dün geceki büyük rezalet..

bunu alıntıladım ama yaptığınız yorumların tamamına katılıyorum.
herkes eski konulardan bahsedince ben de bir göz attım ve gördüklerime inanamadım.
nerdeyse hepsini hatırladım ve hepsinin tek bir kişiye ait olması bana çok şaşırtıcı geldi.

eşiniz çok dindar, ama içki içiyor, yine eşiniz kadınlarla asla diyaloga girmiyor, ama benim gördüğüm 3 tanesini hamile bırakmak suretiyle sayısız kadınla düşüp kalkmış ( hastalaıklara karşı tedbirli olmanızı öneririm bu arada)
eşinizden utanıyorsunuz, iğreniyorsunuz , onun bunun artığı diyorsunuz, diyorsunuz da diyorsunuz..
ama siz de eski sevgiliden kopmuyorsunuz, ve bence inkar etmenize rağmen evet aslında kocanızı aldattınız.
bir erkeği kadın adıyla kaydetme gibi bir hataya düşüp üstüne bir de yakalanıyorsunuz.

bence bu evliliğin her yanı rezalet, son yaşanan olaylarda hiçbir şey yok, hatta en mantıklısı bu son olanlar ( karısının telefonunda bayan adına kayıtlı erkek bulan her koca delirir)
ikinizin de ele alınır yanı kalmamış.
ikiniz de masum değilsiniz.
ve siz kocanızı kesinlikle sevmemişsiniz, bundan sonra da sevemezsiniz.
çocuk yapmak gibi bir hataya düşmeden bu evliliği bitirin.

Son düzenleme:
senin başlığın da sayfanın azizliğine uğramış 2-3 tane açılmış aynı sayfadan..

neyse allah kolaylık versin.. yalnız sen okuyunca ne yapacaksın ki? kusura bakma eşin arkadaşlarınla merhabana bile kıskanıyorsa seni niye çalıştırsın.. çalıştırırsa daha kötü durumlar olacak. çünkü çalışan bayan en başta giyimine iletişime açık biri. elbette belli kuralları var ama sonuçta aynı odada bir erkekle kalabilirsiniz ya da geç gelebilirsiniz en basiti diyorum ya makyaj yapıp gitseniz bu ne süs bu ne kıyafet diyecek..

anlıyorum yeni evlisiniz gerek eşinize gerek evliliğinize şans vermek de isteyebilirsiniz hemen ayrıldı duruma da gelmemek için ayrılığı düşünmeyebilirsiniz... ama yaşadıklarınız çok fazla.. tabi bize anlatılanlardan yola çıkıyorum/z

bir de eşiniz ayrılmanıza sıcak bakar mı o da var? çünkü gerçekten ben eşinizden korktum. siz manyak demişsiniz ama daha fazlası. anlatılanlara göre..

sonuç olarak size bunları yapıyorsa çalıştığınızda daha fazlası olacak..

bilmiyorum iyice bir düşünün.

Son düzenleme:

aman Allah korusun cidden..
valla bende senin gibi düşünüyorum o yüzden bende olay anında ve sonrasında cinnet bahçesinden eşim için çiçekler toplardım kesinlikle..
ama tekrar söylüyorum bıçakçekme olayını onaylamıyorum aynı şeyi ben yaşasam bıçağı ben çeksem gene onaylamam

ben de keşke sizin gibi olabilseydim
kocam istemiyo veremem diyebilseydim bu karakterde olabilseydim kendi kendimi yaktım.
yanlış anlamayın küçümsemiyorum ya da eleştirmiyorum
hiçbi zaman o izin vermiyo yapamam bu istemiyo gidemem gibi
kurallara uyabilen bi insan olamadım annemin babamın evinde bile
keşke bu karakterde olabilseydim o yüzden gerçekten isterdim
insanları bozup ağzının payını veren kız olamadım hiçbi zaman
hep iyi niyetinden kalp kırmayan sonra da başına her halt gelen kız oldum

konunuzun birinde üniversite mezunuyum, çalışıyorum ,2000 lira maaşım var demişsiniz.

bu konuda okuyorum demişsiniz.

2. üniversiteyi mi okuyorsunuz?

öyle ya da böyle, kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilirken bu hastalıklı ilişkiyi sürdürme çabasını hiç ama hiç anlayamadım ben.

senin yapacağın en güzel şey bütün int. hesaplarını kapatacaksın, tel. kullanmayacaksın, ailenin yanına dönmeyeceksin, bu adamdan olabildiğince uzağa kaçacaksın senden hiç bir şekilde haber alamayacak ve izini kaybettireceksin.
sen boşansan bile bu adam senin peşini bırakmaz yine yapacağını yapar gibime geliyor....
sen ne söylersen söyle o adamı hiç bir şeye ikna edemezsin....
kaç ve kurtul..
Allah aşkına böyle adamın neresini seveceksin yahu...

evet öyle 2.ünv..çünkü işim müsait buna..
sürdürmek istemiyorum zaten, ama düşmüyo yakamdan
istemiyorum sevmiyorum bitsin diyorum anlamıyo.

bence sizin kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
kocanızdan bunca eziyet görüp ses çıkaramaz, olanlara boyun eğerken şu yazdıklarınız gibi bir insan olduğunuzu düşünüyorsanız durum gerçekten vahim.
ben izin alamadığı halde umursamayan, kurallara uymayan özgür bir karakter görmüyorum hiç konularınızda.

