- 2 Aralık 2015
- 31.475
- 105.028
Şuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesinAl o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesinAl o zaman
Kaç alındığı değil kaçı yapılacak önemli olan o benceNevreste kaç tarif alındı? Lafı geçtiyse takip edemedim
Haftaya gitmiyor muŞuan oğlum burada. Sevdiği yemekleri yapıyorum. Çocuğun algısıyla oynamayayım, ne olmuş anama demesin
Bizde bekliyoruzeee yeni tarif yapan yok muuuuu
Gidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuzHaftaya gitmiyor mu
Ama sen çok alıp yapmıyorsun, senin kadar alıp yapmayan yokGidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuz
Kaderine razı ol sen de,al ve yapGidiyor, o zaman gelsin bakarız. Tarif alıp yapmayınca beni ortaya alıp, Erol Taş gibi gülerek birbirinize atıyorsunuz
Sen herkesten farklısın diyorsun yaniAma sen çok alıp yapmıyorsun, senin kadar alıp yapmayan yok
Yok, adımı 9a çıkardınız bayağı indireceğim aşağıyaKaderine razı ol sen de,al ve yap
Ben bir şey demiyorum ki diyenlere söyleSen herkesten farklısın diyorsun yani
Yok, adımı 9a çıkardınız bayağı indireceğim aşağıya
Arkadaş iyi olsun diyorum yaptığım suç mu?
Bak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delilBen bir şey demiyorum ki diyenlere söyle
Ne arıyorsunBak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delil
Haydi yap yapBak üşenmem bulurum haa, dur oturmuşken bakayım delil
HamdolsunEvet sonunda 3.tarifimiz geliyor