- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Yalan mıÇok naz yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakao'cum ona şükret onu bile yapmıyorlar
evet yapamıyorlarr.. çok tembel bunlar baaa..harbiye bak mesela ee tamam açtın bi nuriye ee hakettin birinci oldun eee ŞEFİM nerde devamı diyosunn.. bir nazlanmalar.. o zaman bu kategoriden korktun diyorumm.. neyse itiraf etmedi ama korktuğuınu anladımm.. alıpta bir spagetti yapamıyor ayoll..tembelde tembel iştee.Kakao'cum ona şükret onu bile yapmıyorlar
püsürmek (TEMBEL ) demekk. canımm.püsürmek ne kız?
sen bi amerikan yapta sezar beri kalsınn.. sadece yapayım ,,yapayımm ama icraat yokk..dilimde var ama elimde yok desene şunaaa..Sezar salata yapayım diyordum ben de
uğraşmak pek bi keyifli çaktırmaa..Biraz uğraşalım belki gaza gelirler
Ne dersin pinoli gaza gelip bize Tortellini yapar mıevet yapamıyorlarr.. çok tembel bunlar baaa..harbiye bak mesela ee tamam açtın bi nuriye ee hakettin birinci oldun eee ŞEFİM nerde devamı diyosunn.. bir nazlanmalar.. o zaman bu kategoriden korktun diyorumm.. neyse itiraf etmedi ama korktuğuınu anladımm.. alıpta bir spagetti yapamıyor ayoll..tembelde tembel iştee.
Çok sinirlenip topiği dağıtmasınuğraşmak pek bi keyifli çaktırmaa..
harbimi yok canımm.. dağıtsa ,,dağıtsa gelinlik boncuklarını dağıtırr..Çok sinirlenip topiği dağıtmasın
kaçtı valla verdik gazı bakalımm.. ne yapacak bizee..Ne dersin pinoli gaza gelip bize Tortellini yapar mı
Harbi duymasınharbimi yok canımm.. dağıtsa ,,dağıtsa gelinlik boncuklarını dağıtırr..
Bekleyelim o zamankaçtı valla verdik gazı bakalımm.. ne yapacak bizee..
püsürmek (TEMBEL ) demekk. canımm.
tamam canım görüşürüzz..Harbi duymasın
Bekleyelim o zaman
Ben kaçtım canım görüşürüz
ama gitt i ya gaz geçtiO zaman tarifini alalım
sen kimsinSelam kizlarrr kolay gelsinnn seflerimmmm
Ben bnim ya sen kimsinsen kimsin
çok konuşma kakao tavuğunu keserim seninevet yapamıyorlarr.. çok tembel bunlar baaa..harbiye bak mesela ee tamam açtın bi nuriye ee hakettin birinci oldun eee ŞEFİM nerde devamı diyosunn.. bir nazlanmalar.. o zaman bu kategoriden korktun diyorumm.. neyse itiraf etmedi ama korktuğuınu anladımm.. alıpta bir spagetti yapamıyor ayoll..tembelde tembel iştee.
rüyanda görsen inanma nevoş hanımNe dersin pinoli gaza gelip bize Tortellini yapar mı
kız bayatlamış kakao,kafamı bozma benim kızıl saçlarını yolarımharbimi yok canımm.. dağıtsa ,,dağıtsa gelinlik boncuklarını dağıtırr..