Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerBen kaçtım iyi geceler
Hiç çeneni tutamıyorsun demi
Sende enerji yoksaalanyaya gitcem daha doktor dediki deniz suyuna ihtiyacin var anca öyle enerjik dolu olurmusum
Hiç boş durmuyorsun
Tuşlar kendi kendine bastı demisuc benim degil,klavyeler rahat durmadi
Sende enerji yoksa
2 hafta ordaydım sahiden çok güzel ve enerji depolayacak bir yer
Yalnız mı gitceksin?gezilecek yerlerini sonradan tam konusalim nevosum anlatirsin bana özelden,alanyaya ilk gitcem henüz kaybolmim
Tuşlar kendi kendine bastı demi
Sana denize gir diyen doktoru severim ben
İstanbulda mola verip gitcen demi?
Yalnız mı gitceksin?
simdiiiii,Lisabellam dediki fransiz yemegiyle katilim yapcakmis müjdeyi benden duymanizi istedim
Lisabellam buraya ugramadan ben kaciyim yine ispiklemis oldum galiba
Kendin gibi pc'n var yanikendi kendine basti birde mesaji kendi yolladi ben masumum
direk antalyaya ucacagiz tatli cadim ordan alanya ama dönüste ugrayabiliriz
Aynı ben Evli olup feminist olmakta pek bi garip kaçıyoailecek gidiyoruz esimi denizde bogup gelicem yasasin feministlik
Duyuruları Rabişe yaptırsanıza, en kısa sürede bütün forum duyarVar ya huylu huyundan vazgecmıyor.Ayaklı gazete gıbısın masallah.Ispıkcı rabıs Sende bır Alman pastası yaparsın artık
Var ya huylu huyundan vazgecmıyor.Ayaklı gazete gıbısın masallah.Ispıkcı rabıs Sende bır Alman pastası yaparsın artık
Bu kadar yorma kendini kıyamam sana Ben yapayım, sen kendin yapmış gibi ekleinsan 7 neyse 70de oymus bosa dememisler
pastada neymis daha zorunu secicem patates haslicam size
Kendin gibi pc'n var yani
Uğrayabilme uğra mutlaka
Aynı ben Evli olup feminist olmakta pek bi garip kaçıyo
Duyuruları Rabişe yaptırsanıza, en kısa sürede bütün forum duyar
Bu kadar yorma kendini kıyamam sana Ben yapayım, sen kendin yapmış gibi ekle
Rabıs eskı ıspıkcılerdendır bılırız bılmesınede uzunca bır suredır gorusmeyınce ılk mesajlada ıspıkleyecegını hıc dusunemedım ama dedım ya huylu huyundan vazgecmıyor.Duyduk duymadık demeyın bolum edıtorlugu ıcın ısmını onerecegımDuyuruları Rabişe yaptırsanıza, en kısa sürede bütün forum duyar
Rabıs eskı ıspıkcılerdendır bılırız bılmesınede uzunca bır suredır gorusmeyınce ılk mesajlada ıspıkleyecegını hıc dusunemedım ama dedım ya huylu huyundan vazgecmıyor.Duyduk duymadık demeyın bolum edıtorlugu ıcın ısmını onerecegım