- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- Konu Sahibi elifelif1404
Yine mi sen ?Allah Allah rahatsız değilmiydin sen bu durumdan?
mesaj atınca atacak mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine mi sen ?Allah Allah rahatsız değilmiydin sen bu durumdan?
mesaj atınca atacak mısın?
pardon da niye size dert oldu?
sizin derdinizle ilgileniyor gibi mi duruyorum? bence araya karışmayın olur olmadık yerlerde"hanımefendiliğe davet" ten kastı keşke anlamış olsaydınız, o zaman derdimi de anlardınız belki.
pardon da niye size dert oldu?
sizin derdinizle ilgileniyor gibi mi duruyorum? bence araya karışmayın olur olmadık yerlerde
Ayrica gezi olaylarinda masum insanlara alcakca saldiran oldurende polisti..15 yasinda cocugu öldürdüler.polis artik maalesef maşa durumunda...kendi milletini öldüren katil polisi savunmayin burda..
Değil mi ama. Hem mahkemede savunmasında ben emirleri yerine getirdim diyor kendisi de.Ayrica gezi olaylarinda masum insanlara alcakca saldiran oldurende polisti..15 yasinda cocugu öldürdüler.polis artik maalesef maşa durumunda...kendi milletini öldüren katil polisi savunmayin burda..
Tebrik ederim
burada bile eşini kıskanmayi basarmissin:)))
Sana sorucaktim..cocuk öldü cocuk.az vicdan be yettiniz.Konuyu nereye getirdin ya! Siyaset yapma istersen burada..!
yok babama bana ve sevgilime ozel nodan ulaşıp wastuppları filan vardı biz de şaşırmıştık zamanında ordan bilgi verilmişti bize sonra sorduk meğersem öle bişi varmış ogrendik senn de dusmanın polis heralde :Bir daha mesaj atti ama bizde niyeti ondan sonra degistirdik. Zaten ortada bisey yok bi yakininiz polis heralde