- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Aşık olunası bir sözmüş:)) ama yanlış zaman ve yanlış mekanda gelmiş:)))Ben ev arkadaşlarımdan şikayetçi olmuştum ,ifadede cinsiyeti sorulunca "cadı" demiştim ,gülelim de gerginlik biraz azalsın diye.
ertesi gün genç polis memuru beni aradı kızların ifadelerini de aldıklarını ,onların da benden şikayetçi olduğunu ama oradaki polislerin beni tanıdığı için inanmadığını falan söyledi. Ben de kibar konuştum,zaten stresli zamanlarımda karakoldakilerin benden taraf olmaları işime gelir diye.
Telefonu kapattım bir mesaj " sizin gibi bir prensesi üzebildikleri için zaten cadı olmaları gerekir"
yani ne dersin,ölür müsüüün öldürür müsün :)
bende bir bakayım ne oluyor dedim 35n sayfaBu konu neden bu kadar uzadı merak ediyorum.
bende bir bakayım ne oluyor dedim 35n sayfa
Fake konular her zaman dikkat çekerBu konu neden bu kadar uzadı merak ediyorum.
Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Ortada yalan olan bir şey yok. Şu ön yargılarınızı bir atın artık. Bu da yeni moda oldu.Fake konular her zaman dikkat çeker
hahahah gulmekten olursun benceBen ev arkadaşlarımdan şikayetçi olmuştum ,ifadede cinsiyeti sorulunca "cadı" demiştim ,gülelim de gerginlik biraz azalsın diye.
ertesi gün genç polis memuru beni aradı kızların ifadelerini de aldıklarını ,onların da benden şikayetçi olduğunu ama oradaki polislerin beni tanıdığı için inanmadığını falan söyledi. Ben de kibar konuştum,zaten stresli zamanlarımda karakoldakilerin benden taraf olmaları işime gelir diye.
Telefonu kapattım bir mesaj " sizin gibi bir prensesi üzebildikleri için zaten cadı olmaları gerekir"
yani ne dersin,ölür müsüüün öldürür müsün :)
İş arkadaşım anarşist eyleme katılmaktan 7 gün nezarethanede kalmış,anılarını anlattı da bana çırılçıplak soyulup Xrayden geçmeler,on çıplak suçlunun üstüne tazyikli hortumla soğuk su tutmalar,dayak fasılları (gerçi yalan olmasın sadece erkeklere vurmuşlar)...filmlerde görüp abartı dediğimiz ne varsa başlarına gelmiş nezarette. üstelik bu olaylar olduğunda yaşı 18den küçükmüş.
Yani ne bileyim,karakolun içi öyle bir yer demek ki,çıplak adamlar ,psikolojik ve fiziksel şiddet falan...
haliyle bozuluyor polislerin psikolojileri demek ki.
Sen yaz canim. Inanmayan okumasin yorum yapmasin. Sanki zorla okutuyolarBilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Ortada yalan olan bir şey yok. Şu ön yargılarınızı bir atın artık. Bu da yeni moda oldu.
Yok o mesaj atmadikca atmam zaten
Bende merak ettim şimdi.Son durumlar nedir
Ee varmı bi gelişme? Yazdı mı daha?
Son durumlar nedir