• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün geceki büyük rezalet..

seni eski konundan hatırlıyorum hatta senin yüzünden banlanmıştım..
valla sen hatalısın hak etmişsin demiyorum ama hatalısın..
bi bayanlar hissetmiyormuş demekki erkeklerde hissediyormuş.
sana zamanındada eşini aldatıyorsun demiştim konunda adam hissediyor demek ki hep aynı lafı söylediğine göre şüpheler doğurmuşssun adamda..
hatalısın sen çünkü gizli face açan sen
eski sevgilisini unutamayan sen
eski sevgilisi ile görüşen sen
eşinin tutumunu bilen ve buna ramen okul arkadaşına (ki bence çok gereksiz okulda merhabalaş numaranı ne diye veriyorsun ki) tel nonu veren sen.
eşinin yaptıklarını tasfif etmiyorum fakat adamın şüphelenmesi psikopata bağlaması çok normal geldi bana.
ve düşünün şimdi biz eşlerimizi yakaladık bir kadın mesajı ama erkek kankası adına kayıtlanmış
bizde ağzına sıcardık yani şimdi kız masum oldugunu söylediği için onun adına üzülüyoruz
ama diyorumki adamda dururp dururken yapmıyor kardeşim hissediyor bu adam

işte sorun da tam olarak bu..beni çıldırtan bu.
yani bişey görse bilse tamam dicem haklı.ama tek bişey bile olmadı.
kendi milyonlarca yalan söyledi bu ilişkide ben bitane bile söylemedim yok yani.
ya tabi ki isteyebilir mail şifresini ama olay ne biliyo musunuz
gün içinde arayıp facebook şifreni ver
akşamına twitter şifreni ver
2 gün sonra iş yerindeki şu adam kim samimi misiniz
3.gün hadi mailini aç bakalım
4.gün banyodan çıkarım telefonumu karıştırmış maildeki kişileri telefona kopyalamış
ta ne zamandan kullanılan msnde ekli kişiler de eklenmiş daha benim bunu
tanımadığım zamandan kalma şeyler ben bile arasam bulamam
vay bu adamlar kim sen beni aldattın olur
5.gün eniştenle niye gülüştün
6.gün dersten 15 dk geç çıkarım senin sevgilin var okulda
onun yanında telefonlarımı açmıyosun beni aldatıyosun
7.gün istanbula giderim çabuk söyle sana biri asıldı mı
8.gün okulda erkekler sana selam veriyo mu
9.gün iş yerinde asılan var mı
10.gün seni arayıp rahatsız eden biri var mı?
11.gün, durup dururken biz daha evlenmemişken(2 yıl önceki mevzu) annenler tatile gittiğinde sen evde kiminle kaldın?
12.gün okulda benim telefonumu açmadın, erkeklerle gülüşüyodun ben duymayım sesleri gelmesin diye açmadın dimi
13.bana okulun ortamını anlatsana nası tipler var
14.gün twittera şunu yazmışsın bunu kimin için yazdın sen
15.gün niye bu kadar makyaj yaptın kime süslendin
devam eder...

YANİ ANLATABİLİYO MUYUM?
bigün istese mail şifremi versem de bitse keşke ama insan her gün iğnelenip itham edilip böyle sinir edilmez ki ya.
haksız mıyım ben.

eşinden gizli olan face adresini ve şifreni ver eşine belki o zaman olur.

