Dunyadaki en fesat insan benmisim:)

bence sen haklısın
ben de karşımdaki insanla tıpatıp aynı evim olsun istemem
senin beynin zevkin yok mu ne demeye gidip taklit ediyorsun
ama bi daha söyleme ne seçtiğini
nişanlını hiç gözüm tutmadı
sana laf ediyor hemen, ailesini tutuyor
basit bir şeyde böyle yapıyorsa başka şeylerde ne der kimbilir.

aklıma amcamın kızı geldi bizde gördüğü bluzu ertesi hafta kendi üstündeydi ayakkabı aynı şekilde mesela sonra yeni aldıklarımızı göstermemeye başladım sonra geçti gitti aramızda ki bu huy :KK53:
sanırım bende fesatmışım aynısını giysin ne var bunda diyemiyordum:KK55:
bende evimin onlarla her şeyini aynı olmasını istemem
ama ev sonuçta bu ki kapı bizim apartmanda 40 tane daire var hepsinin oda kapısı birbiriyle aynı
kimse demez aa love senin kapı niye eltinle aynı pişti olmuşunuz diye kıyafet değil sonuçta
eşya olsa aynısını istememen tamam da ev dolap kapağıdır kapıdır vs. bir şey yapamıyorsun belki sen görünce beğendi ama takılınca iyi durur deyip aldılar sonrada
birde çok nişanlına ailesiyle sorun yokken çok şikayet etme bence

Ne kadar gereksiz bir mesele, daha şimdiden ailesini şikayete başlamışsınız. Burada okuyorum evli olaların sorunlarını bir çoğu ailesini eşlerne gereksiz konularda şikayet edenler. Ne olacak sizinle kapısı aynı olsa. Farzedelim evleriniz 0 hiç kullanılmamış herşeyi aynı o zaman ben bu evde oturmam mı diyecektiniz. Bizde evi tadilat yaptırdık, banyoyu tamenen kırdırıp yeniden yaptırdık, herkes gelip baktı ve binada 3 kişi daha bizden oranın adresini alıp aynı şekilde yaptırdı biriside amcam eee ne oldu şimdi ne kaybettik?

Kapiyla bacayla ugrasacaniza esinizi tanimaya calisin. Huyunu suyunu zihniyetini neleri sever sevmez davranislar v.s iyice ogrenin kavrayin. Biz yapamadik kocami tanimadan adamin tersini yapmisim. Birde idare nedir bunu iyi ogrenin. Ben bosandim sebebi bu ikisidir. Kocami taniyamadim ve idare nedir bilmedigimden.

Arkadaşım kusura bakmada bende fesatlık sezdim sende arkadaşların dediği gibi hazır bir daireye gecseydiniz yine herseyiniz ayni olacaktı ama illaki istemiyorsan önce onlar seçsin sonra sen sec ayrıca nisanlinda olsa ailesini çok şikayet etme o hatayı o kadar çok yaptim ki hicbir ise yaramadığı gibi sadece araniz bozulur, şikayet eder gibi değil onları düşünüyormuş gibi şöyle bizimki farklı olsun de yumuşatarak o zaman daha çok ise yarar ben o yönden fazla sansliyim o kadar şikayetine rağmen eşim 10 konudan 8 belki de 9unda beni hakli buldu genelde hakliydim gerçi ama hicbir erkek ailesini şikayeti kolay kolay kabul etmez .

misal veriyorum 500 tane kapi modelli magazaya girmeden once aklinda renk ve model var mi dedim YOK dedi
ben beyaz ve sagdan cizgili istiyorum hmm ne guzel dedi
girer girmez ben modelimin yanina gittim bu olacak dedim, o bakti bakti ve begenemedi baska gun seceriz diye ciktik
sozlum babam kapilari almaya gidiyor abimle yengemde secmis bizim model o model olacak dimi dedi evet dedim
eve gittik bakmaya kapilar monte edilmis diye, onlarin dairesine girince ne goreyim tipa tip ayni model :)
E oluversin nolucak
O kapi sadece size ozel uretilmiyor ki .s cok ilginc

Evet herkeste oldugu kadar bendede fesatlik vardir itiraf ediyorum ama bukadarda degilim. En iyisi bastan anlatayim.

