Dun polisin biriyle yasadigim olay

Ne yazsam bilemedim

Çok haklısınız, biz bir kişiyle başa çıkamıyoruz siz nasıl uğraşıyorsunuz hergün bunlarla de...

Bu arada cia isimli bir program var, telefonuna indir numarasını sorgulat adı çıkacak mı bakalım. Ona göre sosyal medyada arat. Evli falan çıkarsa baştan önlemi alalım.

Çok haklısınız, biz bir kişiyle başa çıkamıyoruz siz nasıl uğraşıyorsunuz hergün bunlarla de...

Bu arada cia isimli bir program var, telefonuna indir numarasını sorgulat adı çıkacak mı bakalım. Ona göre sosyal medyada arat. Evli falan çıkarsa baştan önlemi alalım.
Ay bu cok iyi oldu hemen indiriyim bakiyim cok tesekkur ederim. Bu arada ben yatayim artik yarin devam ederim gelismeleri yazmaya. Opuyorum :KK15:

Ooo Kılıç :KK9:
Ben de sana gelicem fikir sormaya ne yazayım diye:KK48:

Sakin ol sampiyon
Seninki üye oldu herhal :KK70:

Devlet ne zamandan beri vatandaşın numarasını kaydet şahsi mesaj at diyo?? Ne saçmalıyosunyz allah aşkına. Adam görevini yapmış araba gitmiş zaten ses kesilince gidildiğini anlıyo bu insan dimi aptal değil allaha şükür gayet aklı başında bi insan.

Kardeşim bas engeli sen.

O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar cok problem yasiyor musunuz dedi. Bende evet sik sik yasiyoruz dedim. En iyisini yapmissiniz polise haber vermekle kesinlikle birebir muhattap olmayin ickili oluyorlar genelde dedi :KK15:
Sen hiç yüz yüze gördün mü? Anam sendeki de heyecan yani resmi iyi heralde :KK70:

Cok hossun ya :) ama ben heyecanlandim ya insallah guzel seyler olur

Bir benzeri de benim başıma gelmişti. Tekerlekli sandelye de yaşlı ve konuşma engelli bir amca kaybolmuştu ve ben telden arayıp durumu polise bildirdim ve aradan yarım saat geçtik den sonra bayan bir polis beni cep telefonumdan arayıp durum hakkında bilği aldı. Polisler geldi mi yaşlı amca olay yerinden alındı mı diye.Bu arada aradıgı numarada cep telefonu numarasıydı yani 155 değildi :KK66: Bence sizin bu mevzuda da art niyet aramayın hemen derim:KK48:

Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?
polislere devlet tarafından verilen cep hatları da oluyor .Adam dışarıda vazifede mesela karakola mı gelip sizi arayacak .Gayet normal hemen senaryolar yazmayın .

Şimdi bizler rahatsız olduğumuz konuyu 155 e ihbar ediyoruz .Onlarda o muhitdeki görevlilere haber veriyorlar onlarda tam adres için sizi arıyorlar. Daha sonrada bilgilendirme yapılıyor.
Ama Watsap dan yazması biraz abes olmuso_O

Aynen öyle arayıp bilgilendirme yapıyorlar. Olay yerinde sabit telefonları olamayacağı için kendi özel telefonlarından arıyorlar. Lakin bu genç polisin de belli ki kontörü yok sizi çaldırıp kapatmış, sonra da bilgilendirme yapmak için whatsappınızın olduğunu görünce ordan yazmış. Niye asılsın size

hiç bi polisin asılmak için böyle bu yol kullanabileceğini, yani bunun sonundaki yaptırımı göze alabileceğini düşünmüyorum. (gerçekten emniyet böyle bi uygulama yapıyormu kesin bilgim yok) ama emin olmak için herhangi bi karakola gidip danışabilirsiniz, yada 155 i arayı danışabilirsiniz, bunlar yunusmuydu? çevikmi?

defalarca kere polisi aradım geldiklerini gördüm hiç böyle aramadılar, ama tabii son aramamın üzerinden çok zaman geçti yeni bir uygulama olabilir. böyle bir şey yapmak cesaret ister, şikayetiniz halinde başına neler geleceğini bildiğinden asılacağına asla ihtimal vermiyorum. sırf sesini duyduğu biri için neden mesleğini tehlikeye atsın bilgilendirmek istemiştir.

polislere devlet tarafından verilen cep hatları da oluyor .Adam dışarıda vazifede mesela karakola mı gelip sizi arayacak .Gayet normal hemen senaryolar yazmayın .

ahh bizim kızlarımız.. şimdi bu polis mi asılmış oluyor ? ben mi çok sertim kızlarda mı bir olay var? konu sahibi ayy ne cevap vereyim moduna girmiş bile. :KK49:

malesef bazıları görevlerini unuturyor.
ifadeye gittiğimde on dakika bile sürmeyecek ifade 3 saat 45dakika sürdü.

aslında rahatsız oluyorsanız bu durumdan burada konu acmak,ne cevap vereyim diye sormak yerine direk sikayet edebilirsiniz yada numarayı direk engellersiniz.cözümü bukadar basit yani gördüğünüz gibi dert olacak bir konu değil.

X