Dun polisin biriyle yasadigim olay

hanımlar mı?
şu yaşıma geldim hanımlar diye seslenemedim şu forumda kimseye. 18 yaşında çocuk gelmiş hanımlar diye sesleniyor. sanki akranları var karşısında hay allahım.
Derdiniz ne? Probleminiz ne ? Yasima yonelik yukarda yorum yaptiniz cevap vermedim iste daha ne bu satasma cabasi gercekten anlamiyorum

eşiniz ya da bir yakınınız polis mi bilmiyorum ama bir uyenin yasadıgı olumsuz bir durumu anlatması uzerine bedduasını uzerinize mi alındınız bilmiyorum ama genelleme yapmadıgını belirtmesine ragmen uyeyi soktugunuz konum cok çirkin.

gorevini kotuye kullanan ya da tam anlamıyla yapmayan insanlardan bahsediliyor konuda,
kullanılan kelimeler bence de hoş degil ancak sizin yaptıgınız da durumdan faydalanırcasına karalamaya giriyor.

"orada masa basındakilerle sorununu gorseydin, colugundna cocugundan ne istiyorsun" diyen bir uye vardı ki bence de haklı.
ancak diger meslek gruplarında oldugu gibi bir ofkesini yanlıs yere yoneltmesi soz konusu,
uyarmakla devlet dusmanı ilan etmek arasında fark var.

eski tartısmalarınız neler detayını bilmiyorum ama şu an ona dayanarak uyeye boyle bir suclama yoneltmeniz fırsatcılık oluyor bence.

asıl genelleme nedir biliyor musunuz?
uyenin yasadıgı sorundan yola cıkarak bir sehrin tüm insanlarını hedef gostererek hakkında yapılan cirkin yorumdur.
bunu da nefret sucu olarak dava edecek misiniz merak ediyorum.

hanımlar mı?
şu yaşıma geldim hanımlar diye seslenemedim şu forumda kimseye. 18 yaşında çocuk gelmiş hanımlar diye sesleniyor. sanki akranları var karşısında hay allahım.

"pek sevgili ablalarım" mı diyecekti?
"arkadaslar" dese o da olmaz, cumlenizin sonunda zaten bunu yanlıslamıssınız.

konu sahibinin önce askıntı oldu, sonra da mesajlasıyoruz tavrını dogru bulmuyorum
ancak size gore yaşı 30 olsa bunu yapmaya hakkı var, 18 olunca sevgili edinemez mi? yoksa "hanım" kelimesini mi kullanamaz?

hitabında şahsen bir sorun gormuyorum,
hatta "hanımefendilige " davet olarak cok daha anlamlı bence.

Mecbur iken yapılır ancak kişisel değil kurum adına mesajlasma yapılması bana doğru gelmiyor hele de kendi kişisel telefonundan kendine ait özel bi resimle.

Bende whatsapp üzerinden iş yapıyorum. Sırf iş anlamında kullanıyorum diye kendi resmimi koyuyorum duruma özel bişey yazmıyorum.

ay ağlamak istiyorum, adamı programdan sosyal medyadan araştırmak yerine 155 i arayıp böyle bi uygulamanız varmı? bu yasalmı? diye sorup aldığınız cevaba göre şikayet edip etmeyeceğinize karar verseniz? yada bu durumdan memnunsanız burda tartışma konusu açmasanız? polisleri sarkıntılık yapıyolar diye yargılatmasanız? bizde milletin beddularına şahitlik etmek zorunda kalmasak? ayrıca başka rahatsız edici bi mesajı araması falan oldumu?

Ablasi daha 18 yasinda :) bende buyuk bir sey saniyordum :)))(

Büyütülecek ve abartılacak bir şey yok. Bulunduğun semte yakın ekibe haber verilmiştir tam adresi almak için aramıştır daha sonra tekrar rahatsız etmemek için- ki sen de yazmışsın o saatte aranır mı yaaa diye- mesajla haber vermiştir sonucu.
Daha sonra yazdı mı, aradı mı? Hayır. Eee sorun ne?

yazmış yazmış :))))) amacım kötü değildi falan filan yazmış. konu sahibide iyi çalışmalar memur bey diye yanıtlamış, ama adam gene cevap yazmış sonra orada o tür olaylar çok oluyor mu falan diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…