Nisanimiz olacakti, abisi sozlusuyle daha nisan yapmadigi icin(ailevi problemleevliyiz ize siz yapin beni beklemeyin demisti, ama sozlumun ailesi kesinlikle karsi cikti once abi diye tamam dedik. Ama ben agzimi tutamadim ve sozlume (sozlum ailem beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar diye takilan bir insan) bak ailen kimin fikrine daha cok onem veriyor dedim. Sen kotusun, kotu kalplisin, fesatsin tukaka oldum.
Karsilikli dairelerden oturacagiz eltimle evlenince. ikimizde su an banyo kapi vs secimler yapiyoruz ve gidip gidip benm sectigim modellerden seciyorlar, bende sozlume dedim ki ben evimin baskasiyla ayni olmasini istemiyorum, benim zevkim benim dekorasyonum farkli olsun istiyorum dedim. Sen nekadar fesatsin, yengem olsa asla bir problem cikarmazdi, sen cok fesatsin kardesin yok kardes ne demek bilmiyorsun, ama kardesin olsa bile sen kendi kardesinede fesatlik cekerdin dedi bana:)

Ailesine, abisine, elti adayima asla en ufak saygisizlik, kotu imada bulunmadim, dusuncelerimi fikirlerimi sadece sozlumle paylastim o'da beni dunyanin en fesat insani ilan etti ve ilave etti, ben onu ailesine ve abisine dusman yapmak istiyormusum, aralarinin bozulmasini istiyormusum:)

Ben simdi ne yapayim?
hahah ayni benim konum benim derdim :))) bizde eltimle altli ustlu daire yaptirdik eltim surekli bemim bgendigim seyelri begeniyor bir sustum iki sustsum dayanamadim eltime soyledim evimiz ayni olmasin ben ayni istemiyorum dedim bizde dha 10 aylil evliyiz

Siz kusura bakmayin da biraz fesatsiniz bence de yani...ne oluyor ayni olunca incileriniz mi dokuluyor...ne kadar ayip...daha evlenmeden adami sogutmussunuz kendinizden,boyle giderse bu isin sonu olmaz,gorgusuzluk ve saygisizlik diz boyu olmus daha evlenmeden...birinin sizin zevkinize guvenmesi bir nezaket ve takdirdir,kalp fesat olmaya gorsun,tersinden alir herseyi...

Nişanlının ''beni abimden daha çok sevip değer veriyorlar'' demesi bana daha fesatça geldi. 5 yaşında çocuklar bile yapmıyor bunu.
İnsan kardeşi için böyle şey düsünür mü? Ne kadar tuhaf..

Heh elti koruyucular da gelmiş :KK70:
Eltin seni gerçekten taklit etsin veya etmesin, sen ona sinir ol veya olma. Herhangi bir olumsuz duygunu düşünceni lütfen nişanlınla daha şimdiden paylaşma. Benim de eltimle ilgili bir konum vardı, hatta forumdakilerin yarısından çoğu eltime gıcık olduğum için bana demediklerini bırakmamışlardı, ne fesatlığım kalmıştı ne kıskançlığım. Bana göre ben hislerimde yanılmıyorum. Eltimin de benden hoşlanmadığı ve hatta ailede ilginin alakanın bana kaydığı için beni biraz kıskandığını da düşünüyorum ama bu duygularımı asla nişanlımla paylaşmadım, paylaşmam da. Çünkü ortada elle tutulur sebepler yokken eften püften şeyler için nişanlımla asla aramı açmam. Nişanlına söylemekle bence hata etmişsin. Ne olursa olsun şu aşamada eltinle veya nişanlının ailesiyle ilgili olumsuzlukarı ona aktarma. Gün gelir karşına çıkarır, içinde biriktirir. Döner dolaşır huzursuzluk sizi bulur. Azıcık ketum olmayı öğrenmek lazım.

Ya bırakın alsın ne olacak.Sonucta senin evin ayrı onunki ayrı.Bazı şeyleriniz aynı olur digerleri farklı.Ben bunda o kadar takılacak konu göremedim.Ufak tefek şeyler Allah saglık sıhhat versin.Bu nedir ki. Ayrıca siz böyle yapmaya devam ederseniz nişanlınıza karşı kendinzi basit düşürürsünüz.Onun sürekli senin çok fazla fesatçı bir insan olduguna düşünmesine neden olursun.Buda huzursuzluk+Tartışma . Nişanlınızında düşüncesi de yanlış.

