- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Yine de bunda dert edecek bir şey yok. Sizi şikayet edebilirim bu mesajlarınızla yazsa bile devamı gelmez. Şikayet edecekse de eder yani. Çok basit bir olay olduğu için önemsemezdim ben ve engellerdim ilk mesajından sonra. Hanım kızımız sarkmalara alışık değildir 18 yaşında tabi. Zamanla ustalaşıp saldırıları bertaraf edecek ve hiç konusunu dahi açmayacak bizim gibiyazmış yazmış :))))) amacım kötü değildi falan filan yazmış. konu sahibide iyi çalışmalar memur bey diye yanıtlamış, ama adam gene cevap yazmış sonra orada o tür olaylar çok oluyor mu falan diye :)))
sıkma canını sen kuzum, 18 yaşındakilerin sevgilisi olmaz diye bir kaide mi var sanki. ayrıca rahatsız oluyorsan engellemek de senin elinde. her türlü sende biter bu olay yani. hoşlanmazsan engellersin olur biter. yok tanımak istiyorum dersen böyle böyle konuşmaya başlarsınız, sen de sorularına makul cevaplar alana kadar bu şekilde görüşmeye devam edersin. sıkıntı yapma yani çok fazla tabi derslerini de ihmal etmedenUuufff
polislere devlet tarafından verilen cep hatları da oluyor .Adam dışarıda vazifede mesela karakola mı gelip sizi arayacak .Gayet normal hemen senaryolar yazmayın .
sıkma canını sen kuzum, 18 yaşındakilerin sevgilisi olmaz diye bir kaide mi var sanki. ayrıca rahatsız oluyorsan engellemek de senin elinde. her türlü sende biter bu olay yani. hoşlanmazsan engellersin olur biter. yok tanımak istiyorum dersen böyle böyle konuşmaya başlarsınız, sen de sorularına makul cevaplar alana kadar bu şekilde görüşmeye devam edersin. sıkıntı yapma yani çok fazla tabi derslerini de ihmal etmeden
Yukaridaki yorumlarda belirttim sahsa ait bir numarami diye baktim.Normal değil gibi yani kurumların cep telefonu hatları olabilir ama whatsapptan yazmak nedir ya :) Ayrıca sizinde arayan polisi kaydedip whatsapptan bakmanızda ilginç geldi bana.
yahu adam belki rahatsız etmek istemedi gecenin bi vakti? hadi panik yapmasınlar sessizce mesaj atayım, sabah görür zaten mesajı diye düşünmüş olabilir. ayrıca geri bildirim yapmak zorunda değilmiş hiç bi polis memuru, yani sadece bu adam insiyatif kullanmış, belkide rahat uyusunlar bilgi vereyim diye düşünmüş olabilir. soruyorum E elifelif1404 haber verdikten sonra rahatsız edici bi mesajı oldumu? belki yazmışsındır yukarda ama kaçırmış olabilirim?
Yukaridaki yorumlarda belirttim sahsa ait bir numarami diye baktim.
Dogru haklisin ama baktim iste. O an aklima o geldi ve bakmak istedim. Ayrica durumunda da biseyler yaziyor kendiyle ilgili. Ayrica hat vermiyolarmis burda esi polis olanlar vs bilgilendirme yapti.Bunu bu şekilde anlayamazsınız ki, benimde çalıştığım firmanın bende şirket hattı var (kurumsal bir firma değil) ben whatsappı iş içinde şahside kullanabiliyorum :)
Tabi kide olmayabilir. Bende tesekkut ettim kendisine fakat muhabbetin ilerlemesi icin bir mesaj daha geldi. O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar. Polise sikayet etmekle en iyisini yapmissiniz. Kendiniz birebir muhattap olmayin genelde ickili oluyolar vs diyeama emin ol, asılmak değildir maksadı yukarda da dedim yaptırımları çok ciddi olur bu riske girmez aklı başında bi memur. ama tekrar ediyorum çok çok çok rahatsız olduysan şikayet yolu açık. E elifelif1404
bence yeni polistir o heyecanla işinin hakkını vermeye çalışıyodur gibi geldi bana. sizde cevap vermeyin başka, baktınız devam ediyor ozaman nasılsa adı soyadı numarası var sizde gidip şikayetçi olursunuzTabi kide olmayabilir. Bende tesekkut ettim kendisine fakat muhabbetin ilerlemesi icin bir mesaj daha geldi. O bolgede cok oluyor mu boyle olaylar. Polise sikayet etmekle en iyisini yapmissiniz. Kendiniz birebir muhattap olmayin genelde ickili oluyolar vs diye
Lorin su yazdiklarini okuyunca inanamadim , nasil beddua edersin bu insanlar memur gorevini yapiyor hemde zor sartlarda. Ayrica isini kotu yapan varsa sikayette bulunabilirdin ki bu her meslekte olabilir, keske genelleme yapmasaydin.bırını sıkayet ıcın karakola gtmıstım ordakı ..........lar kufuru bıle yanlıs yazmıs bosver sıkayet etme dedıler bana
benı koruyacakları yerde kufur edenı suc ısleyenı koruyorlar haram zıkkım olsun aldıkları maas colugundan cocugundan cıksın boylelerının pıslıkler.
Tamam sensinbence yeni polistir o heyecanla işinin hakkını vermeye çalışıyodur gibi geldi bana. sizde cevap vermeyin başka, baktınız devam ediyor ozaman nasılsa adı soyadı numarası var sizde gidip şikayetçi olursunuz