Dun polisin biriyle yasadigim olay

bırını sıkayet ıcın karakola gtmıstım ordakı ..........lar kufuru bıle yanlıs yazmıs bosver sıkayet etme dedıler bana
benı koruyacakları yerde kufur edenı suc ısleyenı koruyorlar haram zıkkım olsun aldıkları maas colugundan cocugundan cıksın boylelerının pıslıkler.
töbe töbe bu nasıl bir uslupdur ya.

Benim anlamadigim da su
sanki 350 bin kişilik emniyet teşkilatı nin maaşını her ay kendi cebinden ödüyor ya bi de haram etmiş :)) ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur ..
resmen devlet e bi düşmanlığı var yani çok belli
Lorin 62 aynen sana yazıyorum
bak
senin sesin ancak buralarda sanal alemde devlete polise küfür ederek çıkabilir
bi karakola gidip oradakı polislere de desene bunları
savcılık vs uğraş dur sonra
bunlara polislerin bordrolarını göstermek lazım, brütle net arasındaki farkı, nekadar vergi kesildiğini gördükten sonra, benim vergimle maaş alıyolar demeyi bırakırlar belki!

Yaaa kizlar yorumlara bayildim :KK48: İcim bi kipir kipir oldu sayenizde. Bekardir heralde ya. Genc cunku benim 18im bitecek oda en fazla 22 23 gosteriyor genc yani.
Ayy ben hala cevap veremedim. Bu arada yakisikli yani cirkin degil :KK48:
Daha dun ne diyordun simdi gelmis icim kipir kipirlar falan filan. Senin icinde zaten konusmak varmis.. daha yasin 18..

Ben de seni almiyorum ki zaten sadece
devlete yönelik olan nefret söylemini BIMER e bildiriyorum , SEN yine savcılıkla vs muhatap ol Ok...
Devlete polise buralarda küfür etmek saydirmak sandığın kadar kolay bir iş değil.
hadi kal sağlıcakla. .
muhattap olmuyorsan alıntı yapma benden bu kdr basıt sen hep bıyerlere bısey bıldırıyosunda goremedık yanı ,
polıse hakaret eden yok genelleme yapanda yok bnmde cok samımı oldguım polıs arkadaslarım var bn gorevını kotuye kullanan aldıgı parayı haketmeyenler ıcın konustum senı alakadar eden bı durum yok yanı kımse kocişine laf etmedı senın :)

kontürü yoksa da whatsapptan yazmaz ekip arkadaşlarından rica eder onlar arar bence, ki eğer devletin verdiği hatsa herzaman kontür yada dakika bulunması gerekir hattında mantıken :KK66:

senin meslek ne acaba çok merak ettim. eminim mesleğini yapan her bi nefer dürüstlük abidesidir hatası yanlışı hiç olmamıştır? ve sizin meslek çok hakediyodur aldığı maaşı son kuruşuna kadar! sen iki üç polisle sıkıntı yaşadın diye bütün polisler tü kaka oluyo, aldığı maaş haram oluyo, çoluğundan çocuğundan da çıkacağına emin oluyosun.. yok diyorum ya çok farklı bi kafa yaşıyosun net
senın esın polıs oldgu ıcın hassas davranıyorsun ama senınle kavga etmıycem sen cok farklı kafadasın suan buna emın ol hassas davranıyorsun bn genelleme yapmadım bana kotu davranan ınsanlar hakkında konustuö farkındaysan sen hmn bnm esım kotuyse ndn cocugumdan cıksın dedın buda senın gorusun senın esıne laf eden olmadı ayrıca bnce bıdaha oku msjları ...
bnm ne ıs yaptgım senı yda kımseyı ılgılendırmez dort dortlugum de demedım zıra , bıraz mantık

bunlara polislerin bordrolarını göstermek lazım, brütle net arasındaki farkı, nekadar vergi kesildiğini gördükten sonra, benim vergimle maaş alıyolar demeyi bırakırlar belki!
benim vergimle maaşım alıyor ne demek ya saçmalamış.haaa diyelimki öyle başım sıkıştımı aklıma gelen ilk kişiler polisler oluyor.başka kim canını tehlikeye atacak benim için.benim vergimlemi aliyormuş helali hoş olsun.açıklama ypmayın lütfen şöyle lüzumsuzlara sinir oldum

