Dun polisin biriyle yasadigim olay

polis tek bir adamın ağzından çıkan söze bakarak hareket etmiyor bilginize.. polis iktidarı değil devleti temsil eder. devletin başında sağ ya da sol parti hangisi gelirse gelsin bağlı bakanlığın önlem ve tedbirleri ne ise onu uygular. unutulan çoook önemli bi şey var, polis kanun koyucu değil kanun uygulayıcıdır. yasağı koyanı değil yasağı uygulayanı sevmeyiz her zaman siz de haklısınız!!

Polis whatsapptan yazmamalı aramasında bir problem yok.

Konu dışında tartışılan konuya gelince, hiç kimse polisleri sevmek zorunda değil, nefret etmek zorunda da değil. Neyi neden yargılıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben de polisleri sevmiyorum çünkü güven duymuyorum onlara. Hukuk devletinde yaşamıyoruz ne yazık ki, tek bir adamın ağzının içinden çıkan laflara göre hareket eden bir meslek grubunu sevmek zorunda değilim. Kimse de neden sevmiyorsun diyemez. Sizler de istediğiniz kadar sevebilirsiniz, helal edebilirsiniz hakkınız varsa maaşlarınızda. Buna da ben karışamam. Tartışacak bir şey yok.

Ayrıca polisleri sevmeyen biri için "zaten Tuncelili o " demek çok çirkin bir davranış. Her ne olursa olsun kimse kimseyi doğduğu yere göre değerlendirmemeli.
Kimse ona neden sevmiyorsun demiyor zaten . Kimse sevmek zorunda değil ki burada hem fıkır iz. Ama pıslıkler ..... lar şeklinde kimin kime hakaret etmeye ne hakkı var bana bunun cevabini verebilir misiniz ??????
Yoksa siz de mi polis sevmediğiniz için ne var ki hakaret te edebilir diyebilir misiniz??
Düşünün ki babanız polis düşünün ki eşiniz polis. Burada biri küfür ederken iii ne var ki cnm bunda diyebilir misiniz ???????
Kaldı ki her meslekte iyi var kötü olan var .
Bu şekilde genelleme yaparak tüm emniyet teşkilatının pislik diye yaftalanmasina göz mu yummak lazım .
Bende bunu anlayamadım.

Kimse ona neden sevmiyorsun demiyor zaten . Kimse sevmek zorunda değil ki burada hem fıkır iz. Ama pıslıkler ..... lar şeklinde kimin kime hakaret etmeye ne hakkı var bana bunun cevabini verebilir misiniz ??????
Yoksa siz de mi polis sevmediğiniz için ne var ki hakaret te edebilir diyebilir misiniz??
Düşünün ki babanız polis düşünün ki eşiniz polis. Burada biri küfür ederken iii ne var ki cnm bunda diyebilir misiniz ???????
Kaldı ki her meslekte iyi var kötü olan var .
Bu şekilde genelleme yaparak tüm emniyet teşkilatının pislik diye yaftalanmasina göz mu yummak lazım .
Bende bunu anlayamadım.
ya sen okudugunu anlayamıyormusun
genelleme yapan kım ?
bana genelleme yaptıhım tek bır msj goster
ayrıca bn vergımle maas alıyorlarda demedım onuda sen uydfurdun

polis tek bir adamın ağzından çıkan söze bakarak hareket etmiyor bilginize.. polis iktidarı değil devleti temsil eder. devletin başında sağ ya da sol parti hangisi gelirse gelsin bağlı bakanlığın önlem ve tedbirleri ne ise onu uygular. unutulan çoook önemli bi şey var, polis kanun koyucu değil kanun uygulayıcıdır. yasağı koyanı değil yasağı uygulayanı sevmeyiz her zaman siz de haklısınız!!
Tebrik ederim. .
Iste bunu bilmeyen insanlar polisi sevmez.
Zannederler ki polis kafasına göre is yapıyor
Hayır arkadaşım bi ilin mülki amiri vardır. Vali.
Vali il emniyet müdürü ne emir verir
mesela müdahale edin der toplumsal olaya. Emniyet müdürü Telsizden çevik kuvvet şube müdürü ne emir verir.
Müdahale et .
Sonra polis müdahale eder ama gel gör ki ondan kötüsü ondan rezili lorin gibilere göre de onlardan pislik olanı bulunmaz!!!
Halbuki evine hırsız girer 155 i ararsın
gasp edilirsin polise gidersin
ama gel gör ko polis kadar kimse de Şamar oglani değildir !!!

Konu dışında tartışılan konuya gelince, hiç kimse polisleri sevmek zorunda değil, nefret etmek zorunda da değil. Neyi neden yargılıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben de polisleri sevmiyorum çünkü güven duymuyorum onlara. Hukuk devletinde yaşamıyoruz ne yazık ki, tek bir adamın ağzının içinden çıkan laflara göre hareket eden bir meslek grubunu sevmek zorunda değilim. Kimse de neden sevmiyorsun diyemez. Sizler de istediğiniz kadar sevebilirsiniz, helal edebilirsiniz hakkınız varsa maaşlarınızda. Buna da ben karışamam. Tartışacak bir şey yok.

