Dunyadaki en fesat insan benmisim:)

LoveQueen

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
93
56
32
Evet herkeste oldugu kadar bendede fesatlik vardir itiraf ediyorum ama bukadarda degilim. En iyisi bastan anlatayim.

Nisanimiz olacakti, abisi sozlusuyle daha nisan yapmadigi icin(ailevi problemlerden) bize siz yapin beni beklemeyin demisti, ama sozlumun ailesi kesinlikle karsi cikti once abi diye tamam dedik. Ama ben agzimi tutamadim ve sozlume (sozlum ailem beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar diye takilan bir insan) bak ailen kimin fikrine daha cok onem veriyor dedim. Sen kotusun, kotu kalplisin, fesatsin tukaka oldum.
Karsilikli dairelerden oturacagiz eltimle evlenince. ikimizde su an banyo kapi vs secimler yapiyoruz ve gidip gidip benm sectigim modellerden seciyorlar, bende sozlume dedim ki ben evimin baskasiyla ayni olmasini istemiyorum, benim zevkim benim dekorasyonum farkli olsun istiyorum dedim. Sen nekadar fesatsin, yengem olsa asla bir problem cikarmazdi, sen cok fesatsin kardesin yok kardes ne demek bilmiyorsun, ama kardesin olsa bile sen kendi kardesinede fesatlik cekerdin dedi bana:)

Ailesine, abisine, elti adayima asla en ufak saygisizlik, kotu imada bulunmadim, dusuncelerimi fikirlerimi sadece sozlumle paylastim o'da beni dunyanin en fesat insani ilan etti ve ilave etti, ben onu ailesine ve abisine dusman yapmak istiyormusum, aralarinin bozulmasini istiyormusum:)

Ben simdi ne yapayim?

Haksiz da sayilmaz aslinda...ya Dekorasyon dediginiz Modadir .Belki eltinizde Modayi takip ediyor ? Heralde tipatip aynisini yapacak degil kadin, benziyordur..Iste bu senenin Modeli, renkleri vs her yerde Dünyada ayni Ayrica abisine karsi doldurmaya calismissiniz, oda yanlis.Siz daha Nisanlisiniz, ne demesini bekliyorsunuz ? Ha Nisanliniz da az fesat degilki, abisiyle öyle bir kiyasa giriyor,hani beni daha cok severler gibisine.Evlat ayrimi yapmak, veya aileyi buna zorlamak cok cirkin seyler ya.Kendi fesatlik yapip,size neden kiziyor oda ayri bir konu tabi

Sözlünüz kadar olmasa da ben de hafiften bir fesatlık sezdim :) Her ne kadar bu tip şeyleri hiç anlamasam da bir iki tavsiyem var:

Sizin aldıklarınızdan almasını istemiyorsanız önce o seçsin, sonra siz seçin? Bir de şöyle düşünün: İçi tamamen hazır bir daireye girseydiniz müteahhitin zevkini kullanacaktınız. Onlar da nişan yapacaklarmış zaten; önce onların yapmasının sakıncası nedir? Kimi ailelerde böyle şeyler önemli.

Daha evlenmeden bu kadar konuşan evlenince neler der. En ufak bir olayda ailesinin tarafını tutacak sen haklı olsan bile. Evleneceği insana sen benim ailemle aramı bozmak istiyorsun diyebilir mi bir insan yahu? E neden seninle beraber o zaman? Ağzına her geleni söyleyen insandan fayda gelmez. Bence test aşamasına sokmalısın geçerse evlenmelisin.

ya olsun nolucak sanki ya en fazla özenti eltin olur !!!! takma şu tarz şeyleri fesatsın evet.

sözlün haksız değil. ben de sende fesatlık sezdim. bir kere abisi hakkındaki iman çok çirkin. ikincisi senin eşyalarının aynısını seçtiğini düşünmen fesatlık ötesi hastalık öncesi bence. derin nefes al ve kendine gel..

Hah ben de diyordum acaba dünyanın en fesat insani kim diye.
Sizmissiniz.

