- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Hadi bakalim insallah sizin de oyle olurBen İzmir de yaşıyorum ama doktorum Manisa da Nahit Ata. Nahit hocanın tüp bebek tedavisinden sonra insanlar genelde normal yolla hamile kalmış öyle duyup gittim
Benim bugün karın agrim daha belirginlesti kasıklarımda ağrı ve batma,ama ben progesteron fitilden olduğunu düşünüyorum çünkü aşılama zamanı içtiğimde de aynısı olmustu.bel agrisi bende de var ama 3 gündür genelde yattım hareketsizliktendir diye düşünüyorumTransferin 3. Günü çok şiddetli bel ağrısı sonrasında bacak ağrısı yaşadım. Bel ağrısından bir gün oturamadım yatamadım evin içinde yürüdüm
Kaç gün oldu transfer olalıBenim bugün karın agrim daha belirginlesti kasıklarımda ağrı ve batma,ama ben progesteron fitilden olduğunu düşünüyorum çünkü aşılama zamanı içtiğimde de aynısı olmustu.bel agrisi bende de var ama 3 gündür genelde yattım hareketsizliktendir diye düşünüyorum
Bugün 3.gun bitti.insan en ufak şeyi gebeliğe yormak istiyorKaç gün oldu transfer olalı
Belki belirtidir bilemezsin bence zaten belirti saymak gerekli ki kendimize daha çok dikkat edelim özen gösterelim. Ben dayanamadım 5. Gün test yaptım işte :)Bugün 3.gun bitti.insan en ufak şeyi gebeliğe yormak istiyor2 saat önce kasik sol tarafta böyle seyirme elektriklenme gibi bişey oldu ara ara 5 dk sürdü ona bile heyecan yaptım Allah kimseyi bu hale düşürmesin
Yok kendime dikkat ediyorum zaten de ilaç kullandığım için belirtileri bebeğe yoramiyorum,transferin 5.gunu mu test yaptınız? normal gebelik testinde de çıkar miBelki belirtidir bilemezsin bence zaten belirti saymak gerekli ki kendimize daha çok dikkat edelim özen gösterelim. Ben dayanamadım 5. Gün test yaptım işte :)
Bugün aynı yerde batma kramp yaşadim kısa bir süre, direk aynı yerde seyirme olan yerde.umarim fitilden değildirBelki belirtidir bilemezsin bence zaten belirti saymak gerekli ki kendimize daha çok dikkat edelim özen gösterelim. Ben dayanamadım 5. Gün test yaptım işte :)
Bugünün normal gebelik testi 6. GünBugün aynı yerde batma kramp yaşadim kısa bir süre, direk aynı yerde seyirme olan yerde.umarim fitilden değildir
ay hayırlı olsun, ben de yukarda kasıkta seyirme yazmışsınız ya bariz belirti diye yazacaktım testinizi gördüm. çok tebrik ederim çok güzel haberBugünün normal gebelik testi 6. Gün
yo bunu yazan başkasıymış pardon:) testi görünce heyecan yaptım çok sevindim, kaçıncı gün embriyosuydu acaba?ay hayırlı olsun, ben de yukarda kasıkta seyirme yazmışsınız ya bariz belirti diye yazacaktım testinizi gördüm. çok tebrik ederim çok güzel haber
diğer topiklerde bunu yaşayan herkes hamile çıktı inşallah seninkide öyledir:)Bugün 3.gun bitti.insan en ufak şeyi gebeliğe yormak istiyor2 saat önce kasik sol tarafta böyle seyirme elektriklenme gibi bişey oldu ara ara 5 dk sürdü ona bile heyecan yaptım Allah kimseyi bu hale düşürmesin
Bende kani beklemeyip evde yapıcam sanırım cuma veya ctesi günü.hayirli olsun,darisi bana inşallahBugünün normal gebelik testi 6. Gün
Benim kan Çarşamba günü demişti doktor normalde tam bir hafta oluyordu transferden sonra ama ben pazartesi yaptırdımBende kani beklemeyip evde yapıcam sanırım cuma veya ctesi günü.hayirli olsun,darisi bana inşallah
İnşallah hepimizin dilediği olsundiğer topiklerde bunu yaşayan herkes hamile çıktı inşallah seninkide öyledir:)
Heee sen kani da erken yaptırdın anladımBenim kan Çarşamba günü demişti doktor normalde tam bir hafta oluyordu transferden sonra ama ben pazartesi yaptırdım
inşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruz, kaçıncı gün emb.? ve kaç tane koydurmuştun?İnşallah hepimizin dilediği olsuncuma yada ctesi yapcam sanirim evde test ,ptesiye sabredemem gibi.negatif görmekten çok korkuyorum
Ne gibi belirtilerin oldu kasik ağrısı dışında?bugün kaç günlük embriyoBenim kan Çarşamba günü demişti doktor normalde tam bir hafta oluyordu transferden sonra ama ben pazartesi yaptırdım
Teşekkür ederim canım inşallahinşallah tutar canım güzel haberlerini bekliyoruz, kaçıncı gün emb.? ve kaç tane koydurmuştun?
Bugün 6. Gün oldu. Ama bu akşam kanamam oldu kahverenginde iğne oldum umarım tutunma kanamasıdırNe gibi belirtilerin oldu kasik ağrısı dışında?bugün kaç günlük embriyo