- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Ukala bir de kıskançsenmi birinci olacan pöhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ukala bir de kıskançsenmi birinci olacan pöhh
evet adaşımevettt ayşaa ne güzel bir isim değilmii
sana armağan ediyorum bu şarkıyıhay senin o resimdeki tipine çakimm.. bir nuriyen var senin başka neyin varr.. sanki başka katılmıştaa ben 5 keredir katılıyorum bi sütlüye katıldınn..
evet adaşım
iyi takip etseydin o zaman. nuriyeden önce de 3 kere katıldım benhay senin o resimdeki tipine çakimm.. bir nuriyen var senin başka neyin varr.. sanki başka katılmıştaa ben 5 keredir katılıyorum bi sütlüye katıldınn..
iyi takip etseydin o zaman. nuriyeden önce de 3 kere katıldım ben
güzell de...?? türküde hediye et banaa.sana armağan ediyorum bu şarkıyı
olmaz bu çok güzel yılların gitti diyo sanagüzell de...?? türküde hediye et banaa.
timam o zamann öncelerini bilmem ben yeni üyeyim ayoll yani sayılırr.iyi takip etseydin o zaman. nuriyeden önce de 3 kere katıldım ben
Odun alırsan meşeden kız alırsan Ayşe'den
Memnun oldumbende benim
sen niye vuruyon kız ŞEFİME ona anca ben vururum..çık şurdann
Ohhh nenni kocari kocari.benim .yarimmmgüzell de...?? türküde hediye et banaa.
yeni üyeyim dedimde ŞEFİMM bu ayın 26 sında bir senem bitecek pasta alsana bana..süpriz yap kutlasana benii..iyi takip etseydin o zaman. nuriyeden önce de 3 kere katıldım ben
haydeee yandan ,yandann te te teyy..Ohhh nenni kocari kocari.benim .yarimmm
seni yağlı boyayla turuncuya boyarım,turuncu böğürtlen olursun haa
bakarız bakarız bi tane gofret alırım en ucuzundanyeni üyeyim dedimde ŞEFİMM bu ayın 26 sında bir senem bitecek pasta alsana bana..süpriz yap kutlasana benii..
Kutlama.yaparizzz.tatlimmm.sen iste yeteryeni üyeyim dedimde ŞEFİMM bu ayın 26 sında bir senem bitecek pasta alsana bana..süpriz yap kutlasana benii..
seni yağlı boyayla turuncuya boyarım,turuncu böğürtlen olursun haa