Ayrıca polisleri sevmeyen biri için "zaten Tuncelili o " demek çok çirkin bir davranış. Her ne olursa olsun kimse kimseyi doğduğu yere göre değerlendirmemeli.

Bütün bir meslek grubundaki insanlara sadece o meslekte diye nefret duyan biri bütün Doğululardan sirf doğulu diye nefret duyan birini anlamasi gerekir. İkisi de ayni şey kocaman bir on yargi. Ne meslek insanin karakterini belirler ne doğduğu yer ...

(Polis hic bir tanidigim yok)

ya sen okudugunu anlayamıyormusun
genelleme yapan kım ?
bana genelleme yaptıhım tek bır msj goster
ayrıca bn vergımle maas alıyorlarda demedım onuda sen uydfurdun
Ben bişey uydurma dim
ilk mesajına bi bak
haram etmişsin maaşlarını
pıslıkler demişsin ....... lar demişsin küfür etmişsin işte bal gibi
Şimdi bi de üste çıkmaya çalışıyorsun
her konuda böylesin
Askere küfür ediyorsun sonra diyorsun ki benim asker arkadaşım var
hemsireye küfür hakaret ediyorsun
sonra diyorsun ki benim arkadaşım Var
ya bi git lorin Allah aşkına
şimdi de polis tanıdıklarım var diyorsun
söz uçar yazı kalır al ilk mesajına bak
bi ben mi tepki verdim
bu kadar insan sana tepki verdi
demekki bi yerde yanlış yapiyorsun
dön de bir kendine bak
bu gerçekten erdemdir

ben polıslerı sevmıyorum demedım bnmle o ankı durumumla eglence malzemesı cıkaran ısını yapmayan ınsanlara Allahtan bulmakları ıcın guzel dualarımı bıldırdım ama hmn genelleme yapmıs oldum hmn asker polıs memur devlet dusmanı oldum sorsan onlar cok ıyı durust saygılı bn tuncelklıyım terorıstım olayı bu noktaya getrdıler

Ben bişey uydurma dim
ilk mesajına bi bak
haram etmişsin maaşlarını
pıslıkler demişsin ....... lar demişsin küfür etmişsin işte bal gibi
Şimdi bi de üste çıkmaya çalışıyorsun
her konuda böylesin
Askere küfür ediyorsun sonra diyorsun ki benim asker arkadaşım var
hemsireye küfür hakaret ediyorsun
sonra diyorsun ki benim arkadaşım Var
ya bi git lorin Allah aşkına
şimdi de polis tanıdıklarım var diyorsun
söz uçar yazı kalır al ilk mesajına bak
bi ben mi tepki verdim
bu kadar insan sana tepki verdi
demekki bi yerde yanlış yapiyorsun
dön de bir kendine bak
bu gerçekten erdemdir
evet haram olsun dedım
bn vergı verıyorum vergımle maas alıyor dedımmı bunu uyduran sensın
askere kufur ettgım msjı banada gostersenee bende bıleyım nedense haberım yok boyle bıseyden sen zaten her konuda jkavga edecek bırını buıluyosun kendıne ıstedgını yapdedgın gbı soz ucar yazılar bnm telde durur goruseklum o zmn yazma artık

evet haram olsun dedım
bn vergı verıyorum vergımle maas alıyor dedımmı bunu uyduran sensın
askere kufur ettgım msjı banada gostersenee bende bıleyım nedense haberım yok boyle bıseyden sen zaten her konuda jkavga edecek bırını buıluyosun kendıne ıstedgını yapdedgın gbı soz ucar yazılar bnm telde durur goruseklum o zmn yazma artık
Senden mi korkacagim
çok komikti gerçekten :)))
bunları yazdığına göre yasin herhalde 14 15 falan
Ayyy bende ciddiye aldım sana cevap yazdim ya u ffffff

Tebrik ederim. .
Iste bunu bilmeyen insanlar polisi sevmez.
Zannederler ki polis kafasına göre is yapıyor
Hayır arkadaşım bi ilin mülki amiri vardır. Vali.
Vali il emniyet müdürü ne emir verir
mesela müdahale edin der toplumsal olaya. Emniyet müdürü Telsizden çevik kuvvet şube müdürü ne emir verir.
Müdahale et .
Sonra polis müdahale eder ama gel gör ki ondan kötüsü ondan rezili lorin gibilere göre de onlardan pislik olanı bulunmaz!!!
Halbuki evine hırsız girer 155 i ararsın
gasp edilirsin polise gidersin
ama gel gör ko polis kadar kimse de Şamar oglani değildir !!!

Gezi olaylarında bile herkes sivillerin başına geleni konuştu ama eevine günlerce uğrayamayan, eşiyle arası bozulmuş düşünmeyen, çocuğuna vakit ayıramayan, yorgunluğunu atamayan hatta ve hatta kaç tane polisin psikolojisi bozulduğu için intihar ettiğini bilmeyen bir toplumuz..polis gaz sıktı, polis adam vurdu...Birileri birilerini gaza getiriyor olan masum insanlara oluyor..Ülkenin hali zaten acınacak durumda...Allah hepimize vatan, devlet ve din sevgisi versin. (eşim falan polis değil şimdiden belirteyim.)

X