Dun polisin biriyle yasadigim olay

Sanirim.herkes anasindan 30 yasinda dogdu ve hic ergen olmadi.resitlik yasi kanunda bile 18.17 sinde millet evleniyor.sizene canim.yasindan.kiz anlatti be.burada heyecenlandim .ne guzel dugular iste
Aynen oyle yahu. 15 yasindayim yazmadim ki ben buraya bir ay sonra 19uma giriyorum dedim. Ne var yani bunda. Ben 30 yasina gelipte esimle boyle tanistim falan diye anlatsam ayy ne romantik diyecek ama iste

verilenler var ama özel durumları vardır belki bilemiyorum tabi .
Ben de kamu kuruluşundayım .Avukatları bilirkişileri hep kendi telefonumuzdan aramak zorundayız maalesef.

Neden bu kadar uzadı bu konu ki..
Polis de insan .Üstelik gözleri cok dışarıda bir coğunun.devlet memuru diye iş başında diye yapmayacağı anlamına gelmez.
Zaten bişey yapmamış durumla ilgli watuptan msj atmış bilgi vermiş.bu.
Asılma hiç görmesek inanacağız..

pardon da niye size dert oldu?

Normal bence. Çünkü biz de karşı apartmandan bir eve hırsız girdiğini gördük ve 155i aradık. Gece 1 falan. Ekip buraya gelince eşimin cebini aradı sorular sordu. Kaç yaşlarında hırsız, hangi blok hangi ev...vs. .sonra bi 20 dakika sonra tekrar arayıp, bir kişi yakaladık konuyla ilgilencez dediler...bence bu işler böyle yürüyor

Ya adam whatsappdan yazmak için kızın numarasını kaydetmek zorunda. Mesaj atmamış whatsappdan yazmış. Ailemde emniyetten insanlar var, 10 yıllık kankam var 8 yıllık polis. Ona sordum cevap verse o adam kıza yazılırdı dedi. Bugüne bugün bir kişiye mesaj atmadım dedi. aramış olsalar neyde dedi. Herhalde kız cevap vermedikçe taciz edecek değil. Ya ben evime hırsız girdi polisi çağırdım adam rahatsız etti beni. mesaj üstüne mesaj attı, sonra başına gelenler pek hoş olmadı onun için ama, haketti. Neyse var böyle tipler. Bu konu neden uzadı böyle anlamadım?

'Tamam sensin' ne demek oluyor? Mantıklı bir anlam çıkaramadım da

daha once polise yapmıs oldugumuz sıkayet uzerıne, olay yerıne gelecek polis gorevlısı tam adres detayı ve olayla ilgili detay bılgıyı almak ıcın benım sıkayette bulundugum numaradan (cep telefonu) arayarak bılgı aldılar.Daha sonra bulundugum konuma/ adrese geldıler.Sonra arastırmalarını yapıp durumla ılgılı detay bılgı aktardılar. Ne yapabılecegım ıle ılgılı, Nasıl sonuclandıgıyla ılgılı.. bıze muhakkak gerı donus yaptılar. Belkı sızı evınıze gelerek bılgı vermek yerıne bunu secmıs olabılırler..

hesaplamayı bilmiyorsun küçüğüm ben ne yapayım :) komik olan ben değilim sensin. yaşına veriyorum bu tavırlarını.
Ya Allah aşkına nerden geliyo bu özgüven 40 50 yaşında mısın? Profilimdeki yıldan mı hesapladın :)) Tebrikler o halde sana. Burda niye kendimi bir yaş büyük göstermeye çalışıyım bir yaş sonuçta. Ama teşekkür ederim senden sonra düzelttim profilimdeki hatayı. Küçüğüm falan he baya iyiymiş ya

Ablaağğ ablacıığıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…