selam kızlar..
ben hem çalışıyorum hem okuyorum, hem de evliyim.eşim de manyağın biri dün çok kötü şeyler oldu.
okuyorum, zaten okulu dondurup uzun süre sonra başladığım için kimseyi tanımıyorum okulda.daha bu dönem başlamıştım.eşim manyaklık derecesinde kıskanç bi adam, okula beni zor bela gönderdi.aylardır karşısına çekip çekip eğer okulda erkeklere merhaba bile dediğimi öğrenirse beni öldüreceğini okul hayatımın biteceğini söylüyor.öyle manyak bi adam ki geceleri hepinizi öldürücem görürsünüz seni de öldürcem falan diye sayıklayarak uyuyo en ufak şeyde duvarlara yumruk bilmem ne birbirimize giriyoruz hep..e neden boşanmıyosun derseniz çok yeni evliyim.1 sene bile bitmedi kime ne derim diye utanıyorum.
bundan bir buçuk ay önce de aldım başıma belayı.okulda bi kız grubu var.zaten sınıfımdaki herkes benden küçük, o kızların da erkek arkadaşları var, normal gruptaki erkekler yani.iyi düzgün kendi halinde insanlar.sağolsun kız erkek hepsi benim okula ve derslere adapte olmama yardımcı oldular hiçbi kötü niyet de görmedim duymadım.bu gruptaki kızlarla samimiyim ben, grupta bi de oğlan var. ben 2.sınıfım ve bazı 1.sınıf derslerini önceden almamıştım, o da 2.sınıf ve o derslerden kalmış.bir buçuk ay önce, vize döneminde kapıda o oğlanla karşılaştık olay aynen şu şekilde oldu:
klasik naber nasılsın muhabbeti, sonra, sana kaç gündür ulaşmaya çalıştım,whatsappe bakmıyo musun matematik sınavında çıkacak konuları soracaktım sana dedi.ben de benim benim whatsappime bişey gelmedi ki dedim.nası yani dedi e ben kime yazıp duruyorum o zaman dedi bana telefonunda benim ismime kayıtlı bi numara gösterdi bu sen değil misin dedi yoo dedim ya tüh kim ki bu kime yazıyorum falan,sonra da neyse ver de numaranı düzeltiyim bari dedi.o sırada yanımızda insanlar da vardı kusura bakma veremem kocam kızıyo diyemedim, çünkü ortada fol yok yumurta yok kendi kendine gelin güvey olan tipler gibi sanki oğlan bişey yapacakmış gibi insanların içinde de bozmak istemedim.düzgün, iyi kalpli efendi kendi halinde gariban bi oğlan zaten..
sonra..tabi ben biliyorum başıma gelecekleri.kocam beni her gün çekip çekip seni öldürürm diye tehdit ediyo.numarayı da verdik bigün bişey yazacak ya da arayacak işte belli ki.gidip anlatsam böyle böyle oldu diye beni saniyesinde gırtlaklar bana merhaba desen öldürürüm diyo düşünün artık nasıl söyleyim.
neyse burda da benim salaklığım ve halt yemem başlıyo.bu bana nasıl olsa yazacak bari eşim görmeden silerim diye salak ben git bu adamı yakın arkadaşlarımdan birinin ismiyle kaydet.çünkü whatsappimdekilere falan bakıyo devamlı.orda görüp kız ismiyle olursa bulaşmaz, bişey yazarsa da hemen silerim diye düşündüm.ama tabi bu bi hata,adam da bunu kadın ismiyle kayıtlı görürse nolur diye düşünemedim korkumdan.
dün gece de olanlar oldu.annemlerden geldik ben banyoya girdim.deli gibi ders çalışmam gerek final haftam dün de sınavım vardı.bi baktım kapı tekmelenerek açıldı.evde yer yerinden oynuyo kim lan buuu murat bu sefer seni öldürecem çabuk çık seni bu sefer öldürücem diye diye duvarları yumrukluyo sağı solu kırıyo.ben banyodayken murat "nasılsın sınavın nasıl geçti" yazmış.Whatsapp kullananlar bilir, bu murat diye o mesajı görüyo bi açıyo ki whatsappi "ayşe" diye kayıtlı numara.
Abartmıyorum size,9'dan gece 3'e kadar kavga ettik.Murat'la bi ilişkim bi samimiyetim olmadığına dair kurana el bastım gözünün önünde, yüzlerce yemin ettim.Olayın nası geliştiğini anlattım ama kudurdukça kudurdu ne namusum ne şerefim kaldı kafada neler kurmadı ki ben erkeklerle okulda eğleniyomuşum benim o oğlanla ilişkim varmış telefonu açmadığım sırada okulun bahçesinde kaynatıyomuşum benim okula gitmeme izin vermiş ben erkeklere numaramı dağıtmaya başlamışım o sırada içki içmeye başladı 12 de yatağa girdik beni defalarca yataktan çıkarıp itti kaktı salona götürüp kavgaya devam etti gecenin sonunda da sen benim namusumla mı oynuyosun diye bana bıçak çekti üstüme yürüdü.Onun yüzünden sınavıma da çalışamadım, ben ne emekler veriyorum hem çalışıp hem okuyorum onun yüzünden o dersten de kalıcam.Gece 3 de uyuyabildim saat 6 da kalktım.
Bana bağırdı ben sana kimseye meraba demicen demedim mi sen benden korkmuyo musun bilmem ne ya mümkün mü 4 sene kimseye meraba demeden okumak?korkmadığımdan değil korktuğumdan böyle oldu zaten..
o oğlan da salak mıdır nedir telefon olayından önce beni faceten de ekledi reddettim başıma bunları açtı saat 9 da bana nasılsın sınavın nası geçti yazıyo gerçi sınav haftası bitmedi muhtemeln bişey sorcaktı sınavla ilgili ama evli kadına o saatte yazılır mı?eminim kötü bi niyeti yok ama akıl edemiyo saf bi tip zaten
eşim haklı olabilir bi erkeği kadın ismiyle kaydetmek baya şüphe uyandırıcı gözükebilir ama bana merhaba desem bile beni öldüreceğini söyleyen bi adama bu durumu nası açıklayabilirdim? bana o kadar çok iftira atıp hakaret etti ki itti kaktı üstümü başımı çekiştire çekiştire yırttı bıçak çekti ne benim ne ailemin namusu şerefi kaldı.. bu yüzden haklıysa da umrumda değil ben de boşanmak istediğimi söyledim ve bu kez kesin kararlıyım.
bana engel olmak istiyor yollamak istemiyor akşam konuşalım dedi bitmesini istemiyor ama artık ondan iğreniyorum ve onla olmak istemediğime emin oldum.bi de siz yorumlayın bu işi nolur..tamam ben haksızım da insan karısına pat diye "sen beni aldatıyosun o herifle" der mi ya onun için bi erkeğe meraba demek bile aldatmak zaten bunu yakıştırır mı bi anla dinle ya bu kadar mı kolay bezdim canımdan valla...sabah kalktım bavulu topladım gidecektim aldı fırlattı bavulumu beni zorla işe getirip bıraktı..kime ne anlatıyım ne diyim bilmiyorum