Dun polisin biriyle yasadigim olay

Whatsapptan yazması için telefonunu kaydetmesi gerekiyo. Hiç masum değil. Böyle bi vaka biliyorum sonu sevgililiğe varmıştı ben sana söyleyeyim de meğer oğlan önüne gelene böyleymiş kızın canına tak etti de ayrıldılar. Telefondaki numaraların açıklamaları hep meslekle alakalı nedense. Ne yardımsever polislik mevzu varmış, bişey sormuş falan filan. Kız her gün başka bi kavga haberiyle geliyodu. Kimisi işini böyle kötüye kullanıyo. Haber vermek olsaydı amaç numaranı kaydetmezdi. Ne ayıp. Aracı uzaklaştırsın yeter söylemesine gerek kalmıyo zaten. Engelle bilsin terbiyeizlik olarak gördüğünü.

Demiyorlardir herhalde boyle dusunmeyin lutfen bizim yaslar kucuk :)) hem esinize guveniniz varsa hic takmayin boyle seylei aklinizda suphe uyandirmak istemem

evli mevli cakalin teki degildir umarim.
bir bana mi romantik geldi bu durum yaaa.
dikkatli olun yinede

Ayy ciddi misin?? O benimde aklima geldi o zaman bu cocuk her bayan ihbarda aynisini mi yapiyodur yani di mi neden bana denk gelsin

evli mevli cakalin teki degildir umarim.
bir bana mi romantik geldi bu durum yaaa.
dikkatli olun yinede
İlk basta cok sinir olmustum ama daha sonradan foruma yazinca biraz yumusadim sanki :))

Ayy ciddi misin?? O benimde aklima geldi o zaman bu cocuk her bayan ihbarda aynisini mi yapiyodur yani di mi neden bana denk gelsin

İlk basta cok sinir olmustum ama daha sonradan foruma yazinca biraz yumusadim sanki :))
hayır hanımefendi böyle bir uygulama var bazısı kullanmıyor bazısı yoğun bir şekilde kullanıyor sizinle alakalı bir durum değil
Sakin ol sampiyon
sakin ol derken :s

Şu anda neden böyle kuruntu yapıyorsunuz anlamıyorum.Whatsappten yazması tuhaf ama ikinci bilgilendirme mesajından sonra siz yazınca cevap vermemiş adam yani,yok bana asıldı mı,yok sana yazıyor falan.Yok asılırsa polise şikayet ederim.Bir durun,fol yok yumurta yok yahu

Whatsappa girmedi henuz aynen oyle ortada bir sey yok

Benim esimde polis ama hic bu uygulamayi kullnmiyorlarmis esime sordum hangi biriyle ugrasicaz dedi bende ilk defa duydum sahsen boyle bir uygulamayi.

Bende işim geregi polislerle iciceyim.birgun telefonum caldi actim mergaba gece hanim ben.polis ahmet su konuda bilgi almak istiyorum.dedi bende ogrenip geri donus yaparim dedim.dk yoktu normal.msj attim oda msj ile tesekkur etti bi kibar ki sormayin merak ettim kim diye ismimi nereden biliyor hem.hemen whatsapp tan baktim resim yok arkadasa soyledim.dahili hattim olmasina ragmen cepten polis ahmet diye biri aradi hem numarami ismimi nereden bilyorki dedim oda gece benim tanidigim bi ahmet abi var evli cocuklari var dedi :) yanibazen heyacanlanip yanlis alayabiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…