Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahuu ŞEFİMM anladık işçisinde bu kadarda ucuza kaçılmazkii karpuz gönderiyon korgosunu bana yüklüyon,, nuriye ikram ediyon plastik tabak bardak la bize yediriyon şimdide ucuz gofrett..bu nee baaa.bananee pasta istiyorumm bennn şımarmak benimde hakkımm..bakarız bakarız bi tane gofret alırım en ucuzundan
Ayyy evett istiyorummm ..dürtün benii,, şımartınn benii,, şımartılmaya ,şefkate ihtiyacımm varr..Kutlama.yaparizzz.tatlimmm.sen iste yeter
cevap veremez sana ŞEFİMM yoldum onun saçını benn sen boyama turuncuya ben boyarımm..seni yağlı boyayla turuncuya boyarım,turuncu böğürtlen olursun haa
Şefim ne düşündüm biliyonmuuben 2014 te üye oldum yani bir senem daha bitmedii.. Sen 2012 de üye olmuşsun..dolu ,dolu 3 senen bitmiş yemek yarışmalarına .3 kere katılmışsın,, bu nuriyeyle 4 kez oluyor ....ben senden önce ŞEF oldum.. napam teee şimdi evime gider ayak aklıma geldi buu ..nerden geldi acepp..Teee şimdi aklıma bişiy daha geldi ŞEFİMM şu dünya yemeklerine katılsanda aradaki farkı kapatsan diye şeettimm..iyi takip etseydin o zaman. nuriyeden önce de 3 kere katıldım ben
Hemşom bana sana demedim pinoli'ye söyledimçok konuşma kakao tavuğunu keserim senin
rüyanda görsen inanma nevoş hanım
kız bayatlamış kakao,kafamı bozma benim kızıl saçlarını yolarım
benm öyle bi derdim yok ki. kimseyle sidik yarışı yapmıyorumŞefim ne düşündüm biliyonmuuben 2014 te üye oldum yani bir senem daha bitmedii.. Sen 2012 de üye olmuşsun..dolu ,dolu 3 senen bitmiş yemek yarışmalarına .3 kere katılmışsın,, bu nuriyeyle 4 kez oluyor ....ben senden önce ŞEF oldum.. napam teee şimdi evime gider ayak aklıma geldi buu ..nerden geldi acepp..Teee şimdi aklıma bişiy daha geldi ŞEFİMM şu dünya yemeklerine katılsanda aradaki farkı kapatsan diye şeettimm..
he tamamHemşom bana sana demedim pinoli'ye söyledim
kocan alsın sana pastayı, ya da kendin yap sen seviyon pasta işleriniyahuu ŞEFİMM anladık işçisinde bu kadarda ucuza kaçılmazkii karpuz gönderiyon korgosunu bana yüklüyon,, nuriye ikram ediyon plastik tabak bardak la bize yediriyon şimdide ucuz gofrett..bu nee baaa.bananee pasta istiyorumm bennn şımarmak benimde hakkımm..
Nasıl yeni kız. 1 senelik üyesintimam o zamann öncelerini bilmem ben yeni üyeyim ayoll yani sayılırr.
Karpuzlar da gelmiş olsa bariyahuu ŞEFİMM anladık işçisinde bu kadarda ucuza kaçılmazkii karpuz gönderiyon korgosunu bana yüklüyon,, nuriye ikram ediyon plastik tabak bardak la bize yediriyon şimdide ucuz gofrett..bu nee baaa.bananee pasta istiyorumm bennn şımarmak benimde hakkımm..
ne dedin bana NevoşumHemşom bana sana demedim pinoli'ye söyledim
Yemek yap, yarışmaya katıl dedimne dedin bana Nevoşum
Yemek yap, yarışmaya katıl dedim
Senin gönlün yok bahane arıyorsunYapacağım da Meksikan fasulyesi bulamadım
Senin gönlün yok bahane arıyorsun
Sende dişli çıktınAma sana neler yapacağım Bekle görürsünÖyle deme nevoşum. Bütün evren bana karşı yemek yapmam konusunda
Sende dişli çıktınAma sana neler yapacağım Bekle görürsün
selammm tee ..şimdi öğlen yemeğinden geldim açtım bilgisayarı çalışmaya devamm.. sen nasıl oldun düzeldinmii..
kbb doktorunun verdiği ilaçlar şükür iyigeldi,tak diye kesildi bademciklerdeki ağrım ama bu seferde göz başladı,sürekli bulanıyor ve akıyor hayret birşey ya,valla delirmek üzereyim ne zaman iyi olucam ben,yaşlanıyormuyum neİyidir prensesim sen ne yapıyorsunNasıl oldun
Çok geçmiş olsun canımkbb doktorunun verdiği ilaçlar şükür iyigeldi,tak diye kesildi bademciklerdeki ağrım ama bu seferde göz başladı,sürekli bulanıyor ve akıyor hayret birşey ya,valla delirmek üzereyim ne zaman iyi olucam ben,yaşlanıyormuyum ne
yok diye biliyorum ama sanırım varmış,baksana hastalıklar sırayla gelip selam verip gidiyor.Çok geçmiş olsun canım
Allerjin var mı?Bu mevsimde oluyor sıkıntılar