Dun polisin biriyle yasadigim olay

Ben ilk ve son polisle muhatap olduğumda ( saftrik bir öğrenciyken ünide) bana geri dönüş yaptığında evli bir komserden inanılmaz teklifler aldım. diyeceğim sende benim gibi bir sapığa denk gelmişsin canım. Rabbim böyle görevini başka bir yeri içşn kullanaları islah etsin...

Aşık olunası bir sözmüş:)) ama yanlış zaman ve yanlış mekanda gelmiş:)))

İş arkadaşım anarşist eyleme katılmaktan 7 gün nezarethanede kalmış,anılarını anlattı da bana çırılçıplak soyulup Xrayden geçmeler,on çıplak suçlunun üstüne tazyikli hortumla soğuk su tutmalar,dayak fasılları (gerçi yalan olmasın sadece erkeklere vurmuşlar)...filmlerde görüp abartı dediğimiz ne varsa başlarına gelmiş nezarette. üstelik bu olaylar olduğunda yaşı 18den küçükmüş.
Yani ne bileyim,karakolun içi öyle bir yer demek ki,çıplak adamlar ,psikolojik ve fiziksel şiddet falan...
haliyle bozuluyor polislerin psikolojileri demek ki.

hahahah gulmekten olursun bence

arkadaşınız uydurmuş.sizde yemişsiniz.saçmalık

Bu ne ya siz insanları pek bir saf sanıyorsunuz herhalde canım benim amcam polis bu işleri bilirim yani. Öncelikke ihbat için 155 araduğınızda adres sisteme kaydedilir o civarda devriye olan polise ihbar adresle bildirilir ama asla o polislere ihbarı yapanın cep numarası verilmez nedenveriksin zaten kişisel değil kamu olayu bu ihbarı yapan önemli değil o yüzdeb polis sizi direkt arayamaz kaldı ki hadi aradı watsappa ekleyen o değil sizsiniz neden eklediniz ne alaka kim beni arayan diye bu merak niye bir de size cevap atıyor filan bi gidin işinize ya saçma sapan konulat açmayın bi akılllı sizsiniz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…