• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün geceki büyük rezalet..

eşin mailinin şifresini bilmiyor mu ? bence bilmeye hakkı var. istiyorsa vermelisin şifreyi filan...
eşler arasında gizli saklı olmamalı...
eşin bir psikopat ama sizin aranızdakiler de onun böyle olmasını tetikliyor olabilir mi?
daha önce senin bir yanlışını, açığını filan mı gördü?

Esi bir piskopat! Tekrar söylüyorum,esi bir piskopat! Bunu ne tetikliyor diye önemli degil.
Eger konu sahibi esini aldatmis olsa bile o adamin böyle hareketler yapmaya hakki yok!
Ya o tekrar karisina güvenmeyi ögrenir, ya bosanir.

Biçakla insan üzerine yürümek nedir ya? Bunu tetiklemesimi olurmus allah askina!

Ayrica ben esimin mail sifresini biliyorum (aslinda biliyordum, hep unutuyorum) ama hiç bir zaman kontrol amaci olmadi. Bazen o der, laptop açik oldugunda çabuk mailime bakarmasin diye. Konu sahibin esi o sifreyi sadece kontrol amaçli istiyor! Bir evlilikte güven ve huzur olmasi lazim. Konu sahibin evliliginde birak güven ve huzuru, cangüvenligi bile yok!!!

Ya hayret ya, adam biçak ile konu sahibin üzerine yürüyor ve halen "acaba kadin bir yanlismi yaptida erkek biçaklamak istiyor" diye bir mantik var! Cok sinir oldum! :47:

arkadasım yazıyı okuyunca sana hak verdım, evet haklısın, korkundan yapmıssın bız bunu anlayabılıyoruz.
zaten hatanı da kabul etmişsin.

şimdi bıde onun acısından dusun olayı. telefonda ahmet dıye kayıtlı ama whatsapptan ayse dıye kayıtlı vatandas msj atıyor. sende aldatıldıgını dusunmezmıydın?
buraya konu açsan burdakı hatunlarda sana gaz verıp kesın aldatıyordur demez miydi? derlerdi!

bu noktada esin bıraz haklı kıskanmakta ammaaa velakiiinnn kocan herzaman asırı kıskanç ve manyaklaşıyor, öfkesine engel olamıyor, kontrolsüz bı adam. zaten sogumussun, devam etsem ıyıce yıpranıcaksın, sonunuz her halukarda boşanmak burdan bakınca!
kaç kurtar kendini, bu olayda sana vesile olmuş işte... ben olsam oyle bı adamla yasayamam, evli kalamam, bırak evli klmayı zaten bastan evlenmem!

Esi bir piskopat! Tekrar söylüyorum,esi bir piskopat! Bunu ne tetikliyor diye önemli degil.
Eger konu sahibi esini aldatmis olsa bile o adamin böyle hareketler yapmaya hakki yok!
Ya o tekrar karisina güvenmeyi ögrenir, ya bosanir.

Biçakla insan üzerine yürümek nedir ya? Bunu tetiklemesimi olurmus allah askina!

Ayrica ben esimin mail sifresini biliyorum (aslinda biliyordum, hep unutuyorum) ama hiç bir zaman kontrol amaci olmadi. Bazen o der, laptop açik oldugunda çabuk mailime bakarmasin diye. Konu sahibin esi o sifreyi sadece kontrol amaçli istiyor! Bir evlilikte güven ve huzur olmasi lazim. Konu sahibin evliliginde birak güven ve huzuru, cangüvenligi bile yok!!!

Ya hayret ya, adam biçak ile konu sahibin üzerine yürüyor ve halen "acaba kadin bir yanlismi yaptida erkek biçaklamak istiyor" diye bir mantik var! Cok sinir oldum! :47:

Öncelikle sakin olun da benim nereden eşinin üstüne bıçakla yürüme hakkı olduğuna kanaat getirdiğimi söyleyin.
Uff buradaki hanımların da olmayan birşeyi olur gibi görüp kafasında şekillendirip yorumlamasından çok sıkıldım inanın

of çıktı gitti kız ya acaba ne yapacak yarına kadar nasıl bekleyecem ben inşallah kötü bişi olmaz:18:

Burada önemli olan Murat yada niyeti değil.
Boşanma sebebi de zaten geldiğin bu raddeden çok önce başlamış..
Eş'ten korkmak nedir ya?
Eş, adı üstünde eşsiniz siz yani eşitsiniz..
Eşler bir birinden korkmazlar sadece saygı ve sevgi duyarlar..
Daha seni korku ile sindirmeye başladığı o an bu EŞ'lik sıfatı bozulmuş,
Sizin evliliğiniz daha o zamandan evlilikten çok esaretliğe dönmüş!
Bu zamana kadar beklemen hata, arkadaşını kız ismiyle kaydetmen senin hatan değil!
Seni o psikolojiye sokacak kadar öküz olan o adam sıfatına giremeyecek olanın hatası!!!
Yine söylüyorum kendinde gram hata arama ve derhal uzaklaş hem o evden hem o evlilikten..
O adam sana konuşmak istiyorum diyor ya o konuşulmayı hak eden bir insan değil!
Karısına bıçak çeken insan bile olamaz ya neyse!
O kişi sana gece olanları açıklaman ve konuşman için nasıl fırsat vermediyse ve sen de azıcık hayatına önem veriyorsan saniye bekleme ve kaç git ailenin yanına!!!
Sakın onunla konuşmak, orta yolu bulmak için kalmak gibi bir hata yapma!!!
İlk yorumumda bile endişelenmiştim ama sadece ilk paragrafı okumuştum.
Devamı okuyunca hayretlere düştüm, lütfen ne olur senin haberlerini okumak istemiyorum gazetelerde..
Bir de boşanacağım demişsin, bu adam daha büyük sinirle atlayacak üstüne!!!

