- 27 Ocak 2015
- 122
- 80
- 40
E oluversin nolucakmisal veriyorum 500 tane kapi modelli magazaya girmeden once aklinda renk ve model var mi dedim YOK dedi
ben beyaz ve sagdan cizgili istiyorum hmm ne guzel dedi
girer girmez ben modelimin yanina gittim bu olacak dedim, o bakti bakti ve begenemedi baska gun seceriz diye ciktik
sozlum babam kapilari almaya gidiyor abimle yengemde secmis bizim model o model olacak dimi dedi evet dedim
eve gittik bakmaya kapilar monte edilmis diye, onlarin dairesine girince ne goreyim tipa tip ayni model :)
hahah ayni benim konum benim derdim :))) bizde eltimle altli ustlu daire yaptirdik eltim surekli bemim bgendigim seyelri begeniyor bir sustum iki sustsum dayanamadim eltime soyledim evimiz ayni olmasin ben ayni istemiyorum dedim bizde dha 10 aylil evliyizEvet herkeste oldugu kadar bendede fesatlik vardir itiraf ediyorum ama bukadarda degilim. En iyisi bastan anlatayim.
Nisanimiz olacakti, abisi sozlusuyle daha nisan yapmadigi icin(ailevi problemleevliyiz ize siz yapin beni beklemeyin demisti, ama sozlumun ailesi kesinlikle karsi cikti once abi diye tamam dedik. Ama ben agzimi tutamadim ve sozlume (sozlum ailem beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar diye takilan bir insan) bak ailen kimin fikrine daha cok onem veriyor dedim. Sen kotusun, kotu kalplisin, fesatsin tukaka oldum.
Karsilikli dairelerden oturacagiz eltimle evlenince. ikimizde su an banyo kapi vs secimler yapiyoruz ve gidip gidip benm sectigim modellerden seciyorlar, bende sozlume dedim ki ben evimin baskasiyla ayni olmasini istemiyorum, benim zevkim benim dekorasyonum farkli olsun istiyorum dedim. Sen nekadar fesatsin, yengem olsa asla bir problem cikarmazdi, sen cok fesatsin kardesin yok kardes ne demek bilmiyorsun, ama kardesin olsa bile sen kendi kardesinede fesatlik cekerdin dedi bana:)
Ailesine, abisine, elti adayima asla en ufak saygisizlik, kotu imada bulunmadim, dusuncelerimi fikirlerimi sadece sozlumle paylastim o'da beni dunyanin en fesat insani ilan etti ve ilave etti, ben onu ailesine ve abisine dusman yapmak istiyormusum, aralarinin bozulmasini istiyormusum:)
Ben simdi ne yapayim?
Heh elti koruyucular da gelmiş
Eltin seni gerçekten taklit etsin veya etmesin, sen ona sinir ol veya olma. Herhangi bir olumsuz duygunu düşünceni lütfen nişanlınla daha şimdiden paylaşma. Benim de eltimle ilgili bir konum vardı, hatta forumdakilerin yarısından çoğu eltime gıcık olduğum için bana demediklerini bırakmamışlardı, ne fesatlığım kalmıştı ne kıskançlığım. Bana göre ben hislerimde yanılmıyorum. Eltimin de benden hoşlanmadığı ve hatta ailede ilginin alakanın bana kaydığı için beni biraz kıskandığını da düşünüyorum ama bu duygularımı asla nişanlımla paylaşmadım, paylaşmam da. Çünkü ortada elle tutulur sebepler yokken eften püften şeyler için nişanlımla asla aramı açmam. Nişanlına söylemekle bence hata etmişsin. Ne olursa olsun şu aşamada eltinle veya nişanlının ailesiyle ilgili olumsuzlukarı ona aktarma. Gün gelir karşına çıkarır, içinde biriktirir. Döner dolaşır huzursuzluk sizi bulur. Azıcık ketum olmayı öğrenmek lazım.
Siz olsa idiniz kendiniz hakkkında ne düşünürdünüz? böyle olduğu daha iyi kendi kendinizi sigaya çekin. En büyük rahatsızlık sizin kendinize...Evet herkeste oldugu kadar bendede fesatlik vardir itiraf ediyorum ama bukadarda degilim. En iyisi bastan anlatayim.
Nisanimiz olacakti, abisi sozlusuyle daha nisan yapmadigi icin(ailevi problemlerden) bize siz yapin beni beklemeyin demisti, ama sozlumun ailesi kesinlikle karsi cikti once abi diye tamam dedik. Ama ben agzimi tutamadim ve sozlume (sozlum ailem beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar diye takilan bir insan) bak ailen kimin fikrine daha cok onem veriyor dedim. Sen kotusun, kotu kalplisin, fesatsin tukaka oldum.
Karsilikli dairelerden oturacagiz eltimle evlenince. ikimizde su an banyo kapi vs secimler yapiyoruz ve gidip gidip benm sectigim modellerden seciyorlar, bende sozlume dedim ki ben evimin baskasiyla ayni olmasini istemiyorum, benim zevkim benim dekorasyonum farkli olsun istiyorum dedim. Sen nekadar fesatsin, yengem olsa asla bir problem cikarmazdi, sen cok fesatsin kardesin yok kardes ne demek bilmiyorsun, ama kardesin olsa bile sen kendi kardesinede fesatlik cekerdin dedi bana:)
Ailesine, abisine, elti adayima asla en ufak saygisizlik, kotu imada bulunmadim, dusuncelerimi fikirlerimi sadece sozlumle paylastim o'da beni dunyanin en fesat insani ilan etti ve ilave etti, ben onu ailesine ve abisine dusman yapmak istiyormusum, aralarinin bozulmasini istiyormusum:)
Ben simdi ne yapayim?
Sephoraa yorumların hep akıllıca ve net. Burada olman çok iyi...Sağlıcakla canım:)Gereksiz meselelerden gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.
Ayrıca şu adamlara ailelerini şikayet etmeyin demekten dilimde tüy bitti yaw...
Siz olsa idiniz kendiniz hakkkında ne düşünürdünüz? böyle olduğu daha iyi kendi kendinizi sigaya çekin. En büyük rahatsızlık sizin kendinize...