Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 53 17,7%
  • 2

OY: 74 24,7%
  • 3

OY: 35 11,7%
  • 4

OY: 41 13,7%
  • 5

OY: 27 9,0%
  • 6

OY: 21 7,0%
  • 7

OY: 14 4,7%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 6,0%

• Ankete Katılan
    300
Canım benim doktorum psikolojik olarak iyi hissettirecekse al demişti, ama çok da ümit bağlama demişti. Ben almadım. Başka takviyeler kullandım.
Canım benim doktorum psikolojik olarak iyi hissettirecekse al demişti, ama çok da ümit bağlama demişti. Ben almadım. Başka takviyeler kullandım.
Hangi takviyeleri kullandınız işe yaradı mı peki

Benim amh düşük değil infertilite olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum yani belirsiz herşey o sürekli karşıma çıkıyor hocaya da sordum paket önerdi ama emin olamıyorum

Polen arı sütü karışımını nerden bulabilirim

Hangi takviyeleri kullandınız işe yaradı mı peki
Canım ilk sayfada ilk yorumda hangi takviyeleri aldığım detaylıca yazıyor. İşe yarayıp yaramadığını bilemiyorum esasen. Daha önce bir embriyom çıkıyordu. İki embriyom oldu. Onu diyebilirim. Ama takviyelerle mi oldu bilemiyorum. Farklı protokol uygulandı. Onun da etkisi oldu bence.

Arkadaşlarım doktor randevum vardı bugün. Rahim kalınlığım 8 mm
Adetimin 10. Günü bugün.

Cuma 5 nisan transferim var dualarınıza çok ihtiyacım var
Cok cok guzel bir haber rabbim bu guzel ayda guzel saglikli haberler versin sana canim arkadasim, son transferin olsun buradan kurtulup Anne gruplarina gir artik

Cok cok guzel bir haber rabbim bu guzel ayda guzel saglikli haberler versin sana canim arkadasim, son transferin olsun buradan kurtulup Anne gruplarina gir artik
İnşallah kuzum ❤ hayırla sağlıkla gelsin bebişlerim umut olayım sizlere de. Psikolojim baya etkileniyor artık ❤ Allah hayırlı sonuçlari nasip etsin

Selam herkese
Daha önceden bahsetmiştim opu da yumurtalar boş çıkmıştı, sonrasında da eşit büyümedikleri için iptal olmuştu sürecim, prp önerilmişti kararsızdım. Başka bir hastane dr önerisi gelmişti benim de aklımda kalmasın diye gittim. Şartları koşulları bana hiç uymadı, öncelikle çok bekletiyyorlar işten çok zor izin alıyorum ve en erken randevuları 9 da başlıyor, muayene de dr polip olabilir rahmimde yine de yeni rahim filmi isterim dedi (mevcut film günceldi kanul etmedi) sonrasında bakarız dedi vs o hastaneden vazgeçtim. Yine mevcut dr umla devam ettim prp için gittim 5 eşit yumurta gördük sevinçle başladık yeniden 3 tanesiyle opu oldum, 2 si dolu çıktı, teki büyüdü 4. Gün morula evresinde transfer oldum. Benim için öyle güzel ve umut dolu süreçler oldu ki hiç bu aşamaya gelememiştim. Bugün test günümde ama kızlar maalesef olmadı, hissetmiştim olmadığını nedense, bugün için moralsizim ama yarın yeniden başlayacağım güne umurla. Moral bozmak yok, hepimiz çiçek açacağız benim için yumurta toplanması dolu çıkması bile mucizeydi. Sayu az olmasa dondursak yine transfer olsam çok iyi olacaktı ama sil baştan başlıyoruz. Bu kez olacak inanıyorum..

Bu umut en iyi ilaç Allah çabanı anne olmana vesile etsin canım

Ah canım bu yaşadığın süreç, gerçekten çok stresli olmuş. Ama çok şükür ki yumurtanın çıkabildiğini görmüşsün, prp ye gerek kalmadan. Bu başlangıç olsun inşallah, devamı umutlu olsun. Yola devam çiçek açacağız canım ❤ hepimizin bebeği olacak Allahın izniyle. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bir daha ne zaman başlayacaksın?

yumurtan arttı mı?

Kızlar şuan hamile olduğumu öğrendim tüm bunlara rağmen. Sağlıkla ilerleyecek mi ona bakılacak artık. Rabbim ol diyince oluyor. Şuan mesajımı okuyunca sonucu yazmak istedim.

Regl bekliyoruz, hemen başlayacağız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…