- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Aynen parky benim de çok dikkatimi çekiyor eminim çoğu kişinin dikkatini çekiyor bu devlete olan kini ve düşmanlığı .. Hastane asker polis hepsi kötü hepsi pislik kendisine göre hepsinin aldığı maaş haram olsun hepsini kendisi cebinden ödüyor ..kaynak yapmayım dedim dedim dedim ama gene dayanamadım gene bir devlet konusu (memuriyet hastane artık ne olursa) yine bir lorin vakası..az geri dur hele ,bu konularda tahrik paylarını ortaya atıp atıp her defasında benimde asker tanıdığım var benimde polis t<anıdığım var benimde memur çevrem var deyip yumuşatabileceğini sanıyorsun her şeyi değil mi..şu sendromdan bir vazgeç insanlar hep kötü şeyler dememişler güzel şeylere bile atarlısın sen farkında mısın?
yoo ben direkt içindeyim ,üyelik tarihinden beri yaklaşımların ortada..istersen devlet erkanı tanıdıkların olsun,mühim olan o değil sen hala anlamadın mı?cok komıksın ya bı sızın asker polıs tanıdıgınız olabılır degılmı ?
bu lorinin Tuncelili olmasıyla fazla alakadar bir mevzu neyse saptırmayayım yeri burası değil ziraAynen parky benim de çok dikkatimi çekiyor eminim çoğu kişinin dikkatini çekiyor bu devlete olan kini ve düşmanlığı .. Hastane asker polis hepsi kötü hepsi pislik kendisine göre hepsinin aldığı maaş haram olsun hepsini kendisi cebinden ödüyor ..
iste diyoruz ya Allah fırsat vermesin . Değil mi ???konu sahibi 18 yaşında mıymış?
ciddiye alıp o kadar yorum yaptık. konuda devlete millete polise askere hakaret etmek isteyenlere çanak tutmuş oldu.
benden sanane ?yoo ben direkt içindeyim ,üyelik tarihinden beri yaklaşımların ortada..istersen devlet erkanı tanıdıkların olsun,mühim olan o değil sen hala anlamadın mı?
Aynen parky boşverelim :)bu lorinin Tuncelili olmasıyla fazla alakadar bir mevzu neyse saptırmayayım yeri burası değil zira
dogulular hakkında yazdıgın nefret dolu msjları unuttun sanuırım bn kımsenın maasını bn oduyorum vergı verıyorum demedım senınle muhattao olmak ıstemedıghımıde ellı defa soyledım defgılmı ?Aynen parky benim de çok dikkatimi çekiyor eminim çoğu kişinin dikkatini çekiyor bu devlete olan kini ve düşmanlığı .. Hastane asker polis hepsi kötü hepsi pislik kendisine göre hepsinin aldığı maaş haram olsun hepsini kendisi cebinden ödüyor ..
Ben sana mi yazdım kidogulular hakkında yazdıgın nefret dolu msjları unuttun sanuırım bn kımsenın maasını bn oduyorum vergı verıyorum demedım senınle muhattao olmak ıstemedıghımıde ellı defa soyledım defgılmı ?
Allah Allah neresı alakadarmıs soyleyınde bılelım ?bu lorinin Tuncelili olmasıyla fazla alakadar bir mevzu neyse saptırmayayım yeri burası değil zira
ayy canım cok korktum gecebnlerdede savcılıga verıyodun noldu actgın konuları kocan gorur dıyemı korktun bımer benı gorurse senıde gorur merak etme yazdgın msjların ekran goruntulerı hala telımde druyo rahat okl sen hadı byeBen sana mi yazdım ki
parky ile konuşuyoruz biz
hadi Güle güle
muhatap olacağın yer BIMER zaten bundan sonra ben değilim. .
ben mi doğulular hakkında nefret söylemlerinde bulundum hahahahahaha çok güldüm hatun kişi ben Halfetiliyim buda noktam olsun.dogulular hakkında yazdıgın nefret dolu msjları unuttun sanuırım bn kımsenın maasını bn oduyorum vergı verıyorum demedım senınle muhattao olmak ıstemedıghımıde ellı defa soyledım defgılmı ?
Bana da iş başvurusu yaptığım bi firmanın temsilcisi telefonda gorusme yaptiktan sonra whatsapptan yazmıştı. O hareketi görüşmeye gitmememe neden oldu.
Meslekle ilgili değil de insanların sınırını bilmemesinden laubalilik yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
o msjı bn sana yazmadım zaten ... satasmaya o kdr dalmıssınkı her msja atlıyosunben mi doğulular hakkında nefret söylemlerinde bulundum hahahahahaha çok güldüm hatun kişi ben Halfetiliyim buda noktam olsun.