- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Derdiniz ne? Probleminiz ne ? Yasima yonelik yukarda yorum yaptiniz cevap vermedim iste daha ne bu satasma cabasi gercekten anlamiyorumhanımlar mı?
şu yaşıma geldim hanımlar diye seslenemedim şu forumda kimseye. 18 yaşında çocuk gelmiş hanımlar diye sesleniyor. sanki akranları var karşısında hay allahım.
Kimse ona neden sevmiyorsun demiyor zaten . Kimse sevmek zorunda değil ki burada hem fıkır iz. Ama pıslıkler ..... lar şeklinde kimin kime hakaret etmeye ne hakkı var bana bunun cevabini verebilir misiniz ??????
Yoksa siz de mi polis sevmediğiniz için ne var ki hakaret te edebilir diyebilir misiniz??
Düşünün ki babanız polis düşünün ki eşiniz polis. Burada biri küfür ederken iii ne var ki cnm bunda diyebilir misiniz ???????
Kaldı ki her meslekte iyi var kötü olan var .
Bu şekilde genelleme yaparak tüm emniyet teşkilatının pislik diye yaftalanmasina göz mu yummak lazım .
Bende bunu anlayamadım.
Yazik oldu konuma yakonun gasp edildi bence 155i ara konu sahibi hatta seninkini ara şikayet et
canım benim bi derdim ya da problemim yok. en azından seninle yok.Derdiniz ne? Probleminiz ne ? Yasima yonelik yukarda yorum yaptiniz cevap vermedim iste daha ne bu satasma cabasi gercekten anlamiyorum
hanımlar mı?
şu yaşıma geldim hanımlar diye seslenemedim şu forumda kimseye. 18 yaşında çocuk gelmiş hanımlar diye sesleniyor. sanki akranları var karşısında hay allahım.
ayrıca polisin biriyle yaşadığım olay rahatsızlık veren bi konu ise de ne güzel çocuğun cep no. da var mesajlar da var gidip şikayet edilir.
whatsapp artık çok yoğun bir şekilde her alanda kullanılıyor. ben de devlet memuruyum ve bazen bilgi alışverişini hiç tanımadığım insanlardan whatsapp msjları yapıyorum. insan kendi sınırını bildikten sonra gerisi boş
Evet 18 yasinda bir ergenden bahsediyoruzz :)konu sahibi 18 yaşında mıymış?
ciddiye alıp o kadar yorum yaptık. konuda devlete millete polise askere hakaret etmek isteyenlere çanak tutmuş oldu.
hakkında bilgi toplayacak canım, evli mi bekarmı sevgilisi var mı vs. bunlara bakacak :)bide sosyal medyadan bulsanız ne yapacaktınız?
e ozaman böyle bişi yapmış olması iyi olmuş konu sahibi için . neden olay oldu neden burda paylaştı madem :)hakkında bilgi toplayacak canım, evli mi bekarmı sevgilisi var mı vs. bunlara bakacak :)
konu biraz yön değiştirdi canım, farklı başladı farklı yönlere doğru devam ediyor :) ben de meraklardayım ne olacak sonunda diye.e ozaman böyle bişi yapmış olması iyi olmuş konu sahibi için . neden olay oldu neden burda paylaştı madem :)
Ablasi daha 18 yasinda :) bende buyuk bir sey saniyordum :)))(ay ağlamak istiyorum, adamı programdan sosyal medyadan araştırmak yerine 155 i arayıp böyle bi uygulamanız varmı? bu yasalmı? diye sorup aldığınız cevaba göre şikayet edip etmeyeceğinize karar verseniz? yada bu durumdan memnunsanız burda tartışma konusu açmasanız? polisleri sarkıntılık yapıyolar diye yargılatmasanız? bizde milletin beddularına şahitlik etmek zorunda kalmasak? ayrıca başka rahatsız edici bi mesajı araması falan oldumu?
yazmış yazmış :))))) amacım kötü değildi falan filan yazmış. konu sahibide iyi çalışmalar memur bey diye yanıtlamış, ama adam gene cevap yazmış sonra orada o tür olaylar çok oluyor mu falan diye :)))Büyütülecek ve abartılacak bir şey yok. Bulunduğun semte yakın ekibe haber verilmiştir tam adresi almak için aramıştır daha sonra tekrar rahatsız etmemek için- ki sen de yazmışsın o saatte aranır mı yaaa diye- mesajla haber vermiştir sonucu.
Daha sonra yazdı mı, aradı mı? Hayır. Eee sorun ne?