Dun polisin biriyle yasadigim olay

bence adam görev icin aradı cepten sen kaydedip baktın whatsapı var mı diye.hatta bence whatsaptan da sen yazdın.eminim bundan, aman sıkı yapıs kafalarsın belki.ayrıca rahatsız oldum basıma gelen vs diye konu acıp vaktimizi calmaya hakkın yok cünkü rahatsz falan değil mutlusun gayet durumdan içim kıpır kıpır,yakısıklı,tekrar mesaj atarsa yazarım diyorsun.e demek sana göre dert değil bu durum gayet hosnutsun.bdv ye niye konu acıyorsun?

pardon da niye size dert oldu?

sizin derdinizle ilgileniyor gibi mi duruyorum? bence araya karışmayın olur olmadık yerlerde :KK66:

ilk olarak kendi cümlelerinizi gözden gecirmenizi tavsiye ederim.

konu sahibine yersiz bir saldırıda bulunmuşsunuz, ben de bir üye olarak yaş sınırı getirilen yorumdan rahatsız oldum ve bunu paylastım.
hem 18 yaşında olup buradaki yaşca büyük üyelerin agzını acık bırakan bir sürü üye var,
öyle olmasa dahi kimsenin yaşla ilgili dalga geçmeye hakkı oldugunu düşünmüyorum.
karşımızda "10 yaşındayım, spiral taktırayım mı" diye soran bir üye yok.

ayrıca kaç defa yazarsam yazayım aynı yerde dönüp dolaşacagız belli ki, o yüzden daha fazla açıklamayla ugrasma geregi duymuyorum artık, kusura bakmayın.

iyi forumlar

Genelleme yapmıyorum ama tanidigim polislerde boyle her kadina salca durumu var..asil polisten bizi kim koruyacak?

İki kere ihbarım oldu ikisinde de geri aramadılar yok öyle bir şey. Birinde komşuda dayak olayı oldu ihbar ettim adresi bulamadılar ona rağmen aramadılar ben balkondan görüp şu bina diye seslendim. Birinde de mahallede gece yarısı gencecik bir çocuğu dövdüler aradım onda ne geldiler ne aradılar düşün.
Bence o polisi şikayet etmelisin. Görevini kötüye kullanmış resmen. Milletin canı namusu polise emanet onlar da bunu kullanırlarsa çok kişinin canı yanar. İhmal etme whatsapp mesajını göster ve şikayet et.

Konuyu nereye getirdin ya! Siyaset yapma istersen burada..!
Sana sorucaktim..cocuk öldü cocuk.az vicdan be yettiniz.
siyaset diyor bide..siyaseti ben yapmiyorum...siyaseti siyasetciler yapar.bu çocuğun ölümü siyasi degil toplumu ilgilendiren bir olaydir..hala siyaset diyor utanmadan..

Son düzenleme:
Böyle bir şey olamaz
ihbar ettiğiniz birim ayrı
olay yerine giden ayrıdır
haber merkezi yani 155 telsizden
olay yerine giden devriye ekibine anons geçer
en yakın ekip olay yerine gider
yani sizin aradığınız numara verilmez
haber merkezi dahil ihbar yada adres sormak için tekrar aranmazsınız
kesin ve net
lütfen böyle yalan yanlış mesajlar yazıp polisin adını karalamayın

Son düzenleme:
ya valla hayretler içerisindeyim.polis bayandan hoşlanmış görevi esnasında. görevinin de dışına çıkarak bi cesaretle mesaj atmış. müstehcen kelimeler mi kullanmış hayır üstüste yazmayın dediği halde konu sahibi zorlamış mı hayır. napsın çocuk nasıl ulaşsın. belki gayet saygılı bi genç. ama ulaşmak için tek yolu da bu. elifelif sen de hoşlandıysan bi mesaj at bence. belli mi olur belki arkadaş olursunuz. baktın sapık çıktı ki sanmıyorum ilk mesajlar elinde kalsın. gerekirse şikayet de edersin.
herkes bi yok evli mi yok sapık mı demiş anlayamıyorum valla. evli oldugunu bilmeden evli adama asılmış sayılmazsın elifelif. mesajına cevap yazabilir ve tanımaya çalışabilirsin.

Bir daha mesaj atti ama bizde niyeti ondan sonra degistirdik. Zaten ortada bisey yok bi yakininiz polis heralde
yok babama bana ve sevgilime ozel nodan ulaşıp wastuppları filan vardı biz de şaşırmıştık zamanında ordan bilgi verilmişti bize sonra sorduk meğersem öle bişi varmış ogrendik senn de dusmanın polis heralde :KK70::KK70::KK70::

Boyle bir saçmalık ilk defa duydum 155te arayan numara görünüyor oradan alip kişisel numarasiyla iletisime geçmiş asılmaktan başka birşey değil. Şikayet ettiğiniz an başı yanar :)

Ben ev arkadaşlarımdan şikayetçi olmuştum ,ifadede cinsiyeti sorulunca "cadı" demiştim ,gülelim de gerginlik biraz azalsın diye.
ertesi gün genç polis memuru beni aradı kızların ifadelerini de aldıklarını ,onların da benden şikayetçi olduğunu ama oradaki polislerin beni tanıdığı için inanmadığını falan söyledi. Ben de kibar konuştum,zaten stresli zamanlarımda karakoldakilerin benden taraf olmaları işime gelir diye.
Telefonu kapattım bir mesaj " sizin gibi bir prensesi üzebildikleri için zaten cadı olmaları gerekir"
yani ne dersin,ölür müsüüün öldürür müsün :)

X