- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.550
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasim dolunayı burayı vurdu ciceemmTembeliz biz tembelizz
Yoreselde 10k olur inşDünya Mutfağı dediniz dilimiz tutuldu
Gözünüz aydın gül goncam,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBizim minnoş bebek haberini dün öğrenmiş şu anda mutlu bakalım kız istiyormuş haspa.
Telefonu eline alıp ultrason resmine bakıp öptü.
Durgunluk var evet farkındayım bende,fırsat olmuyor demek ki çicemmmKasim dolunayı burayı vurdu ciceemm
Dünya Mutfağı dediniz dilimiz tutuldu
Çok sağol bitanem,hiç istemiyordu çünkü hemen alışverişe çıkalım kardeşime bişiler alalım diyormuş.Gözünüz aydın gül goncam,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah minnosa, doğunca inş çok daha güzel olur, arkadaş gibi büyürler çok severler birbirleriniÇok sağol bitanem,hiç istemiyordu çünkü hemen alışverişe çıkalım kardeşime bişiler alalım diyormuş.
Darısı tüm isteyenlere olsun canısı
İnşallah canısı yaşayıp görecekler artık.Maşallah minnosa, doğunca inş çok daha güzel olur, arkadaş gibi büyürler çok severler birbirlerini
Son gün pazartesiymiş. Ben cumartesi veya pazara yaparım. Konuyu son güne açabilirimYani son gün
Merhaba Seda, nasılsın, alıştın mı yeni bebekli hayatamerhabalar
EvetMerhaba Seda, nasılsın, alıştın mı yeni bebekli hayata
Al o zamanPiiiiiii sizi gidi tembeller siziiii 11 günde 2 tarif mi geldiBen tarif alsaydım çoktan yapmıştım