- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Ne yazsam bilemedim
Ay bu cok iyi oldu hemen indiriyim bakiyim cok tesekkur ederim. Bu arada ben yatayim artik yarin devam ederim gelismeleri yazmaya. OpuyorumÇok haklısınız, biz bir kişiyle başa çıkamıyoruz siz nasıl uğraşıyorsunuz hergün bunlarla de...
Bu arada cia isimli bir program var, telefonuna indir numarasını sorgulat adı çıkacak mı bakalım. Ona göre sosyal medyada arat. Evli falan çıkarsa baştan önlemi alalım.
Çok haklısınız, biz bir kişiyle başa çıkamıyoruz siz nasıl uğraşıyorsunuz hergün bunlarla de...
Bu arada cia isimli bir program var, telefonuna indir numarasını sorgulat adı çıkacak mı bakalım. Ona göre sosyal medyada arat. Evli falan çıkarsa baştan önlemi alalım.
Seninki üye oldu herhalSakin ol sampiyon
Sen hiç yüz yüze gördün mü? Anam sendeki de heyecan yani resmi iyi heraldeO bolgede cok oluyor mu boyle olaylar cok problem yasiyor musunuz dedi. Bende evet sik sik yasiyoruz dedim. En iyisini yapmissiniz polise haber vermekle kesinlikle birebir muhattap olmayin ickili oluyorlar genelde dedi
Cok hossun ya :) ama ben heyecanlandim ya insallah guzel seyler olurÇok haklısınız, biz bir kişiyle başa çıkamıyoruz siz nasıl uğraşıyorsunuz hergün bunlarla de...
polislere devlet tarafından verilen cep hatları da oluyor .Adam dışarıda vazifede mesela karakola mı gelip sizi arayacak .Gayet normal hemen senaryolar yazmayın .Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?
Şimdi bizler rahatsız olduğumuz konuyu 155 e ihbar ediyoruz .Onlarda o muhitdeki görevlilere haber veriyorlar onlarda tam adres için sizi arıyorlar. Daha sonrada bilgilendirme yapılıyor.
Ama Watsap dan yazması biraz abes olmus
Klasik Türk kadını yaklaşımı .Yazılanlara inanamıyorum, asılmış, yazmış, şikayet et vs
Kızlar ne diyorsunuz ya
Tebrik ederimBurda asilan polis degil sensin.. Ne yaziym ne yaziym diye heycanlana.birak her mesj atana cvp verme.
O polis dicekki
Kiza bisey yazdm hemen yazdi demkki varms bisiler der.
Polisleein icindeyim genc polis mantigi..
Esimde polis bunarada
polislere devlet tarafından verilen cep hatları da oluyor .Adam dışarıda vazifede mesela karakola mı gelip sizi arayacak .Gayet normal hemen senaryolar yazmayın .