Tatlım senin kocan pisikopatın alası hemde.
Bir an önce kurtar kendini böyle birinden. Polise git, ailene git kime gidersen git.
bir 3. sayfa haberinde senin hikayeni okumak istemem.
Çok üzüldüm kendine saygısı ve güveni olmayan insan kimseye güvenmiyor işte.

öyle zaten..
boşanırsan benden öldürürüm seni diyo.
yok öyle hayatımı mahvedip gitmek
bedelini ödiceksin fln diyo.

ben sana git millete eşim izin vermiyor numaramı veremem de diye birşey söylemedim.
hatta önceki yorumlarımda bunu öyle söylemek yerine veremem diyip kestirip atabileceğini söyledim sana.
sen numaranı vermiyorsun diye birilerine açıklama yapmak zorundada değilsin ayrıca..

öyleyDİM..bugün böyle oldum..mecburen.hayatta kalabilmek için.

Şu an eşiniz hatalı ama boşanmaz ve bu hayatı kendinize layık görürseniz bundan sonra yaşayacaklarınız da hata sizin.

canım benim ya bu adam gerçek mi inanamıyorum bu kadar öküz olunur ancak kusura bakma ama..

tamam herkes eşini kıskanır ama bu artık psikopatlık boyutuna getirmiş olayı. böyle bi adamla bi ömür mümkün değil geçmez.
iyi ozaman markete gittiğinde kasiyer erkekse yada pazar alışverişinde satıcıylada mı konuşmıycaksın bu adam seni erken yaşlandırır psikolojinide mahveder..
oyuzden yok yeni evliyim yok çevrem ne der diye asla düşünme çokda yeni evli değilsin nerdeyse 1 yıl olacakmış bi insanı tanımak için yeterli bi zaman..

boşanma kararından asla vazgeçme dimdik ayakta dur ha şunuda sölemeden geçemiycem erkek ismini kız ismiyle kaydetmek baya şüphe uyandırıcı keşke sadece gerçek ismiyle yazsaydın ama sağlık olsun sen hatalısın ama eşin yüzde bin hatalı onun yüzünden böyle davranmak durumunda kalmışsın

bende birşeyler demek isterdşm ama ben bile korktum eşinden canım boşan desem boşannaların bile hali ortada bırakmıyolar peşini benim teyzemide kocası üst geçişte yakaladı kafasını demire vurup karpuz gibi ayırdı kafasını tutarak diktiler baştan sona kadar ben çekme derim ama sonucıundanda tırsarım Allah yardımcın olsun kimseye muhtaç değilsin ama bu kişiliksiz pisikoopatları bunlarda bağlamıyo malesef hastaneye kapatılsın görgüsüz cahil adam kimseyle konuşma neden eve para götürüken iyi ama esaret altında zincir taksın bari yaşadıkların zor canım ama en iyi sen bilirsin yaşadığını rabbime emanet ol ne diyebilirimki başka

Bir kere erkekler sadece tehdit ederler.

Hani kaba bir tabir vardır ya havlayan köpek ısırmaz diye işte bu tabir bu cins gerizekalılar icin cok yerinde.

Havlamaları sadece boşanana kadar devam eder. Ondan sonra seslerini cıkaramazlar yani, korkun boşa.

öyle olduğunu umut ediyorum
bi de psikiyatra gidiyoruz
adama öyle şeyler anlatıverdi ki bi anda kafasında yazdıklarını
nerdeyse beni deli çıkarcaktı öyle bi anlattı ki
kendimden şüphe ettim valla
çok zor çok

Sizin ilişkiniz kangren olmuş. . Bir an evvel kestirip atmak lazım yoksa vereceği zarar her ikinizinde hayatını kökten bitirecek

nasıldınız nasıl oldunuz bilemiyorum ama şu an da böyle biri değilsiniz bu belli oluyor.. kaldı ki eşiniz sonuna kadar haksız olmakla birlikte onu bu konuma neyin getirdiğini de bilemiyoruz.. valla ne cesaretle eski sevgilinizle görüşürsünüz bu adamla evliyken aklım almadı kusura bakmayın.. ayrıca telefonunuza bile casus program yükleyen birinin, bu sitedeki üyeliğinizi bulması durumunda olacakları düşünemiyorum..

ayı yavrusunu severken oldururmus ya o hesap olmus kaybetmekten korktugu ıcnde bu hale gelms olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…