Dun polisin biriyle yasadigim olay

ahh bizim kızlarımız.. şimdi bu polis mi asılmış oluyor ? ben mi çok sertim kızlarda mı bir olay var? konu sahibi ayy ne cevap vereyim moduna girmiş bile.
Valla ben de anlayamadim. Konu acildiginda asilan sapik polisti. Simdi ayy hadi hayirlisi kismet olmus.

bırını sıkayet ıcın karakola gtmıstım ordakı ..........lar kufuru bıle yanlıs yazmıs bosver sıkayet etme dedıler bana
benı koruyacakları yerde kufur edenı suc ısleyenı koruyorlar haram zıkkım olsun aldıkları maas colugundan cocugundan cıksın boylelerının pıslıkler.

konu polisin biriyle yaşadığım olay diye açılmış. bizde terbiyesiz ne yapmış diye zaten ön yargılı olduğumuz polise içimizden saydırıyorduk ki art niyetlı sapık polis bi anda yakışıklı mı acabaya dönmüş. en baştaki bilgilendirme gayet doğal bende şikayetimde gecenin bi yarısı özel cepten bilgilendirme aldım ama whatsappa kaydedip kimmiş diye bakma ihtiyacı duymadım. ihbardan sonra bölgedeki ekipe cep no verilir. acaba ne yazsam diye heyecanla düşünecektiniz madem başlığa dikkat derim

yok bence hiç asılmalık bi durum yok biz de 155i arayarak şikayetçi olduğumuzda aradığımız cep numarasını aradılar bi cep tlfdan yeri sormak için , geldi uyardılar şikayetçi olduğumuz işyerini (gürültü yapıyolardı gece saat1 de müzik son sesti hala) sonrada tekrar arayıp "uyardık yeniden olursa bilgilendirin bizi" dediler. ve yarım saat sonra tekrar aradılar oldu mu tekrar bi rahatsızlık diye ve biz gerçekten çok bunalmıştık oranın gürültüsünden hiç de yanlış anlamadık valla..ama watsap dediğim dönemde yoktu :) devamında bişey yazdı mı peki? aradan baya zaman geçmiş. watsaptan yazması enterasan olmuş arayıp görüşme daha mantıklı olurmuş ama bence de art niyet yok

pardon da burada polise devlete küfür etme hakkını nereden buluyorsun sen.
sanki aldıkları maaşı sen veriyorsun da bi de haram etmişsin ya çok komik.
bu bir suçtur . Pislik dediğin polisler sayesinde acil deki kadını şikayet edbildin hatirlatayim

ne alaka ya çocuğundan ne çıkıyo ? ne bu nefret! eşim polis evet ve yaptığı olası yaptığı bir hatanın benim çocuğumdan çıkması ne alaka? o polis ne kadar yanlış davranmışsa (?) sen ondan kaç kat yanlış davrandığının farkında değilsin heralde. neyse dikkat et de bedduan senin başına dönmesin çoluğundan çocuğundan çıkmasın yazık!

Benim anlamadigim da su
sanki 350 bin kişilik emniyet teşkilatı nin maaşını her ay kendi cebinden ödüyor ya bi de haram etmiş :)) ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur ..
resmen devlet e bi düşmanlığı var yani çok belli
Lorin 62 aynen sana yazıyorum
bak
senin sesin ancak buralarda sanal alemde devlete polise küfür ederek çıkabilir
bi karakola gidip oradakı polislere de desene bunları
savcılık vs uğraş dur sonra

sen neden bu kdr tepkı verıp kendıne cekıyorsun olayı esın polıs olabılır ndn kendıne algılıyorsun olayı ...yazdıklarına cvp vercek olursam evet bu nefret bende bı annenın babanın cocuguyum ve magdur durumda polıse sıgınıp yardım ıstıyorsam orada kendı dalgalarına bakıp eglence cıkaracakları yerde bıraz adam olup onuda gectım ınsan olup bnm ıslemlerımı yapacaklardı babam yasında adamlar onların kızı yokmu kardesı yokmu bır kadın hakarete ugrayıp sıgınmıssa kufuru bıle yanlıs yazmıs sen sıkayet etme bosver dıye caydırmaya mı calısmaları gerekıyordu ?
evet colugundan cocugundan cıksın cunkı aldıkları parayı haketmıyorlar ...ettıgım beddua da benı ılgılendırır gerı doner yada donmez senı enterese eden bı durum degıl bu bılmem anlatabıldım mı ?

gayet normal diyen arkadaşlar, devletin memuru whatsapptan yazmaz. whatsapp kişisel bir mesajlaşma platformudur. hadi çok çok arar ihbarla ilgilenildiğine dair bilgi verir, ki bence şahsi cep telefonundan araması da mantıksız ama hadi olay mahallinden ayrılırken kendi cebinden aradı bilgi verdi diyelim. ama sonrasında whatsapptan devam ettirmek nedir allaşkına? polis eşi olan arkadaşlar niye kızıyor anlamıyorum. bu polis genç bekar biriyse kızımızı da beğenmişse niye olmasın ki? bakın dikkat ederseniz memur arkadaş yazmaya devam ediyor oysa araba gitti, ihbar konusu olan şikayet ortadan kalktı. bunun başka açıklaması yok yani :)

aaaa ama onun vergileriyle ödeniyor bizim maaşımız niye öyle diosun ezberledim bu tipleri bitmeyen bi kin nefret. herşeyi ben bilirim en kültürlü benim en çok ben okurum ben çok marjinalim kafası kısaca.. çok değişik bi kafa

ben senı muhattap olarak almıyorum cicim git ötede oyna

O zaman savcılığa gidip benim şikayetimi almıyorlar diyecektin nöbetçi savcıya .
Bak o zaman ne oluyordu.
Hakkına sahip çıkmayı bile bilmiyorsun
1 kişinin yaptığı yanlış 350 bin kişiye mal edilmez
sana da bahane olmus iste

Aynen ya ne yapsan bu kafalar düzelmez
bırakalım bildiği gibi yaşasın

ben senı muhattap olarak almıyorum cicim git ötede oyna
Ben de seni almiyorum ki zaten sadece
devlete yönelik olan nefret söylemini BIMER e bildiriyorum , SEN yine savcılıkla vs muhatap ol Ok...
Devlete polise buralarda küfür etmek saydirmak sandığın kadar kolay bir iş değil.
hadi kal sağlıcakla. .

senin meslek ne acaba çok merak ettim. eminim mesleğini yapan her bi nefer dürüstlük abidesidir hatası yanlışı hiç olmamıştır? ve sizin meslek çok hakediyodur aldığı maaşı son kuruşuna kadar! sen iki üç polisle sıkıntı yaşadın diye bütün polisler tü kaka oluyo, aldığı maaş haram oluyo, çoluğundan çocuğundan da çıkacağına emin oluyosun.. yok diyorum ya çok farklı bi kafa yaşıyosun net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…