- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
- Konu Sahibi elifelif1404
Egm de yeni hizmet mi whatsapptan bilgilendirme yazsam ??
o whatsaptan yazdı dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egm de yeni hizmet mi whatsapptan bilgilendirme yazsam ??
Evet canimo whatsaptan yazdı dimi
Zaten whatsappa da sen kaydetmişsin,bence forumun gazına gelme.Belki evli adam.Tamam whatsappdan mesaj atması uygunsux ama flört hissi uyandıracak bir şey göremedim ben.
o whatsaptan yazdı dimi
Evet canim
Benim kaydetme sebebim sahisa ait bi numara mi diye bakmak istedim o yuzden.
Canım polisler kendi ceplerinden arıyorlar bende yaşadım böle bişey ama whatsap dan yazan polis hiç olmadı Seninki genç ya senin kafada sesini duydu oda ekledi seni bakdı lolita gibi kız hop mesaj attı Hadi kolay gelsinBenim kaydetme sebebim sahisa ait bi numara mi diye bakmak istedim o yuzden.
Tabiki kimse bilemez. Ben polis oldugunu anladim ama polisin kendi sahsi telefonumu diye merak ettim tesekkur ederim iyi calismalar memur bey yazdim bileSenin ihbarda bulunduğunu gece gece kim bilecek ki bu kadar şüpheci olma bence
Tekrar mesaj yazmasının iki sebebi var. 1- Gerçekten art niyetli, 2-yanlış anladığını düşünüp, başı belaya girmesin diye düzeltme yapmak istedi. Gerçekten merak ediyorsanız şunu yazın "Emniyet teşkilatının aldığı ihbarları bu kadar yakınen takip ettiğini bilmiyordum. Gerçekten güzel çalışıyorsunuz" de bakalım ne diyecek
Tesekkur ederim:)Canım polisler kendi ceplerinden arıyorlar bende yaşadım böle bişey ama whatsap dan yazan polis hiç olmadı Seninki genç ya senin kafada sesini duydu oda ekledi seni bakdı lolita gibi kız hop mesaj attı Hadi kolay gelsin
Canım polisler kendi ceplerinden arıyorlar bende yaşadım böle bişey ama whatsap dan yazan polis hiç olmadı Seninki genç ya senin kafada sesini duydu oda ekledi seni bakdı lolita gibi kız hop mesaj attı Hadi kolay gelsin
Napcan anam bunlar genç benim kafa böle çalışmıyor oldum 30Kocadınmmm ofofofKız nerde terliklerBak hele kafa nelere çalışıyo
Napcan anam bunlar genç benim kafa böle çalışmıyor oldum 30Kocadınmmm ofofofKız nerde terlikler
Napcan anam bunlar genç benim kafa böle çalışmıyor oldum 30Kocadınmmm ofofofKız nerde terlikler
İşde buna inanırımİlla terlik diyosun yani
Yok.. Köpek yidi
Karizma yikiliyoayyy superman gibi kurtarmis birde havasini atmis.
Ay benim eşim de polis, mahkemesi olanları, müştekileri vs. zaman zaman kendi telefonundan arıyor acaba ona da asılıyor diyorlar mıdır??? Demiyorlardır inş ya....