Dun polisin biriyle yasadigim olay

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?

Bir kaç defa böyle ufak meselelerden dolayı polise işim düştü. Özel hattan telefon değiş tokuşu yapıyorlar evet.

Tabiki de normal değil. İşini kullanarak asılmış. Sabit hattan arar zaten eğer polis geri dönse. Kişisel numarasından değil.

Bir kaç defa böyle ufak meselelerden dolayı polise işim düştü. Özel hattan telefon değiş tokuşu yapıyorlar evet.

Terbiyesizler ya gecenin bi vakti telefon calinca nasil korktum

Tabiki de normal değil. İşini kullanarak asılmış. Sabit hattan arar zaten eğer polis geri dönse. Kişisel numarasından değil.

Ben de oyle dusundum kisisel hattan aranmaz nolursa olsun

genç polis sizden etkilenmiş:) bir kere ben üst komşunun gürültüsü için aradığımda gelmediler bile

Cnm sikayet et hic normal bir durum degil..

Ben de bir ihbarda bulunmuştum kendi cebinden sonra aradı ,cok ilgilendi ,olay yerinde zaten hangi telden arıyacak ki..
Sonra hiç asılmadı gidiş o gidiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…