bu yazdığın olayları değişik versiyonla yaşamış biri için yazıyorum böyle biriyle evlilik çok fazla sürmüyo zaman ilerledikçe dayak olayı başlıyo kendi düşündüğüne inanan bir tipe dönüşüp hastanelik edinceye kadar dövmelerle son buluyo düzelir der beklersen aileme bişey yapar yok bana bişey yapar dersen hiçbiriside olmuyo eski eşimde aynı durumdaydı ama boşanırkende dahil anca söylediğinle kaldı eğer düşüncen boşanma yönündeyse hiç korkma havlayan köpek gerçekten ısıramıyo

neden desinler ki bunu sen düşünmüyorsan eğer elin adamımı seni düşünecek.
sen nonu rahatlıkla verdin die adamda yüz bulmuş olabilir mi acaba.
şahsen ben rahatsız olacağım biri nomu istiyorsa kusura bakma veremem numaramı diye biliyorum bunu söylemekten çekinmiyorum ne var ki bunda eşin kızıyor die illaki eşim kızıyor mu demen gerekiyor yoo kendinin rahatsız olduğunu söyleye bilirsin bence..

ben almak isteyene gereken mesajı verdim.
beni o muhabbetten önce faceten ekledi ve reddettim.
daha bu şekilde denk getirip aldı numaramı sonra gıcık oldum pişman oldum
ama iş işten geçti.
biliyorum hatalıyım o an veremem diyemedim işte napim.

işte sorun da tam olarak bu..beni çıldırtan bu.
yani bişey görse bilse tamam dicem haklı.ama tek bişey bile olmadı.
kendi milyonlarca yalan söyledi bu ilişkide ben bitane bile söylemedim yok yani.
ya tabi ki isteyebilir mail şifresini ama olay ne biliyo musunuz
gün içinde arayıp facebook şifreni ver
akşamına twitter şifreni ver
2 gün sonra iş yerindeki şu adam kim samimi misiniz
3.gün hadi mailini aç bakalım
4.gün banyodan çıkarım telefonumu karıştırmış maildeki kişileri telefona kopyalamış
ta ne zamandan kullanılan msnde ekli kişiler de eklenmiş daha benim bunu
tanımadığım zamandan kalma şeyler ben bile arasam bulamam
vay bu adamlar kim sen beni aldattın olur
5.gün eniştenle niye gülüştün
6.gün dersten 15 dk geç çıkarım senin sevgilin var okulda
onun yanında telefonlarımı açmıyosun beni aldatıyosun
7.gün istanbula giderim çabuk söyle sana biri asıldı mı
8.gün okulda erkekler sana selam veriyo mu
9.gün iş yerinde asılan var mı
10.gün seni arayıp rahatsız eden biri var mı?
11.gün, durup dururken biz daha evlenmemişken(2 yıl önceki mevzu) annenler tatile gittiğinde sen evde kiminle kaldın?
12.gün okulda benim telefonumu açmadın, erkeklerle gülüşüyodun ben duymayım sesleri gelmesin diye açmadın dimi
13.bana okulun ortamını anlatsana nası tipler var
14.gün twittera şunu yazmışsın bunu kimin için yazdın sen
15.gün niye bu kadar makyaj yaptın kime süslendin
devam eder...

YANİ ANLATABİLİYO MUYUM?
bigün istese mail şifremi versem de bitse keşke ama insan her gün iğnelenip itham edilip böyle sinir edilmez ki ya.
haksız mıyım ben.

:53::53::53::53::53::53::53:

ooo bu ne böyle neyi bekliyorsunuz ayrılmak için anlamadım :30::30:

korkunun ecele faydası yok böyle ömür mü geçer allah aşkına ailenize anlatın bu olanları , insanlar ne der diye bu çile korku eziyet çekilir mi :26::26:

birde şu işi kendimize çevirip düşünelim.
eşiniz üniversiteye gidiyor. her yer gırla çıtır kızlarla dolu....
bir akşam "sınavın nasıl geçti" diye bir erkekten gayet samimi bir mesaj geliyor kocanızın telefonuna
ama öğreniyorsunuz ki mesajı gönderen bir kız...
hangimiz sessiz kalırız bu duruma....
ve sanıyorum ki pıtırtayın eski konularından da yola çıkarak, bu pıtırtayın ilk vukuatı değil o yüzden adam zaten deliyken iyice zıvanadan çıkmış.
önceki konundan da demiştim, size birbirinizden karı-koca olmaz BOŞANIN....