Okurken fenalık geldi yahu..
yalnız şuna takıldım, adam boyuna kurcalayıp, kıllanıp hesap soruyor, bi kere şu face, twitter, bilmem ne, kullanmazdım ben olsam..
boyuna hesap vermekle uğraşmaktansa kullanmam daha iyi ..

Bende eşime/sevgilime erkek adıyla kayıtlı bir kızın mesaj attığını yakalarsam; deliririm..
Hele hele de ay sen kızarsın diye öyle yaptım gibi saçma bir şey söylerse, daha da deliririm..

Bıçak çekmek adamın psikopat olduğunu gösterir, boşanmak icap eder çünkü can güvenliği yok ama konu sahibi bence sütten çıkma ak kaşık değil.

Senin eşin tam bir psikopat, adam gece onları öldürücem, seni de öldürücem diye sayıklıyor..
Okulda tabiki de konuştuğun insanlar olacak, 4 sene boyunca kimseye merhaba bile dememek akıl mantığa uygun bir davranış mı?
Okuyorsunuz, iş hayatınız olmayacak mı?
Hadi hepsini bırakın markete, çarşıya da mı çıkmıyor sunuz?
Bu nasıl bir ruh hali, psikoloji?:53:
Böyle ömür geçmez, boşanmalısınız kesinlikle. :18:

Canim buyuk ihtimal esinde "anti sosyal kisilik bozuklugu"var.bircok psikolog bu bozukluga sahip kisilerle calismiyor bile cunku duzelebileceklerine inanmiyolar.psikopat kelimeside bu kisilik bozuklugundan gelir ztn.sakin sakin bu adamdan cocuk yapma ve bosanip hayatini kurtar yoksa hayatin biter ciddiyim..

Siz ne dersiniz, haksız mıyım diye sormuşsunuz ama bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var? Eşiniz bunları idrak edebilecek yapıda değil ki...
Yemin ederim ben okurken korktum, siz bu adamla aynı evde yaşamaya korkmuyor musunuz?
Ana Haberde çıkar ya, ayrılmak isteyen eşini öldürdü diye...Boşan demek istesem de bu sebepten demeye cesaret edemiyorum şu an.
Allah kurtarsın sizi.

Hiçbir kabahatin yok. Dervişin fikri misali, kendi içi cıfıt çarşısı olduğu için büyük ihtimal herkesi öyle zannediyor.

Hiç kimse bu muameleyi haketmez. İyice düşün bence yol ayrımındasın tam şu an. Adamın öldürme saplantısı var. Nasıl rahat uyuyacaksın böyle birinin yanında? Üzüldüm gerçekten.

Bilemedim...Eski konularınızı da okudum da...:8:

Eski hesaptan sevgiliyle konuşma,rüyaya yatma vs.vs...Bence tencere kapak olmuşsunuz.

murat ayşeyi ahmeti fatmayı bilmem eski konularına da bakmadım kim hatalı kim değil orası da çok önemli değil de benden söylemesi bu adam bi gün dediğini yapar öldürür seni,ciddiyim.

boşanman için kaç yil evli kalman gerekiyor ki?böyle bir kural mi va..aslinda gerçeği görüp erken boşanman senin için daha iyi çnkü hayat çabuk geçiyor..geçirdiğin yillara ,kaçirdiklarina yazik..

Okurken gözlerim doldu. Lütfen sizden rica ediyorum ailenizin yanına gidin. Hatta polise haber verin öyle evinize gidin yakınlarınız size eşlik etsin. Sizin diğer konularınızı bilmiyorum ancak bu konuda sizde hiçbir kabahat görmüyorum. Kaldı ki kabahat olsa bile kimse kimseye bıçak çekemez. Can güvenliğinizden endişe ediyorum. Lütfen bir an önce çıkın o evden!!!!!

pılını pırtını topla ve boşan 1 yıla varmadan böyle ilerde sizi daha kötü günler bekliyor gibi ALLAH yardımcın olsun inş. ama zor böyle bir adamla hayat paylaşmak okumak,çalışmak vs.. ilerde çocuğun olursa daha büyük sıkıntı

Adam bicak cekip ustune geliyor ve sen sinavima da calisamadim oofff diyorsun.?burada takili kaldim vallahi.

Pitirtay bu evlilik er ya gec bitecek
Sadece zamanı erteliyorsun.
Yapma.
Giden senden gider.

Bir de bir konun vardı eski sevgilinle ilgili.
Esin face yazismalarini falan mi okudu da senden bu kadar supheleniyor?

Hos okumasa da psikopatin teki.
Ve bu tur durumlar kisi kendinden bilir isi durumlari...
Kendi yapıyor ki seni bu kadar kısıtlıyor.
Her konunda soyluyorum bunu.

Son düzenleme:
Kızlar bişi dicem balık bastan kokaaarr
Konu sahibinn önceki konularıda bi vasat hersey karısık
Bigün haberde cıkar dedıgımız gıbı ....
Allh korusunda buraya yazarak neyi elde edcen ahh kardesim bi an önce kac kurtul
Anan baban yokmu
O bile yoksa git kadın sıgınma ewine
Hem sen niye cekiniyosun ki kocamtel numaramı wermeme izin vermiyo demeye bundan dogal ne warki
Allah allah
Bi acayipsiniz yha
Bırak dersi mersi hayat sana byük ders olmus kardes kac kurtar kendini bu osikopat sapık adamdan
Bu arada kimse alınmasın ama içki olan ewde hiçbirzaman huzur olmaz buda böle biline ......

Back