- 16 Ağustos 2010
- 293.015
- 602.858
- 43
Sen hamaratsın zatenNe öğrenirsen kendine canımallah razı olsun ablacım iş başa düşünce ben bi hamarat oldum bi hamarat oldum kuru pilav yapıyom hiç zorlanmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hamaratsın zatenNe öğrenirsen kendine canımallah razı olsun ablacım iş başa düşünce ben bi hamarat oldum bi hamarat oldum kuru pilav yapıyom hiç zorlanmadan
utandımSen hamaratsın zatenNe öğrenirsen kendine canım
Öyle vallahiutandım
ne öğrenirsem kocişime
Sicaklarla ve hanneyle uğraşıyorum gordun mu formamiziIyidir canım senden ne haber?
Hakikaten yalnızmışsın
Nevreste hanım şimdi oylama vakti gelince sıralama konuyu ilk açanlara göre olacak değil mi ? konuyu ilk açan kişi en başta konuyu en son açan en sonda mı listelenecek ? yoksa karışık mı listelenecek ?Sen hamaratsın zatenNe öğrenirsen kendine canım
Açılma sırasına göre liste yapıyorum canımNevreste hanım şimdi oylama vakti gelince sıralama konuyu ilk açanlara göre olacak değil mi ? konuyu ilk açan kişi en başta konuyu en son açan en sonda mı listelenecek ? yoksa karışık mı listelenecek ?
Merhaba canım nasılsınızSicaklarla ve hanneyle uğraşıyorum gordun mu formamizi
yani ilk açanlardan son açanlara doğru.Açılma sırasına göre liste yapıyorum canım
Evet canım öyle olacakyani ilk açanlardan son açanlara doğru.
Hmm anladım.. İlgilendiğiniz için teşekkürler :)Evet canım öyle olacak
Rica ederimHmm anladım.. İlgilendiğiniz için teşekkürler :)
Iyyiz canim sen nasilsin vuslattan bi haber car miMerhaba canım nasılsınız
İyiyim canım sağolYok canım haber yokIyyiz canim sen nasilsin vuslattan bi haber car mi
Hayır mail mi attın? Hemen bakayımSicaklarla ve hanneyle uğraşıyorum gordun mu formamizi
Yaa cok uzldum rabbim sifasinida versin inşallah bura cok sicak nevos yaa biz balkondan giremiyoz iceri bu bicirikla ben napcam bilmiyorumİyiyim canım sağolYok canım haber yok
eveet attimHayır mail mi attın? Hemen bakayım
Tam anlamıyla BayıldımSicaklarla ve hanneyle uğraşıyorum gordun mu formamizi
teşekkür ederiz gel yeeeTam anlamıyla Bayıldım
Doğuştan fanatik benim kuzum, Meryem yemek istiyorum ben bunu yaaa
Bu gidişle Antalya ya taşıncaz bizteşekkür ederiz gel yeee
Amin canım inşaallahYaa cok uzldum rabbim sifasinida versin inşallah bura cok sicak nevos yaa biz balkondan giremiyoz iceri bu bicirikla ben napcam bilmiyorum
eveet attim
gelin bacim bak nevos geldi hayran kaldi ammiiin rabbim guzel omur versin inşallahBu gidişle Antalya ya taşıncaz biz
Rabbim ömrünü de kendi kadar güzel yapsın