Kesinlikle katılıyorum

arkadaşlar deyince hatırladım.. eski sevgili ile mesajlaşmaları face de..
eşine bu güveni veremeyen sensin evet ama ne olursa olsun eşinin psikopata bağlayıp sana bıçak çektirmesini gerektirmez.

anlayamadığım telefonuna bile casus programı koyan bir adam sence bilgisayarada kurmuş olmasın o programı.. eski sevgili ile sahte hesap üzerinden konuşmalarını görüp bu boyuta gelmiş olmasın eşin :44:

ayrıca numaranı verdiğin kişi düşünmek zorunda değil.. sen düşünmek zorundasın..
eşim istemiyor demek saçma.. sen daha tanımadığın merhaba dediğin birine numaranı verebiliyorsan +( eşinin huyunu da dahil edersek) o zaman Murat denen kişiyi suçlayamazsın...

veremem dersin olur biter. :19:

ara aileni gelip alsınlar seni..

bulaşıcı cinsel hastalığım var de :1: ne bileyim sen bir an önce lütfen ama lütfen bir yol bulup bu adamı bir an önce boşa bu seni ÖLDÜRÜR arkadaşım anlatamıyor muyuz biz. yahu yanlışlıkla birisi seni yolda birine benzetse ya da yanlış bir numara seni arasa başkası sanıp seni doğrar bu adam bugün bıçak çeken yarın bıçaklar. acaba tanırken nerdeydi aklın ya da sevgililikte offf offf niye böyle herşeyi görmezden geliyoruz bazen anlamış değilim. çok zor işin çoook. en güzeşl yaşların kiminle geçiyor

Böyle konulara genelde pek yorum yapmam ama elalem ne der diyede tabi eğer istemiyorsan bu hayat çekilmez ya tamamen kararlı olup ayrılacaksın yada mücadele edeceksin mesela onu okula götürsen çevredekilerde tanıştırsan muhatap olduğun insanları görse bilse belki biraz daha güven duygusu kazanır sana karşı yada psikologla görüşmeye ikna et Allah kolaylık versin..

birde şu işi kendimize çevirip düşünelim.
eşiniz üniversiteye gidiyor. her yer gırla çıtır kızlarla dolu....
bir akşam "sınavın nasıl geçti" diye bir erkekten gayet samimi bir mesaj geliyor kocanızın telefonuna
ama öğreniyorsunuz ki mesajı gönderen bir kız...
hangimiz sessiz kalırız bu duruma....
ve sanıyorum ki pıtırtayın eski konularından da yola çıkarak, bu pıtırtayın ilk vukuatı değil o yüzden adam zaten deliyken iyice zıvanadan çıkmış.
önceki konundan da demiştim, size birbirinizden karı-koca olmaz BOŞANIN....

inanın ona benzer çok mesaj geldi..
telefonuna gülerek bırakılan sesli mesajlar
skypeda ekli rus kadınlar
ama ben hiçbirinde onun çıkardığı rezaletin dörtte birini çıkarmadım.
bunları ona yapmadım.

ve düşünün şimdi biz eşlerimizi yakaladık bir kadın mesajı ama erkek kankası adına kayıtlanmış
bizde ağzına sıcardık yani şimdi kız masum oldugunu söylediği için onun adına üzülüyoruz
ama diyorumki adamda dururp dururken yapmıyor kardeşim hissediyor bu adam

valla cuteMon ben var ya harbiden gebertme noktasına gelebilirim erkek adı ile kayıtlı kız yakalasam .
direk aldatıyorsun beni derdim başka açıklaması mı var bunun derdim.
ve ne çeşit yemin ederse etsin inanmazdım kendi gözümle gördüğüm olay varken onun yeminlerine açıklamalarına yüzleştirmelerine mi inanacağım..
birşey yapmadan önce sonuçlarını hesaplamak lazım..
hissetmiş valla..
ki adam bide konu sahibini evine yollamıyor ben olsam eşimi çoktan yollamıştım..

telefonuna gülerek bırakılan sesli mesajlar
bunları ona yapmadım.