Şaka şaka ama ben de asla kendi begendigim bir seyi başkasında gormeye tahammul edemem. Karsilikli oturmaniz da kötü.
Ama esinizi ailesine karsi da doldurmayin.
Guzellikle söylemek vardir bi de baska anlamda soylemek vardir. Birakin eltiniz kendi zevkine gore yaptiktan sonra siz yapin..

misal veriyorum 500 tane kapi modelli magazaya girmeden once aklinda renk ve model var mi dedim YOK dedi
ben beyaz ve sagdan cizgili istiyorum hmm ne guzel dedi
girer girmez ben modelimin yanina gittim bu olacak dedim, o bakti bakti ve begenemedi baska gun seceriz diye ciktik
sozlum babam kapilari almaya gidiyor abimle yengemde secmis bizim model o model olacak dimi dedi evet dedim
eve gittik bakmaya kapilar monte edilmis diye, onlarin dairesine girince ne goreyim tipa tip ayni model :)

İyi de abisi zaten siz yapın nişanı demiş, ailesi olmaz demiş. Sen de sözlüne abisini kötülüyorsun 'bak onun fikrine önem veriyorlar.' diye. Onun fikrine önem verseler nişanı ondan evvel yapmaları gerekiyor. Sen biraz yanlış gaz vermişsin sözlüne. Ve bence yapmaman gereken bişey.
İkinci olayda ise belki zevkini çok beğeniyordur eltin bi de öyle düşün. Sonuçta kapı , pencere bilmem ne seçeneği azdır. O kadar fazla bi seçenek olmadığına göre senin seçtiklerin de güzelse o da yapabilir aynısını. Hemen evim kimseyle aynı olmasın diye naralar atmana gerek yok, çünkü evlerinizin aynı olmasına imkan yok. Evi değiştiren, mutlu gösteren şey huzurdur, sevgidir.
Sözlün de 'sen kardeşin olsa ona bile fesatlık yaparsın.' diyorsa boşa demiyordur bence. Kendini frenle, biraz şımarıklık oluyor yoksa. Yol göstermek benden.

Belkide seni taklit ediyor elti adayiniz.
Belkide senin begendigini takip edip kendisi kapiyor hemen.
Olabilir.
Bilemeyiz.
Ama bu neden dile getirdiniz?
Simdi dahami iyi oldu ailesini sikayet ederek?
Once onlar evlejiyor zatn aceleniz yok sizin.once o secsin sonra siz

5 kapi yerine 10 kapi alinca indirim yapiyolarmis, 1 banyo yerine 2 banyo icin alinca indirim yapiyorlarmisda
kendi istekleri boyle o yuzden

Gereksiz bi konu olmus ama nisanlinin hemen ailemle arami bozmaya calisiyorsun fesat vs diye cikismasi cok gosteriyor gorebilene erkekleride nazlamayin su kadar yok ailesini kotuleme bilmem ne yap hakliysa ,dogru bisey konusuyorsa sahsen karsimdaki ben gocunmam bende esime soylerim oda bisey demez olmayan biseyden iftira atmiyorum sonucta neyse senin esya konun baya fesatca o bir gercek konusunu pek acmamaliydin amaaldigin tepki fazla bence

bunda hiçbir kötülük ya da kıskançlık yok. kadıncağız zevkini beğenmiş demek ki. kıskanç, fesat bir insan olsaydı senin beğendiğin kapıyı evine taktırmazdı. bence ona karşı kendini gazlamaktan vazgeç. eltin komplekssiz ve temiz kalpli bir insan izlenimi verdi bana. böyle insandan zarar gelmez. . sadece adı elti diye ona kötü duygular beslemek zorunda değilsin.

Kapısını bile seçebileceğin bi evin olduğu için şükret bence
Bak ne güzel, ben seçiyorum diyorsun, bu gibi güzel anları zehir etme kendine. Olmadı eltinle beraber böyle şeyleri seçmeye çıktığında ona farklı seçenekler sun, bak bu çok güzel diyerek... Belki kararsız bi insandır, zor seçim yapıyordur.

aklımdan geçenleri yazmışsınız.

ek olarak; evet ben de sizin biraz fesat olduğunuzu düşünürdüm. aklınızdan her geçeni sözlünüzle paylaşmayın, ailesi hakkında yorum yapmayın. üzülen siz olursunuz.

5 kapi yerine 10 kapi alinca indirim yapiyolarmis, 1 banyo yerine 2 banyo icin alinca indirim yapiyorlarmisda

O zmn once o secsin snra siz secin.
Hangisini begendgini belli etme.
Ilk o versin siparisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…