O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar cok problem yasiyor musunuz dedi. Bende evet sik sik yasiyoruz dedim. En iyisini yapmissiniz polise haber vermekle kesinlikle birebir muhattap olmayin ickili oluyorlar genelde dedi :KK15:

yavrum bak daha çok küçüksün böyle şeylere bulaşma. polis seni keklik görüp konuşmaya çalışıyor sen de bu yaşın verdiği heyecanla birşeyler oluyor sanıyorsun etme gülüm dersine çalış.

pardon da burada polise devlete küfür etme hakkını nereden buluyorsun sen.
sanki aldıkları maaşı sen veriyorsun da bi de haram etmişsin ya çok komik.
bu bir suçtur . Pislik dediğin polisler sayesinde acil deki kadını şikayet edbildin hatirlatayim
bn polıse kufur etmedım ayrıca genelleme de yapmadım cnm sen bnce burada ınsanlara ettgın hakaretlere bı bak ondan sonra konusalım senle muhattap olmak ıstemıyorum bnden alıntı yapma gıt baskasına sar

senın esın polıs oldgu ıcın hassas davranıyorsun ama senınle kavga etmıycem sen cok farklı kafadasın suan buna emın ol hassas davranıyorsun bn genelleme yapmadım bana kotu davranan ınsanlar hakkında konustuö farkındaysan sen hmn bnm esım kotuyse ndn cocugumdan cıksın dedın buda senın gorusun senın esıne laf eden olmadı ayrıca bnce bıdaha oku msjları ...
bnm ne ıs yaptgım senı yda kımseyı ılgılendırmez dort dortlugum de demedım zıra , bıraz mantık

yazdığın mesaj rahatsız ediciydi lorin bunu kabul et benim eşim polis değil, eşin polis olmasıyla alakası yok yani ben de hassasım. nihayetinde devleti temsil eden bir meslek grubuna hakaret ediyorsun hoş değil. şikayet etme dedilerse boğazına yapışmadılar ya şikayetini geri çek diye arkasında durabilirsin şikayetinin polis kimseyi korumuyor.

benim vergimle maaşım alıyor ne demek ya saçmalamış.haaa diyelimki öyle başım sıkıştımı aklıma gelen ilk kişiler polisler oluyor.başka kim canını tehlikeye atacak benim için.benim vergimlemi aliyormuş helali hoş olsun.açıklama ypmayın lütfen şöyle lüzumsuzlara sinir oldum
bnm vergımle maas alıyorlar dıye bı kelıme yazmısmıyım?
bı bakın ıstersenız oyle konusalım ... bn kımseye maasını bnm vergımle alıyor yazmadım bılıp bılmeden saldırıyorsunuz hmn ?

yazdığın mesaj rahatsız ediciydi lorin bunu kabul et benim eşim polis değil, eşin polis olmasıyla alakası yok yani ben de hassasım. nihayetinde devleti teslim eden bir meslek grubuna hakaret ediyorsun hoş değil. şikayet etme dedilerse boğazına yapışmadılar ya şikayetini geri çek diye arkasında durabilirsin şikayetinin polis kimseyi korumuyor.
hakaret eden bır kelımem varmı canınız sıkılıyo bı msj gorunce saldırıya gecıyorsunuz hmn ?

lorin, neden şikayetinin arkasında durmadın bu kadar önemliyse senin için? silah zoruyla mı şikayet etmiceksin dediler. ben olsam benim için bu kadar önemli ise o polisi de şikayet ederdim gereğini yapmıyor diye

X