- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
sen de mi brütüs??çok konuşma kakao tavuğunu keserim senin
rüyanda görsen inanma nevoş hanım
kız bayatlamış kakao,kafamı bozma benim kızıl saçlarını yolarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de mi brütüs??çok konuşma kakao tavuğunu keserim senin
tavuğunu keserimm o nee baaaa....??sen beni nerden bulcanda yolcannYalanmı ŞEFİM.nuriyeyi alkışladıkk saygı duyduk eee devamı nerdee.. bir nuriyeyle iş bitermi yavvv...senin sunumunu özlüyom napammm..çok konuşma kakao tavuğunu keserim senin
hele sen hiç konuşmaa pinoli hanımm bi amerikanmıdır, sezarmıdır, rusmudur yapamadın gittiii..sen de mi brütüs??
Selam kizlarrr kolay gelsinnn seflerimmmm
hem ben bayatlamış değilim daha tazecikim ayolll..çok konuşma kakao tavuğunu keserim senin
hele sen hiç konuşmaa pinoli hanımm bi amerikanmıdır, sezarmıdır, rusmudur yapamadın gittiii..
sen mi alkışladın? kızım bana oy bile vermedin,demek ki o kadar da beğenmedin. o zaman bana nerde tarifin deme hakkında yoktavuğunu keserimm o nee baaaa....??sen beni nerden bulcanda yolcannYalanmı ŞEFİM.nuriyeyi alkışladıkk saygı duyduk eee devamı nerdee.. bir nuriyeyle iş bitermi yavvv...senin sunumunu özlüyom napammm..
annaa kakoşun adı da mı Ayşasen mi alkışladın? kızım bana oy bile vermedin,demek ki o kadar da beğenmedin. o zaman bana nerde tarifin deme hakkında yok
ayşaaaa uğraşma benle ayşaa
ben bilmem beyim bilirannaa kakoşun adı da mı Ayşa
ben bilmem beyim bilir
Aşkolsunn oy vermemek başka beğenmemek başkaa.. napam sütlü tatlılara karşı koyamıyorumm dayanamadım browni cizkeke sen bu dünya yemeklerinden yap bir tane bak görecen ne kadar beğeniyorum... ama oy meselesine gelince bak söz veremem işteee. napamm kimle uğraşcam benn banane uğraşcam şu anda ŞEFİM sensinn..sen mi alkışladın? kızım bana oy bile vermedin,demek ki o kadar da beğenmedin. o zaman bana nerde tarifin deme hakkında yok
ayşaaaa uğraşma benle ayşaa
senmi birinci olacan pöhh1. olacağım diye kıskanıyorsun değil mi kakoş. Bir de Meksikan salatası var. Ben fit bir kızım salatadan başka bir şey yapamam
olabülüüüüBeyini tanımıyorum nasıl soracağım kız. O da tanıyor mu kakoşu
Aşkolsunn oy vermemek başka beğenmemek başkaa.. napam sütlü tatlılara karşı koyamıyorumm dayanamadım browni cizkeke sen bu dünya yemeklerinden yap bir tane bak görecen ne kadar beğeniyorum... ama oy meselesine gelince bak söz veremem işteee. napamm kimle uğraşcam benn banane uğraşcam şu anda ŞEFİM sensinn..
evettt ayşaa ne güzel bir isim değilmiiannaa kakoşun adı da mı Ayşa
bende benimBen bnim ya sen kimsin
hay senin o resimdeki tipine çakimm.. bir nuriyen var senin başka neyin varr.. sanki başka katılmıştaa ben 5 keredir katılıyorum bi sütlüye katıldınn..olabülüüüü
hangi yaptığımıza oy verdiniz de size yeni tarif yapaşım kakao hanım bana oy vermeyenlerin şefi değilim ben hıhhh tribimi de atarım