Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gitme de, çektirme bizeAlıp başımı gideyim en iyisi
Yap canım çok güzel oluyor,hemde pratikEline sağlık, acayip canım istedi. Bende bi ara yapcam da bakalım kısmet ne zamana
Napıyorsun ya
Pinko sen bayağı dolusunKime şeflik yapıyorumYok gitme de, çektirme bize
Daha ekleyeyim miNapıyorsun ya
Yok istemiyorum sürpriz olsun
EklemeDaha ekleyeyim mi
Sağol ya, doydum ben almayayımBananeeeee gostercem isteee
Pinktr karnibi doyursun hem Eki Görüntüle 1522394
Simdi icinden o bböceği cikartip kusbasi kusbasi dograyip princ plavi ile pisirioruz ve kabuguna tekrar dolduruyoruz üstüne az biber ve maydanozla susluyoruz
Yagnur yaginca bol bol sumuklu böcek vardi caddelerde ucuza geldi yani
Sağol ya, doydum ben almayayım
Afiyet bal şeker olsun sizeBiz yemedikten sonra istediğini yapabilirsinEnişte seni kapıya koymasın dikkatli olBananeeeee gostercem isteee
Pinktr karnibi doyursun hem Eki Görüntüle 1522394
Simdi icinden o bböceği cikartip kusbasi kusbasi dograyip princ plavi ile pisirioruz ve kabuguna tekrar dolduruyoruz üstüne az biber ve maydanozla susluyoruz
Yagnur yaginca bol bol sumuklu böcek vardi caddelerde ucuza geldi yani
Kolay gelsinEkleme
Çok acıktım kalkıp makarna yapayım bari
Bize kebap mı yapacaksınnevooo ne zaman kebap yapılcak.. kebap yapın yeaa
Oooooooo kimler gelmişNerelerdesin canımHoşgeldinselamun hellooooooooooooooooooooo
ben ben beeeeeeeeeeeeenabla yemin ederim gram fırsatım yok şu mıçtığımın istanbulunda tüm günüm yolda geçiyor pcme hasret kaldım kkya hasret kaldım size hasret kaldım,fırsat buldum hemencecik açtımnasılsınız nasıl gidiyo napıyonuzBize kebap mı yapacaksın
Oooooooo kimler gelmişNerelerdesin canımHoşgeldin
yaparım tabııBize kebap mı yapacaksın
Oooooooo kimler gelmişNerelerdesin canımHoşgeldin
Allah kolaylık versin canımSen derslerinle ilgilenben ben beeeeeeeeeeeeenabla yemin ederim gram fırsatım yok şu mıçtığımın istanbulunda tüm günüm yolda geçiyor pcme hasret kaldım kkya hasret kaldım size hasret kaldım,fırsat buldum hemencecik açtımnasılsınız nasıl gidiyo napıyonuz
Yapamazsın kebap falanyaparım tabıı
allah razı olsun ablacım iş başa düşünce ben bi hamarat oldum bi hamarat oldum kuru pilav yapıyom hiç zorlanmadanAllah kolaylık versin canımSen derslerinle ilgilen
İyiyim canım çok sağolAynen devam ediyoruz yarışmalaraSen nasılsın