim için öyle güzel ve umut dolu süreçler oldu ki hiç bu aşamaya gelememiştim. Bugün test günümde ama kızlar maalesef olmadı, hissetmiştim olmadığını nedense, bugün için moralsizim ama yarın yeniden başlayacağım güne umurla. Moral bozmak yok, hepimiz çiçek açacağızbenim için yumurta toplanması dolu çıkması bile mucizeydi. Sayu az olmasa dondursak yine transfer olsam çok iyi olacaktı ama sil baştan başlıyoruz. Bu kez olacak inanıyorum..
Amınn kuzummm Allah razı olsun ❤Dualarım seninle emin ol
Ah canım bu yaşadığın süreç, gerçekten çok stresli olmuş. Ama çok şükür ki yumurtanın çıkabildiğini görmüşsün, prp ye gerek kalmadan. Bu başlangıç olsun inşallah, devamı umutlu olsun. Yola devam çiçek açacağız canım ❤Selam herkese
Daha önceden bahsetmiştim opu da yumurtalar boş çıkmıştı, sonrasında da eşit büyümedikleri için iptal olmuştu sürecim, prp önerilmişti kararsızdım. Başka bir hastane dr önerisi gelmişti benim de aklımda kalmasın diye gittim. Şartları koşulları bana hiç uymadı, öncelikle çok bekletiyyorlar işten çok zor izin alıyorum ve en erken randevuları 9 da başlıyor, muayene de dr polip olabilir rahmimde yine de yeni rahim filmi isterim dedi (mevcut film günceldi kanul etmedi) sonrasında bakarız dedi vs o hastaneden vazgeçtim. Yine mevcut dr umla devam ettim prp için gittim 5 eşit yumurta gördük sevinçle başladık yeniden 3 tanesiyle opu oldum, 2 si dolu çıktı, teki büyüdü 4. Gün morula evresinde transfer oldum. Benim için öyle güzel ve umut dolu süreçler oldu ki hiç bu aşamaya gelememiştim. Bugün test günümde ama kızlar maalesef olmadı, hissetmiştim olmadığını nedense, bugün için moralsizim ama yarın yeniden başlayacağım güne umurla. Moral bozmak yok, hepimiz çiçek açacağızbenim için yumurta toplanması dolu çıkması bile mucizeydi. Sayu az olmasa dondursak yine transfer olsam çok iyi olacaktı ama sil baştan başlıyoruz. Bu kez olacak inanıyorum..
yumurtan arttı mı?Merhaba ben geceleri yatmadan önce melatonin almıştım 3 mg lık.Yabanci kaynakları okumuştum yumurta sayısının artmasında büyük faydası var .Birde ekstra günlük 3-4 tane kuru incir, bir avuç çiğ kuruyemiş ve bir kaç tane havuç mutlaka tükettim.Ozellikle kuru incir çok faydalı düşük amh için tabi prolaktin hormonunuz normalse
Merhaba mfk hoca illa muayeneye cagırıyormuKızlar bende mfk ürünlerini almak istiyorum 3 aşılama oldum devlette 3 de tutmadı ya sizce işe yarar mı ne diyorsunuz
Kızlar şuan hamile olduğumu öğrendim tüm bunlara rağmen. Sağlıkla ilerleyecek mi ona bakılacak artık. Rabbim ol diyince oluyor. Şuan mesajımı okuyunca sonucu yazmak istedim.Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim 7 Yıldır bebek istedik olmadı klomen femera baya aşamadan geçtik en son Balıkesir de tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde Ekim ayında oraya gittik diğerlerime bakıldı lh : 2.1 fsh:4.3 amh:0.29 çıktı . İnsülin de 7 den yüksek çıkınca doktor öncesinde biosteron ve argifertil verdi sonrasında endokrin e gönderdi ben mart ayına 5 ay boyunca kullandım ilaçları ve yürüyüş diyet yaptım 35 kilo verecek 80 kg oldum. Ocak ayının 29 unda hsg çekildim sağ tüp biraz dar ama sıkıntı çıkmadı. Şubat da adet olmayınca bende martı bekledim. Soğan suyu kürü uyguladım 4. Gün adet oldum gittim doktora . Doktor aşılama deneyelim kilo verdiğin için yumurtalar belki toplamıştr kendini dedi . Gonal f 100 kullandım 4 gün 4 gün de 150 125 olarak kullandım tabi bu arada zeytinyağında incir yapmıştım adetten önce onu yedim düzenli olarak 7. Günde 5 yumurta gördü 14 15 15 19 20 olarak ertesi günü çatlatma iğnesi vurmadan önce tekrar baktı 3 yumurta kalmış 3 tanesi de solda e2 değerin de 680 civarında dedi . Aşılama yapıldı 36 saat sonra . Bekliyorum bakalım . Eşimin de sperm testi yıkama sonrasında 9 milyon çıktı ameliyat olmuştu zaten 4 yıl önce hareketi azdı. İleri hızlı hareketi de yüzde 80 çıktı
Regl bekliyoruz, hemen başlayacağız cnmAh canım bu yaşadığın süreç, gerçekten çok stresli olmuş. Ama çok şükür ki yumurtanın çıkabildiğini görmüşsün, prp ye gerek kalmadan. Bu başlangıç olsun inşallah, devamı umutlu olsun. Yola devam çiçek açacağız canım ❤hepimizin bebeği olacak Allahın izniyle. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bir daha ne zaman başlayacaksın?
Tebrikler canım, ne güzel bir haber. Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar şuan hamile olduğumu öğrendim tüm bunlara rağmen. Sağlıkla ilerleyecek mi ona bakılacak artık. Rabbim ol diyince oluyor. Şuan mesajımı okuyunca sonucu yazmak istedim.
Amin canım Allah razı olsun aminTebrikler canım, ne güzel bir haber. Allah kucağına almayı nasip etsin