Neden eşinize aşık olmadığınız içinmi yada ne bok yerse yesin diyemi düşünüyorsunuz
çünkü normal tepkiler değil bunlar

Telefonuna gülerek bırakılan sesli mesajlar
Bunları ona yapmadım.

boşanın pıtırtay, çocuk yokken boşanın....
Birbirinizi tüketmeyin. Vücuttaki yaralar geçiyorda ruhtakiler kolay kolay geçmiyor.
Yol yakınken , canlar çok yanmamışken koparıp atın bu kangrenli organı...

Bunları ona yapmadım.

Birbirinizi tüketmeyin. Vücuttaki yaralar geçiyorda ruhtakiler kolay kolay geçmiyor.

Bunları ona yapmadım.

valla cuteMon ben var ya harbiden gebertme noktasına gelebilirim erkek adı ile kayıtlı kız yakalasam .
ve ne çeşit yemin ederse etsin inanmazdım kendi gözümle gördüğüm olay varken onun yeminlerine açıklamalarına yüzleştirmelerine mi inanacağım..
hissetmiş valla..
ki adam bide konu sahibini evine yollamıyor ben olsam eşimi çoktan yollamıştım..

davulun sesi uzaktan güzel dimi..
hergün seni meraba desen öldürürüm diyen adama böyle böyle oldu numaramı vermek zorunda kaldım diye anlatsana hadi.
beni buna mecbur bırakan kendi oldu.

hissetmiş valla..

Deli kuvveti gelir o anda bende eski eşimi yakaladığımda bildiğin istediğim oydu cabuk bana bu kadını anlat yoksa senı camdan atarım anlatmasa atabılırdım kendımıde atabılırdım o kadar gozum donmustu bıcak olsa bende cekebılırdım onun yerıne kendımızı odaya kıtlemıstım otelı ayaga kaldırıp olay cıkarıp polıslık olmustuk
ne olabılırkı sımdı yakalasam esımı gecmıstende mımlıyım zaten baska adamlarda olsa bu adam gıbı yatkınlıgım var nereden bana nalatabılır masum oldugunu ben onu nasıl dınlerım bılmıyorum allah korusun

davulun sesi uzaktan güzel dimi..
hergün seni meraba desen öldürürüm diyen adama böyle böyle oldu numaramı vermek zorunda kaldım diye anlatsana hadi.
beni buna mecbur bırakan kendi oldu.

ben hiç birşeyi yapmak zorunda kalacak bir insan değilim hele ki tel nomu vermek zorunda kalacak bir insan değilim..
ben evime evimdeki huzuruma bakarıkım başkası nomu vermezsem böyle düşünür nomu vermezsem üzülür diye düşünmem..
ve davulun sesi inan uzaktan bile hoş gelmiyor yaşadıklarına üzüldüm eşinin yaptığını onaylamadığımıda söyledim ama bence sen birazda kendi hatalarını görmeyi dene..

Neden eşinize aşık olmadığınız içinmi yada ne bok yerse yesin diyemi düşünüyorsunuz
çünkü normal tepkiler değil bunlar

eşim hastalık derecesinde yalancı.
dallas düzeyinde yalan söyleme potansiyeli var.
bi de yalanını yakalasan suçlu sen olursun.
buna kendi anası babası bile şahit oldu.
yapıyosa yapıyodur ve o kadar yalancı ki buna engel olamam biliyorum.
he ayrıca da artık gerçekten de umursamıyorum bana önceki konumda insanlar
söyledi ama kabul etmemiştim.evet ben bu adamı sevmiyorum artık.
o yüzden de umursamıyorum sanırım.
o açtığım konu da seviyo muyum sevmiyo muyum arasında kaldığım
yaşadıklarımdan bunaldığım bi dönemdi.
yazdıklarınızla ne hissettiğime karar verdim en azından.

Back