- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Sen allerji testi yaptır canımBenimde allerjim varyok diye biliyorum ama sanırım varmış,baksana hastalıklar sırayla gelip selam verip gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen allerji testi yaptır canımBenimde allerjim varyok diye biliyorum ama sanırım varmış,baksana hastalıklar sırayla gelip selam verip gidiyor.
evet yaptırayım nevoşum,sanırım polenlere karşı var,bugün balkon yıkadım,sapsarı su aktı resmen,hep polen.gözlerim şuan ekrana bulanık bakıyoSen allerji testi yaptır canımBenimde allerjim var
Canım bu mevsimde yeşil,çimen,hava,polen herşey çarpıyorİlaç alırsın düzelirevet yaptırayım nevoşum,sanırım polenlere karşı var,bugün balkon yıkadım,sapsarı su aktı resmen,hep polen.gözlerim şuan ekrana bulanık bakıyo
Bana mı?Sen allerji testi yaptır canımBenimde allerjim var
aaa çok geçmiş olsun sana da canım,zor ya gerçektenCanım bu mevsimde yeşil,çimen,hava,polen herşey çarpıyorİlaç alırsın düzelir
Benimde her yıl bu aylarda her yerim kabarır
Sana olur mu hiçBana mı?
Sağol canımaaa çok geçmiş olsun sana da canım,zor ya gerçekten
2 antibiyotik birde fısfıs gargaram var ama bademciğim için,du bakalım gözüm daha ne işler açacak başıma,şaka gibi ya bir haftadır hastayım,biri bitiyor diğeri başlıyor,eşimden de utanmaya başladım
Nevoşum kaymaklı ekmek kadayıfım.Kayısı reçelimSana olur mu hiç
Nevoşum kaymaklı ekmek kadayıfım.Kayısı reçelim
İyiyim canım sen nasılsınKeyfin yerindenevosssssss nasilsin bacim
seni gorupte keyfim yerine gelmez miiiiİyiyim canım sen nasılsınKeyfin yerinde
o alerji beni de bitiriyor tatlım ya. Yaz kış gece gündüz. Hart hart hart her yerim kaşınıyor kabarıyor.
Datlum
Teşekkür ederimseni gorupte keyfim yerine gelmez miiii
Çok geçmiş olsun canımBenim bu aylarda kaşıntı oluyor,diğer zamanlarda boğazda gıcık ve nefes almakta zorluk çekiyorumo alerji beni de bitiriyor tatlım ya. Yaz kış gece gündüz. Hart hart hart her yerim kaşınıyor kabarıyor.
iyi habibtemmmmm goz damlasi kullandik gecti cok sukur arabistan sicagi ve tozu yaramadiTeşekkür ederim
Senin çocuk hastaydı galibaNasıl iyi oldu mu
kadin cagirsaydin yamikimmm yaaaa neden kendini o kdar yordunkineÇok geçmiş olsun canımBenim bu aylarda kaşıntı oluyor,diğer zamanlarda boğazda gıcık ve nefes almakta zorluk çekiyorum
İyi çok şükürNerde yaşıyorsuniyi habibtemmmmm goz damlasi kullandik gecti cok sukur arabistan sicagi ve tozu yaramadi
Bende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmmo alerji beni de bitiriyor tatlım ya. Yaz kış gece gündüz. Hart hart hart her yerim kaşınıyor kabarıyor.
hatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldikİyi çok şükürNerde yaşıyorsun