Dun polisin biriyle yasadigim olay

Şimdiye kadar 2 kere polisi aradım. Hepsi birbirinden bağımsız konulardı.
Üçüncü seferde cepten arandım. Bana da çok tuhaf gelmişti. Karakola bilgi almak ve ifadeye çağırmak için arandım.

Benim cep telime de kendi sistemlerinden ulaştılar çünkü şikayet gibi bir durum olmamıştı.

Bu ne ya siz insanları pek bir saf sanıyorsunuz herhalde canım benim amcam polis bu işleri bilirim yani. Öncelikke ihbat için 155 araduğınızda adres sisteme kaydedilir o civarda devriye olan polise ihbar adresle bildirilir ama asla o polislere ihbarı yapanın cep numarası verilmez nedenveriksin zaten kişisel değil kamu olayu bu ihbarı yapan önemli değil o yüzdeb polis sizi direkt arayamaz kaldı ki hadi aradı watsappa ekleyen o değil sizsiniz neden eklediniz ne alaka kim beni arayan diye bu merak niye bir de size cevap atıyor filan bi gidin işinize ya saçma sapan konulat açmayın bi akılllı sizsiniz çünkü
Bende konunun fake olduğuna inanıyorum çünkü bu yoruma aynen katılıyorum sistem böyle işler. Ayrıca hadi diyelim adamda numaraniz var, size neden bir anda asilmaya karar versin? Öncelikle görüp begenmesi lazim. Sahil dediğinize göre tatil beldelerinden birinde oturuyorsunuz oyle bir sehirde kimse bir kizin sesinden etkilenip meslegini tehlikeye atacak kadar (hem de ciddi bi tehlike) aç değil. Gorse begense hadi neyse diyeceğim, ama bu dediginiz imkansiz. Kusura bakmayin bence kesinlikle UYDURDUNUZ

Bende konunun fake olduğuna inanıyorum çünkü bu yoruma aynen katılıyorum sistem böyle işler. Ayrıca hadi diyelim adamda numaraniz var, size neden bir anda asilmaya karar versin? Öncelikle görüp begenmesi lazim. Sahil dediğinize göre tatil beldelerinden birinde oturuyorsunuz oyle bir sehirde kimse bir kizin sesinden etkilenip meslegini tehlikeye atacak kadar (hem de ciddi bi tehlike) aç değil. Gorse begense hadi neyse diyeceğim, ama bu dediginiz imkansiz. Kusura bakmayin bence kesinlikle UYDURDUNUZ

daha iki üç gün önce, "ne yazsam" diye heyecanlanan birinin şimdi "merhaba yazdı, cevap vermedim." diye açıklama yapması bile konuyu uydurduğunun kanıtı bence, katılıyorum size. kendi hikayesinden sıkıldı herhalde.

Ne kadar uzatmış ne ve kadar üstüne gitmişsiniz kızın yeter ama ya, garibim herkese cevap veriyor boşver bacım salla.
Ben evime hırsız girdi diye çağırdığım beni rahatsız eden polisten sonra inanırım.

Ne kadar uzatmış ne ve kadar üstüne gitmişsiniz kızın yeter ama ya, garibim herkese cevap veriyor boşver bacım salla.
Ben evime hırsız girdi diye çağırdığım beni rahatsız eden polisten sonra inanırım.
Tamam burda çokça fake konu var kabul ediyorum bunu ama bu konunun neresine fake diyorlar gerçekten inanamadım. Kimseyi de inandırmak zorunda değilim. Yardımcı olmaya çalışan oldu konuşan merak eden oldu bu kadarı yeter. Olayın heyecanı fln kalmadı zaten. Size de teşekkür ederim yorumunuz için

X