- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi elifelif1404
pardon?Tamam sensin
Aynen oyle yahu. 15 yasindayim yazmadim ki ben buraya bir ay sonra 19uma giriyorum dedim. Ne var yani bunda. Ben 30 yasina gelipte esimle boyle tanistim falan diye anlatsam ayy ne romantik diyecek ama isteSanirim.herkes anasindan 30 yasinda dogdu ve hic ergen olmadi.resitlik yasi kanunda bile 18.17 sinde millet evleniyor.sizene canim.yasindan.kiz anlatti be.burada heyecenlandim .ne guzel dugular iste
verilenler var ama özel durumları vardır belki bilemiyorum tabi .Öyle hat hut vermiyorlar ya da verseler de her birime vermiyorlardır yani bn duymadım...eşim neredeyse 10 yıllık polis bir sürü farklı birimde çalıştı asayiş, karakol ekip kayıp şahıslar vs....hiç görmemiş öyle bir şey.
çoğu aramayı kendi ceplerinden yapıyorlar tabii kısa görüşmeler ve polis hattı bir sürü bedavası olduğu için sorun olmuyor
Ben de kızıyorum bu duruma el aleme numaran gözüküyor iti var kopuğu var ne münasebet diye ama dışarda olduğumuzda yapacak bir şey yok bir sürü kişiyi aramak zorunda kalabiliyoruz diyor...
Takilma bosver.ama.sakin msj atma.srnAynen oyle yahu. 15 yasindayim yazmadim ki ben buraya bir ay sonra 19uma giriyorum dedim. Ne var yani bunda. Ben 30 yasina gelipte esimle boyle tanistim falan diye anlatsam ayy ne romantik diyecek ama iste
Yok o mesaj atmadikca atmam zatenTakilma bosver.ama.sakin msj atma.srn
o atarsada atma bacım. git şikayet et ozamanYok o mesaj atmadikca atmam zaten
pardon da niye size dert oldu?"pek sevgili ablalarım" mı diyecekti?
"arkadaslar" dese o da olmaz, cumlenizin sonunda zaten bunu yanlıslamıssınız.
konu sahibinin önce askıntı oldu, sonra da mesajlasıyoruz tavrını dogru bulmuyorum
ancak size gore yaşı 30 olsa bunu yapmaya hakkı var, 18 olunca sevgili edinemez mi? yoksa "hanım" kelimesini mi kullanamaz?
hitabında şahsen bir sorun gormuyorum,
hatta "hanımefendilige " davet olarak cok daha anlamlı bence.
Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?
işte bende onu sordum ama oralı olmadı konu sahibi :))'Tamam sensin' ne demek oluyor? Mantıklı bir anlam çıkaramadım da
Aynen oyle yahu. 15 yasindayim yazmadim ki ben buraya bir ay sonra 19uma giriyorum dedim. Ne var yani bunda. Ben 30 yasina gelipte esimle boyle tanistim falan diye anlatsam ayy ne romantik diyecek ama iste
Pardon19una değil 18ine gireceksin canım 1997 doğumlusun.
Pardon
Kaç yaşında olduğumu senden mi öğrenicem
Ay çok komiksin hakikaten ya
Ya Allah aşkına nerden geliyo bu özgüven 40 50 yaşında mısın? Profilimdeki yıldan mı hesapladın :)) Tebrikler o halde sana. Burda niye kendimi bir yaş büyük göstermeye çalışıyım bir yaş sonuçta. Ama teşekkür ederim senden sonra düzelttim profilimdeki hatayı. Küçüğüm falan he baya iyiymiş yahesaplamayı bilmiyorsun küçüğüm ben ne yapayım :) komik olan ben değilim sensin. yaşına veriyorum bu tavırlarını.
Allah Allah rahatsız değilmiydin sen bu durumdan?Yok o mesaj atmadikca atmam zaten