Dun polisin biriyle yasadigim olay

Benim kaydetme sebebim sahisa ait bi numara mi diye bakmak istedim o yuzden.

Senin ihbarda bulunduğunu gece gece kim bilecek ki bu kadar şüpheci olma bence :KK49:
Tekrar mesaj yazmasının iki sebebi var. 1- Gerçekten art niyetli, 2-yanlış anladığını düşünüp, başı belaya girmesin diye düzeltme yapmak istedi. Gerçekten merak ediyorsanız şunu yazın "Emniyet teşkilatının aldığı ihbarları bu kadar yakınen takip ettiğini bilmiyordum. Gerçekten güzel çalışıyorsunuz" de bakalım ne diyecek En Büyük TÜRKİYE

Benim kaydetme sebebim sahisa ait bi numara mi diye bakmak istedim o yuzden.
Canım polisler kendi ceplerinden arıyorlar bende yaşadım böle bişey ama whatsap dan yazan polis hiç olmadı :KK66: Seninki genç ya senin kafada sesini duydu oda ekledi seni bakdı lolita gibi kız hop mesaj attı :-)Hadi kolay gelsin:KK68:

Senin ihbarda bulunduğunu gece gece kim bilecek ki bu kadar şüpheci olma bence :KK49:
Tekrar mesaj yazmasının iki sebebi var. 1- Gerçekten art niyetli, 2-yanlış anladığını düşünüp, başı belaya girmesin diye düzeltme yapmak istedi. Gerçekten merak ediyorsanız şunu yazın "Emniyet teşkilatının aldığı ihbarları bu kadar yakınen takip ettiğini bilmiyordum. Gerçekten güzel çalışıyorsunuz" de bakalım ne diyecek En Büyük TÜRKİYE
Tabiki kimse bilemez. Ben polis oldugunu anladim ama polisin kendi sahsi telefonumu diye merak ettim tesekkur ederim iyi calismalar memur bey yazdim bile

Ay benim eşim de polis, mahkemesi olanları, müştekileri vs. zaman zaman kendi telefonundan arıyor acaba ona da asılıyor diyorlar mıdır??? Demiyorlardır inş ya....

Demiyorlardir herhalde boyle dusunmeyin lutfen bizim yaslar kucuk :)) hem esinize guveniniz varsa hic takmayin boyle seylei aklinizda suphe uyandirmak istemem

X