Canım bende yıllardır denedim olmadı tüp bebekle ilk denemem de tuttu güzel bir doktora git sakın ihmal etme kendiniEvet gördü ama eşim tek gitti ve bana bisey yokmuş dedi ama burdaki hareketin 0 olması beni korkutuyor ve 4 aydır deniyorum hamile kalamadım
Morfolojiden anlamıyorum ama sperm sayısı ve yüzdeler iyi kuzum. Bence endişelenmeni gerektiren bir durum yok. Ama dediğim gibi Doktor'un daha iyi yönlendirecektir. Benim Doktor'um genelde olumlu pozitif konuşan bir doktor. Bazı doktorlsr çok sert olıyor ve hemen tüp bebek Önerebiliyor. Benim bilgime ve tecrübeme göre sayı ve yüzdeler doğal yolla olacak düzeyde görünüyor. Morfolojiden anlamıyorum dediğim gibi
Yavaş hareketliler de yumurtayı Dölleyebiliyor.Evet gördü ama eşim tek gitti ve bana bisey yokmuş dedi ama burdaki hareketin 0 olması beni korkutuyor ve 4 aydır deniyorum hamile kalamadım
Muhtemelen benim dediğim gibi kuzum. Morfoloji de iyidir diye tahmin ediyorum. Doktor eşine doğal olur 6 ay olmazsa gel demiştir muhtemelen. Lütfen 0 olan ileri hız için endişe etme. Hareketli olması yeterli. Hareketsiz yüzdeniz zaten çok düşük. Sperm sayınız da oldukça iyi görünüyor. Gözyaşlarını sil lütfenEvet gördü ama eşim tek gitti ve bana bisey yokmuş dedi ama burdaki hareketin 0 olması beni korkutuyor ve 4 aydır deniyorum hamile kalamadım
Evet canımPgt dediğiniz genetik inceleme mi acaba
Ben bugün aksam yaptım öylesine yemekten sonra,transferin 5.gunu oluyor.cok zor görülen belli belirsiz bir hayalet çizgi çıktı belki de ben görüyorum bilmiyorumBugünün normal gebelik testi 6. Gün
Yarın sabah ilk idrar ile yap canım. Daha net belli olurBen bugün aksam yaptım öylesine yemekten sonra,transferin 5.gunu oluyor.cok zor görülen belli belirsiz bir hayalet çizgi çıktı belki de ben görüyorum bilmiyorum
Yaaaaaaa günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum icime umut oldun allah razı olsunMuhtemelen benim dediğim gibi kuzum. Morfoloji de iyidir diye tahmin ediyorum. Doktor eşine doğal olur 6 ay olmazsa gel demiştir muhtemelen. Lütfen 0 olan ileri hız için endişe etme. Hareketli olması yeterli. Hareketsiz yüzdeniz zaten çok düşük. Sperm sayınız da oldukça iyi görünüyor. Gözyaşlarını sil lütfenherşey güzel olacak
Sağlıkla ilerler inşallah kuzum. Taze transfer değil dimi? Veya çatlatma iğnesi vs. Kullanmadın? Çatlatma iğnesinde hCG var biliyorsundurBugünün normal gebelik testi 6. Gün
Canım Bi ürologa sorun ama benim bildiğim a+b önemli olan yani evet a sıfır ama b ile birlikte yüzde 49 oda yeterli diye biliyorumSonuçlar tam olarak bu sekilde ama ne oldugunu anlamıyorum anlayan varmı acaba
İğne etkisi de olabilir catlatmadan kalan.2 gün sonra sabah ilk idrarla yapayım demi akşam yaptım sıkışık bile değilkenYarın sabah ilk idrar ile yap canım. Daha net belli olur
Evet bende buna benzer bisey duydum %32 olması gerekiyormus toplamının galiba ama emin değilimCanım Bi ürologa sorun ama benim bildiğim a+b önemli olan yani evet a sıfır ama b ile birlikte yüzde 49 oda yeterli diye biliyorum
Evet bende öyle biliyorum. Ayrıca erkek değerleri özellikle hız ve sayı takviye ile çok çabuk değişebiliyor. Eşinize kürler yapabilirsinizEvet bende buna benzer bisey duydum %32 olması gerekiyormus toplamının galiba ama emin değilim
Transfer günü sana beta bakmış olmaları gerekiyor bana baktılar. Transfer günü benim değerim düşmüştü 2 gibi bir rakamdı çoktan çatlatma iğnesinin etkisi bitmiştiİğne etkisi de olabilir catlatmadan kalan.2 gün sonra sabah ilk idrarla yapayım demi akşam yaptım sıkışık bile değilken
Benimde 2 gozukuyordu 1 gane toplamdi bugün hevesimiz kirildi canim yaBugün yumurt toplama işlemim oldu. 2 gün önce 4 adet yumoş gözüküyordu fakat bugün doktorum 2 tane toplayabilmiş. Amh 0.50 çok çok az yumoş çıktı maalesef
Üzülme sakın bir tane yetiyor zaten sadece olurda olumsuzluk yaşarsak dondurulmuş yok bizde sadece tedaviye en başta başlayacağız o da kısmet kader yapacak bir şey yok ama en büyük rol burada iyi düşünmek zatenBenimde 2 gozukuyordu 1 gane toplamdi bugün hevesimiz kirildi canim ya
Ne mutlu size. Hiç moralinizi bozmayın. O bir tane size sıkı sıkı tutunur ve mucizeniz önce karniniza sonra kucağınıza geliverir:)Benimde 2 gozukuyordu 1 gane toplamdi bugün hevesimiz kirildi canim ya
Insallah kuzum ya ne guzel yazmissinNe mutlu size. Hiç moralinizi bozmayın. O bir tane size sıkı sıkı tutunur ve mucizeniz önce karniniza sonra kucağınıza geliverir:)
Merhaba kaç yaşındasınız bu arada?Amh 0.50 ile tüp bebek tedavisine başladım. İki embriyo elde edildi ve ikisi de 6. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Transfer tarihim 13 Aralık 2023 bundan 5 gün sonra 18.12.2023 tarihinde yani bugün sabah erkek gebelik testi yaptım çok hafif bir çizgi çıktı gidip hemen kan verdim beta 68 çıktı. Düzenli takip ile devam edeceğim. Bunu yazmamın sebebi umut olmak için. Benim ilk denemem iki defa çikolata kisti ameliyat oldum bir hsg çekildim lütfen Umutlarınızı yitirmeyin yitirilmesine izin vermeyin
Bu ay 30 a girdimMerhaba kaç yaşındasınız bu arada?