Dunyadaki en fesat insan benmisim:)

Ben acik konusmasini severim. Can cikar huy cikmaz. Sen bu zihniyette devam edersen evliligin uzun surmez. Aile olacaginin farkina varamamissin daha. Erkekler bu tur seyleri icine atar biriktirir. Bir gun gelir herseyi bitirir sebebini anlayamazsin.
Katılmamak elde değil...

sözlünüzün bu kadar size cephe alması çok yanlış, ne olursa olsun size öyle konuşmaması gerekiyor bence..ama sizde da var bence fesatlık.. isteyen evini istediği gibi döşer onunda hoşuna gitmiştir belki de kıskanmıştır olabilir.. ama sizin vay efendim alamaz benle aynı döşeyemez demeniz sizi haklıyken haksız konumuna düşürüyor haberiniz yok.

Kapılar aynı olmuşsa ne olmuş
500 kapıdan Aynı kapıyı seçiyor
banyo aynı diyorsunuz ki dekorasyon farklı olacak eğer eltiniz 500 kapıdan kendine
kapı secemiyorsa dekorasyon içinde sizden
kopya çekecektir. .yazık seçim yapmayı bilmiyor fikirsiz ise kardeşinden kuzenin den yardim alsın...
ne olcak demeyin arkadaşlar herkez sizim gibi olmayabilir kız evinin her şekilde ayrı ve özel olmasını istiyor bunda fesatlık nerde Karsidaki kişide fesatlık var bence
burun Kıvırdigi kapıyı almışlar. ..

Nişanlınız haklı ne olacak yani evinizin dekorasyonu bir olursa. Belliki zevkinizi beğenmişler. Ayrıca kapı vs alırken hep beraber gitmeyi bile teklif edebilirsiniz. Yani bir apartman site dolusu insan aynı kapı parke mutfak dolabını kullanıyor. Dert siz başa dert aramak sizinki

Erken baslamissin sikayete ..

Ailesini hic bir zaman sikayet etme, boyle gereksiz konularida dile getirme.
Yoksa ilerde sen zaten ailemi sevmiyodun fesatlik ediyordun diye yuzune vurur.
Seni ciddiye almaz hic bir konuda.

Bu ev erkek arkadaşınızın ailesininse ve içine yapılan masraflarıda onlar karşılıyorsa yaptığız şey ayıp..Hem size ev veriyorlar, hem içini yaptırıyorlar birde yok kapım aynı,yok pencerem aynı diye laf söylüyorsunuz..O zaman bir zahmet çalışıp kendiniz alın ondan sonra söz sahibi olun..Burda neler okuyoruz, eşinin tarafı 1 çöp bile almıyor geline,üstüne daha oğullarından ve gelinlerinden para bekliyorlar..Siz böyle düşünceli ve yardım eden bir aileye düşmüşsünüz bence teşekkür edin ve susun..Yoksa bu kafayla ve kıskançlıkla devam ederseniz hem ilerde evliliğinizi yıpratırsınız,hemde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız..Kapı aynı olsa ne olur? Siz evin içini ayrı döşersiniz,eltiniz ayrı döşer ve evinizin havası daha farklı olur..Benim bir arkadaşım ev alacaktı geçen gün birlikte ev bakmaya gittik,yeni bir binadaki birkaç farklı daireyi gösterdi emlakçı ve tüm daireler aynı..Mutfak,banyo,kapılar,parkeler aklınıza gelen ne varsa a'dan z'ye aynı hepsi..Şimdi oraya taşınan insanlar aman komşumla aynı olmasın diye sıfır daireye tadilat mı yaptıracaklar? Bu kadar gereksiz şeylere takılmayın lütfen..

maalesef sendede fesatlık var ama sözlünde sütten çıkma ak kaşık değil."beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar" derken sözlün kendini masum mu sanıyormuş bi sor bakalım

Ne olursa olsun erkek evet sen haklısın demez,ayrıca çok erken başlamışsınız şimdiden böyleyse sizde aşk kalmaz,evinin aynı olmasını istememen gayet normal bence ama sözlüne belli etmeden çözmeye çalış böyle şeyleri.

çok erken başlamış bu tartışmalar.
kaç senelik evli olsanız anlarım da daha nişanlı bile değilken böyle olması evliliğin seyrini gösteriyor bence.

ben bılıyorum oyle eltılerı canım bızdede var bır tane kuzenımın eltısı kuzenımle ıkız gıbı gıyınıyorlar sacları aynı renk evındekı esyalar perdeler halılar bıle aynı kuzenım bır dugune falangıderken kuzenımn önce onun gıyınmesını beklıyor snra o dısarı cıkınca hemen aynı olmasın dıye cıkıp farklı bısey gıyıyor ama malesef eltısı tekrar gıdıp aynısını gıyıyor

Komik geldi benimde gecenlerde gorumcem bana alinan bilezigin aynisini almis kayinvalidem kizimda aldi dedi hayirli olsun anne gule gule kullansin ben sorun yapmam boyle seyleri dedimm ciktim.kapi yani ayni olann .ayrica eltiniz fesat olsa aldiginizin aynisini aldirmaz ne kadar guzel olursa olsunn begenmez baska model yaptirirdi

bence tamda fesatlıgından yapıyor içine sinmesin rahatca kullanamasın dıye yapıyor .Yada ondan önce gıdıp ben alıym o almasın dıye fıkrını calmak ıstıyor eltıler kaynanadanda beter olur

E hani istemeye gelmelerini kabul etmeyecektin ne oldu ev dekorasyonuna kadar geldiniz (doğru mu hatırlıyorum?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…