- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Iyidir maça Bakıyoruz, ilgisiz ilgisizSöylemem
Nehaber Pinkom
Sen ne yapıyorsun, kozların sınavı nasıldı? Doğum günü nasıl geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyidir maça Bakıyoruz, ilgisiz ilgisizSöylemem
Nehaber Pinkom
Ama hiç canım istemediBunu sizin demeniz gerekirdi. Sen yalnız değilsin biz varız arkadaşım diye
Sen ve maça ilgisiz bakmakIyidir maça Bakıyoruz, ilgisiz ilgisiz
Sen ne yapıyorsun, kozların sınavı nasıldı? Doğum günü nasıl geçti?
Pinko hayırdır görümcelerinden dert yanmayamı başladınAma hiç canım istemedi
Neden yalnız olasın ki? Benimde hemşerim yok, Malatyalı ların geliniyim, neler çekiyorum bunların hepsinden sen düşün
İyidir ya Malatya'lılar. Ben de gelinleri olacaktım da direkten döndüm. Söylemek istemezsen de canın sağolsunAma hiç canım istemedi
Neden yalnız olasın ki? Benimde hemşerim yok, Malatyalı ların geliniyim, neler çekiyorum bunların hepsinden sen düşün
İyiyiz değil miİyidir ya Malatya'lılar. Ben de gelinleri olacaktım da direkten döndüm. Söylemek istemezsen de canın sağolsun
Inşallah güzel sonuç alırlar.Sen ve maça ilgisiz bakmak
Kızların sınavı iyi dediler bakalımDoğum günü çok iyi geçti 1-2 derken tüm arkadaşlar toplandık akşam 6da zor ayrıldıkBugün sabah 8den beri dışardayım sadece 11-13 arası evdeydim
Ne ama bazen çok üstüme geliyorsunuzPinko hayırdır görümcelerinden dert yanmayamı başladın
Hayırlısı canım ya, nasip kısmet. Benim tanıdıklarım iyi Allah içinİyidir ya Malatya'lılar. Ben de gelinleri olacaktım da direkten döndüm. Söylemek istemezsen de canın sağolsun
İnşaallah canımInşallah güzel sonuç alırlar.
Ne güzel iyi gelmiştir sanada
Ne ama bazen çok üstüme geliyorsunuz
Hep bana iş yaptırıyorsun
Hayırlısı canım ya, nasip kısmet. Benim tanıdıklarım iyi Allah için
Göster demeye korkuyorumNevos yemegim icin malzemleri aldim gosterim mi
Beceriksiz de dedinİnşaallah canım
Çok iyigeldi
Ne zaman iş yaptırdık nazlı gelin
Ahh ben neler yapıyorum böyle,herkes şikayetçiBeceriksiz de dedin
Çok çektirdin bana nevoş
Bana görümcelik, millete şeflik yapıyorsunAhh ben neler yapıyorum böyle,herkes şikayetçi
Karnım aç
Göster demeye korkuyorum
Alıp başımı gideyim en iyisiBana görümcelik, millete şeflik yapıyorsun
Yok istemiyorum sürpriz olsunGöster de
Eline sağlık, acayip canım istedi. Bende bi ara yapcam da bakalım kısmet ne zamanaGeç geldim yemeğim yoktu ,Ev yapımı iskender yaptım
Eki Görüntüle 1522386