- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Valla ben de anlayamadim. Konu acildiginda asilan sapik polisti. Simdi ayy hadi hayirlisi kismet olmus.ahh bizim kızlarımız.. şimdi bu polis mi asılmış oluyor ? ben mi çok sertim kızlarda mı bir olay var? konu sahibi ayy ne cevap vereyim moduna girmiş bile.
Valla ben de anlayamadim. Konu acildiginda asilan sapik polisti. Simdi ayy hadi hayirlisi kismet olmus.
bırını sıkayet ıcın karakola gtmıstım ordakı ..........lar kufuru bıle yanlıs yazmıs bosver sıkayet etme dedıler bana
benı koruyacakları yerde kufur edenı suc ısleyenı koruyorlar haram zıkkım olsun aldıkları maas colugundan cocugundan cıksın boylelerının pıslıkler.
ne alaka ya çocuğundan ne çıkıyo ? ne bu nefret! eşim polis evet ve yaptığı olası yaptığı bir hatanın benim çocuğumdan çıkması ne alaka? o polis ne kadar yanlış davranmışsa (?) sen ondan kaç kat yanlış davrandığının farkında değilsin heralde. neyse dikkat et de bedduan senin başına dönmesin çoluğundan çocuğundan çıkmasın yazık!bırını sıkayet ıcın karakola gtmıstım ordakı ..........lar kufuru bıle yanlıs yazmıs bosver sıkayet etme dedıler bana
benı koruyacakları yerde kufur edenı suc ısleyenı koruyorlar haram zıkkım olsun aldıkları maas colugundan cocugundan cıksın boylelerının pıslıkler.
Benim anlamadigim da sune alaka ya çocuğundan ne çıkıyo ? ne bu nefret! eşim polis evet ve yaptığı olası yaptığı bir hatanın benim çocuğumdan çıkması ne alaka? o polis ne kadar yanlış davranmışsa (?) sen ondan kaç kat yanlış davrandığının farkında değilsin heralde. neyse dikkat et de bedduan senin başına dönmesin çoluğundan çocuğundan çıkmasın yazık!
sen neden bu kdr tepkı verıp kendıne cekıyorsun olayı esın polıs olabılır ndn kendıne algılıyorsun olayı ...yazdıklarına cvp vercek olursam evet bu nefret bende bı annenın babanın cocuguyum ve magdur durumda polıse sıgınıp yardım ıstıyorsam orada kendı dalgalarına bakıp eglence cıkaracakları yerde bıraz adam olup onuda gectım ınsan olup bnm ıslemlerımı yapacaklardı babam yasında adamlar onların kızı yokmu kardesı yokmu bır kadın hakarete ugrayıp sıgınmıssa kufuru bıle yanlıs yazmıs sen sıkayet etme bosver dıye caydırmaya mı calısmaları gerekıyordu ?ne alaka ya çocuğundan ne çıkıyo ? ne bu nefret! eşim polis evet ve yaptığı olası yaptığı bir hatanın benim çocuğumdan çıkması ne alaka? o polis ne kadar yanlış davranmışsa (?) sen ondan kaç kat yanlış davrandığının farkında değilsin heralde. neyse dikkat et de bedduan senin başına dönmesin çoluğundan çocuğundan çıkmasın yazık!
aaaa ama onun vergileriyle ödeniyor bizim maaşımız niye öyle diosunBenim anlamadigim da su
sanki 350 bin kişilik emniyet teşkilatı nin maaşını her ay kendi cebinden ödüyor ya bi de haram etmiş :)) ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur ..
resmen devlet e bi düşmanlığı var yani çok belli
Lorin 62 aynen sana yazıyorum
bak
senin sesin ancak buralarda sanal alemde devlete polise küfür ederek çıkabilir
bi karakola gidip oradakı polislere de desene bunları
savcılık vs uğraş dur sonra
ben senı muhattap olarak almıyorum cicim git ötede oynaBenim anlamadigim da su
sanki 350 bin kişilik emniyet teşkilatı nin maaşını her ay kendi cebinden ödüyor ya bi de haram etmiş :)) ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur ..
resmen devlet e bi düşmanlığı var yani çok belli
Lorin 62 aynen sana yazıyorum
bak
senin sesin ancak buralarda sanal alemde devlete polise küfür ederek çıkabilir
bi karakola gidip oradakı polislere de desene bunları
savcılık vs uğraş dur sonra
O zaman savcılığa gidip benim şikayetimi almıyorlar diyecektin nöbetçi savcıya .sen neden bu kdr tepkı verıp kendıne cekıyorsun olayı esın polıs olabılır ndn kendıne algılıyorsun olayı ...yazdıklarına cvp vercek olursam evet bu nefret bende bı annenın babanın cocuguyum ve magdur durumda polıse sıgınıp yardım ıstıyorsam orada kendı dalgalarına bakıp eglence cıkaracakları yerde bıraz adam olup onuda gectım ınsan olup bnm ıslemlerımı yapacaklardı babam yasında adamlar onların kızı yokmu kardesı yokmu bır kadın hakarete ugrayıp sıgınmıssa kufuru bıle yanlıs yazmıs sen sıkayet etme bosver dıye caydırmaya mı calısmaları gerekıyordu ?
evet colugundan cocugundan cıksın cunkı aldıkları parayı haketmıyorlar ...ettıgım beddua da benı ılgılendırır gerı doner yada donmez senı enterese eden bı durum degıl bu bılmem anlatabıldım mı ?
Aynen ya ne yapsan bu kafalar düzelmezaaaa ama onun vergileriyle ödeniyor bizim maaşımız niye öyle diosunezberledim bu tipleri bitmeyen bi kin nefret. herşeyi ben bilirim en kültürlü benim en çok ben okurum ben çok marjinalim kafası kısaca.. çok değişik bi kafa
Ben de seni almiyorum ki zaten sadeceben senı muhattap olarak almıyorum cicim git ötede oyna
senin meslek ne acaba çok merak ettim. eminim mesleğini yapan her bi nefer dürüstlük abidesidir hatası yanlışı hiç olmamıştır? ve sizin meslek çok hakediyodur aldığı maaşı son kuruşuna kadar! sen iki üç polisle sıkıntı yaşadın diye bütün polisler tü kaka oluyo, aldığı maaş haram oluyo, çoluğundan çocuğundan da çıkacağına emin oluyosun.. yok diyorum ya çok farklı bi kafa yaşıyosun netsen neden bu kdr tepkı verıp kendıne cekıyorsun olayı esın polıs olabılır ndn kendıne algılıyorsun olayı ...yazdıklarına cvp vercek olursam evet bu nefret bende bı annenın babanın cocuguyum ve magdur durumda polıse sıgınıp yardım ıstıyorsam orada kendı dalgalarına bakıp eglence cıkaracakları yerde bıraz adam olup onuda gectım ınsan olup bnm ıslemlerımı yapacaklardı babam yasında adamlar onların kızı yokmu kardesı yokmu bır kadın hakarete ugrayıp sıgınmıssa kufuru bıle yanlıs yazmıs sen sıkayet etme bosver dıye caydırmaya mı calısmaları gerekıyordu ?
evet colugundan cocugundan cıksın cunkı aldıkları parayı haketmıyorlar ...ettıgım beddua da benı ılgılendırır gerı doner yada donmez senı enterese eden bı durum degıl bu bılmem anlatabıldım mı ?