- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Demiyorlardir herhalde boyle dusunmeyin lutfen bizim yaslar kucuk :)) hem esinize guveniniz varsa hic takmayin boyle seylei aklinizda suphe uyandirmak istemem
Ayy ciddi misin?? O benimde aklima geldi o zaman bu cocuk her bayan ihbarda aynisini mi yapiyodur yani di mi neden bana denk gelsinWhatsapptan yazması için telefonunu kaydetmesi gerekiyo. Hiç masum değil. Böyle bi vaka biliyorum sonu sevgililiğe varmıştı ben sana söyleyeyim demeğer oğlan önüne gelene böyleymiş kızın canına tak etti de ayrıldılar. Telefondaki numaraların açıklamaları hep meslekle alakalı nedense. Ne yardımsever polislik mevzu varmış, bişey sormuş falan filan. Kız her gün başka bi kavga haberiyle geliyodu. Kimisi işini böyle kötüye kullanıyo. Haber vermek olsaydı amaç numaranı kaydetmezdi. Ne ayıp. Aracı uzaklaştırsın yeter söylemesine gerek kalmıyo zaten. Engelle bilsin terbiyeizlik olarak gördüğünü.
İlk basta cok sinir olmustum ama daha sonradan foruma yazinca biraz yumusadim sanki :))evli mevli cakalin teki degildir umarim.
bir bana mi romantik geldi bu durum yaaa.
dikkatli olun yinede
Sakin ol sampiyonyanlış bilgi veriyorsunuz böyle bir bilgilendirme var asılma gibi bir durum da yok
hayır hanımefendi böyle bir uygulama var bazısı kullanmıyor bazısı yoğun bir şekilde kullanıyor sizinle alakalı bir durum değilAyy ciddi misin?? O benimde aklima geldi o zaman bu cocuk her bayan ihbarda aynisini mi yapiyodur yani di mi neden bana denk gelsin
İlk basta cok sinir olmustum ama daha sonradan foruma yazinca biraz yumusadim sanki :))
sakin ol derken :sSakin ol sampiyon
Bir daha mesaj atti ama bizde niyeti ondan sonra degistirdik. Zaten ortada bisey yok bi yakininiz polis heraldehayır hanımefendi böyle bir uygulama var bazısı kullanmıyor bazısı yoğun bir şekilde kullanıyor sizinle alakalı bir durum değil
sakin ol derken :s
Whatsappa girmedi henuz aynen oyle ortada bir sey yokŞu anda neden böyle kuruntu yapıyorsunuz anlamıyorum.Whatsappten yazması tuhaf ama ikinci bilgilendirme mesajından sonra siz yazınca cevap vermemiş adam yani,yok bana asıldı mı,yok sana yazıyor falan.Yok asılırsa polise şikayet ederim.Bir durun,fol yok yumurta yok yahu
Whatsappa girmedi henuz aynen oyle ortada bir sey yok
Bende duymadim daha once hicBenim esimde polis ama hic bu uygulamayi kullnmiyorlarmis esime sordum hangi biriyle ugrasicaz dedi bende ilk defa duydum sahsen boyle bir uygulamayi.
Dur bakalım ne cevap gelecekBende duymadim daha once hic
O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar cok problem yasiyor musunuz dedi. Bende evet sik sik yasiyoruz dedim. En iyisini yapmissiniz polise haber vermekle kesinlikle birebir muhattap olmayin ickili oluyorlar genelde dediDur bakalım ne cevap gelecek
O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar cok problem yasiyor musunuz dedi. Bende evet sik sik yasiyoruz dedim. En iyisini yapmissiniz polise haber vermekle kesinlikle birebir muhattap olmayin ickili oluyorlar genelde dedi
Ne yazsam bilemedimHahahahahaha tam tahmin ettiğim gibi gelişiyor olay
Bakalım neler olacak...