Heh elti koruyucular da gelmiş :KK70:
Eltin seni gerçekten taklit etsin veya etmesin, sen ona sinir ol veya olma. Herhangi bir olumsuz duygunu düşünceni lütfen nişanlınla daha şimdiden paylaşma. Benim de eltimle ilgili bir konum vardı, hatta forumdakilerin yarısından çoğu eltime gıcık olduğum için bana demediklerini bırakmamışlardı, ne fesatlığım kalmıştı ne kıskançlığım. Bana göre ben hislerimde yanılmıyorum. Eltimin de benden hoşlanmadığı ve hatta ailede ilginin alakanın bana kaydığı için beni biraz kıskandığını da düşünüyorum ama bu duygularımı asla nişanlımla paylaşmadım, paylaşmam da. Çünkü ortada elle tutulur sebepler yokken eften püften şeyler için nişanlımla asla aramı açmam. Nişanlına söylemekle bence hata etmişsin. Ne olursa olsun şu aşamada eltinle veya nişanlının ailesiyle ilgili olumsuzlukarı ona aktarma. Gün gelir karşına çıkarır, içinde biriktirir. Döner dolaşır huzursuzluk sizi bulur. Azıcık ketum olmayı öğrenmek lazım.

agzina saglik canim, butun olayi yorumladin, dogru cok hata ettim en bastan beri her olumsuzlukta soyle boyle dediler diye ailesini kotuledim cooooook hata etmisim simdi daha iyi goruyorummmm

butun arkadaslarada cook tesekkur ederim yorumlariniz icin, ozellikle sozlumunde fesat olma konusunda haklisiniz hic boyle dusunmemistim, birdaha bana fesatsin dediginde sen kendine bak benden daha fesatsin diyecegim bende, o derken cekinmiyor madem bende derim :)

Evet herkeste oldugu kadar bendede fesatlik vardir itiraf ediyorum ama bukadarda degilim. En iyisi bastan anlatayim.

Nisanimiz olacakti, abisi sozlusuyle daha nisan yapmadigi icin(ailevi problemlerden) bize siz yapin beni beklemeyin demisti, ama sozlumun ailesi kesinlikle karsi cikti once abi diye tamam dedik. Ama ben agzimi tutamadim ve sozlume (sozlum ailem beni daha cok seviyor abime degil bana deger veriyorlar diye takilan bir insan) bak ailen kimin fikrine daha cok onem veriyor dedim. Sen kotusun, kotu kalplisin, fesatsin tukaka oldum.
Karsilikli dairelerden oturacagiz eltimle evlenince. ikimizde su an banyo kapi vs secimler yapiyoruz ve gidip gidip benm sectigim modellerden seciyorlar, bende sozlume dedim ki ben evimin baskasiyla ayni olmasini istemiyorum, benim zevkim benim dekorasyonum farkli olsun istiyorum dedim. Sen nekadar fesatsin, yengem olsa asla bir problem cikarmazdi, sen cok fesatsin kardesin yok kardes ne demek bilmiyorsun, ama kardesin olsa bile sen kendi kardesinede fesatlik cekerdin dedi bana:)

Ailesine, abisine, elti adayima asla en ufak saygisizlik, kotu imada bulunmadim, dusuncelerimi fikirlerimi sadece sozlumle paylastim o'da beni dunyanin en fesat insani ilan etti ve ilave etti, ben onu ailesine ve abisine dusman yapmak istiyormusum, aralarinin bozulmasini istiyormusum:)

Ben simdi ne yapayim?
Siz olsa idiniz kendiniz hakkkında ne düşünürdünüz? böyle olduğu daha iyi kendi kendinizi sigaya çekin. En büyük rahatsızlık sizin kendinize...

Kapı aynı olsa ne olur olmasa ne olur?
Dekorasyon yapılınca zaten bambaşka evler olacak eşyalarla.
Yapılmış bir apartmana girdiğinizde bile her şey bütün dairelerde aynı oluyor neredeyse.
Bunun lafı edilir mi?
Bu arada ailesi abiyi değil nişanlınızı dinlemiş siz orada tersten yakalamışsınız meseleyi. Muazzam bir sorunsuzluktan sorun çıkarma örneği olmuş yaşadıklarınız.

Siz olsa idiniz kendiniz hakkkında ne düşünürdünüz? böyle olduğu daha iyi kendi kendinizi sigaya çekin. En büyük rahatsızlık sizin kendinize...

objektif olamiyorum, daha cok bencillik yapiyorum amaan ben hakliyim iste deyiveriyorum ama yanlis
coooooook haklisin en buyuk rahatsizlik her turlu bana oluyor sonunda

ailesi hakkinda kotu soz soyleme, kotu sen olursun herzaman, erkekler icin aileleri kanatsiz birer melek

X